Ik was jarig en ik trakteer! Win mooie beauty prijzen! (maandag 12 februari)

11 februari was ik jarig en ik maak er deze week een feestweek van. Wat kan je vandaag winnen? Jullie weten dat ik fan ben van de mooie make-up van Dr. Pierre Ricaud en nu kunnen jullie er ook mee kennismaken! Ik mag van Dr. Pierre Ricaud deze prachtige nagellak en lipstick verloten. Doe jij ook mee?

 Dr Pierre Ricaud

 

Vandaag geef ik een lipstick en nagellak van Dr. Pierre Ricaud weg!

Mijn ervaring met de producten van Dr. Pierre Ricaud zijn zeker positief. De crèmes zitten in stevige glazen potten, de make-up is mooi en voor iedereen draagbaar. En wat mij het meest verbaasd zijn de lage, zeer betaalbare prijzen, zeker als ze een sale hebben.

Ik heb bewust de lipstick die je kan winnen in de verpakking laten zitten, zodat je zeker weet dat hij spiksplinternieuw is. In winkels zoek ik ook altijd naar de gesealde producten, dan weet je zeker dat er niemand aan heeft gezeten. de foto’s zijn van mijn review, je kan hem hier nog teruglezen! Dr. Pierre Ricaud- Feest Make-up! Nailpolish, Eyeshadow & Lipsticks (limited edition)

Lipstick Corail Elegant

Hij is prachtig en voor iedereen draagbaar!

 Dr Pierre Ricaud

 

Nagellak Rose Bouquet

nailpolish dr Pierre Ricaud Rose Bouquet

 

Wat moet je doen om deze mooie lipstick en nagellak te winnen?

Ga naar de post van de winactie op mijn beautybybabs Facebookpagina en deel deze winactie op jouw openbare profiel. Taggen van vrienden mag, maar is niet verplicht.

(Heb je geen Facebookpagina, geen probleem, zet het er even in de comments erbij)

11 maart trek ik de gelukkige winnaar! Iedereen mag meedoen natuurlijk, waar je ook woont 😉

winactie dr pierre ricaud

 

De producten die ik mag verloten zijn gesponsord door Dr. Pierre Ricaud, waarvoor nogmaals dank!

Succes en leuk dat je meedoet! (morgen weer een nieuwe winactie! En gisteren was er ook een winactie ;:)

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

20
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
19 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Marange KrouwelBerendinaSandra Benedick ElzingaMilou van MulkenNelly Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Marange Krouwel
Gast
Marange Krouwel

Jaaa ik doe super graag mee!!

Berendina
Gast
Berendina

Nog gefeliciteerd! Mooie kleuren

Sandra Benedick Elzinga
Gast

Ik doe graag mee
Mooie kleuren zeg!

Milou van Mulken
Gast
Milou van Mulken

Made in France staat erop! En dat is ze zien want Franse vrouwen dragen bijna allemaal rode of koraal kleurige lippenstift en zorgen dat ze er altijd stijlvol bij lopen. Ik vind dit wel een mooie timing om wat meer zoals de Stylische Franse dames erbij te gaan lopen, en zie mezelf al over straat wandelen met rode lippen en roze kleurige nagels, met de haren in de wind! Dat doe ik normaal eigenlijk niet, maar ga het nu toch maar wel eens beginnen te doen! Een knopje is net omgeschakeld 🙂

Ik heb helaas geen facebook account.

Nelly
Gast
Nelly

Ik maak graag kans. Heb geen fb

Fenny
Gast
Fenny

Toffeeee winactie, ik doe graag mee, vooral de lipstick lijkt me errug fijn :3 :3 :3

groetjes Fenny

Will
Gast
Will

Deze lipstick en nagellak met deze kleur is helemaal mijn kleur. Niet te fel, maar helemaal goed.
Graag doe ik mee met deze giveaway ter ere van je verjaardag.
Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

chucky1012
Gast
chucky1012

Prachtig en ik doe heel graag mee want ik ken dit merk niet en lees er veel goeds over….

Xoxo

Mw E de Jonge
Gast

Ook mijn ervaring met de producten van Dr. Pierre Ricaud zijn zeker positief.
Al moet ik zeggen dat ik net weer over gestapt ben op Collistar omdat ze dr. Pierre Ricaud niet bij ons in de buurt verkopen.
Zou graag deze twee kleuren die vlgs mijn visagist bij mijn huidskleur perfect passen.
Ik lees graag jouwn revieuws…to the point!
Geen facebook overigens.

Ps nog vele jaren on goede gezondheid gewenst.

Mw E de Jonge
Gast

Juist

Linda Meester
Gast

Van harte gefeliciteerd en ik deel graag mee in de feestvreugde. Ik ken dit merk nog niet en heb pas één paarse lippenstift

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten