Ik was jarig en ik trakteer! Win mooie beauty prijzen! (maandag 12 februari)

11 februari was ik jarig en ik maak er deze week een feestweek van. Wat kan je vandaag winnen? Jullie weten dat ik fan ben van de mooie make-up van Dr. Pierre Ricaud en nu kunnen jullie er ook mee kennismaken! Ik mag van Dr. Pierre Ricaud deze prachtige nagellak en lipstick verloten. Doe jij ook mee?

 Dr Pierre Ricaud

 

Vandaag geef ik een lipstick en nagellak van Dr. Pierre Ricaud weg!

Mijn ervaring met de producten van Dr. Pierre Ricaud zijn zeker positief. De crèmes zitten in stevige glazen potten, de make-up is mooi en voor iedereen draagbaar. En wat mij het meest verbaasd zijn de lage, zeer betaalbare prijzen, zeker als ze een sale hebben.

Ik heb bewust de lipstick die je kan winnen in de verpakking laten zitten, zodat je zeker weet dat hij spiksplinternieuw is. In winkels zoek ik ook altijd naar de gesealde producten, dan weet je zeker dat er niemand aan heeft gezeten. de foto’s zijn van mijn review, je kan hem hier nog teruglezen! Dr. Pierre Ricaud- Feest Make-up! Nailpolish, Eyeshadow & Lipsticks (limited edition)

Lipstick Corail Elegant

Hij is prachtig en voor iedereen draagbaar!

 Dr Pierre Ricaud

 

Nagellak Rose Bouquet

nailpolish dr Pierre Ricaud Rose Bouquet

 

Wat moet je doen om deze mooie lipstick en nagellak te winnen?

Ga naar de post van de winactie op mijn beautybybabs Facebookpagina en deel deze winactie op jouw openbare profiel. Taggen van vrienden mag, maar is niet verplicht.

(Heb je geen Facebookpagina, geen probleem, zet het er even in de comments erbij)

11 maart trek ik de gelukkige winnaar! Iedereen mag meedoen natuurlijk, waar je ook woont 😉

winactie dr pierre ricaud

 

De producten die ik mag verloten zijn gesponsord door Dr. Pierre Ricaud, waarvoor nogmaals dank!

Succes en leuk dat je meedoet! (morgen weer een nieuwe winactie! En gisteren was er ook een winactie ;:)

 

 

 

Geen update meer missen?

  1. Will 15 februari, 2018
  2. chucky1012 13 februari, 2018
  3. Mw E de Jonge 12 februari, 2018
  4. Linda Meester 12 februari, 2018
  5. Linda Meester 12 februari, 2018
  6. Sharon de Ridder 12 februari, 2018
  7. Marian B 12 februari, 2018
  8. Deb 12 februari, 2018
  9. Marian Zw 12 februari, 2018
  10. Charel 12 februari, 2018
  11. Corry de vos 12 februari, 2018
  12. Nynke B 12 februari, 2018
  13. Wendy 12 februari, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge