Win een heerlijke shampoo, conditioner en haarmasker van The Body Shop!

In het kader van “ik ben jarig en ik trakteer” was het Pr-bureau van The Body Shop zo lief om deze winactie te sponsoren. Jullie weten inmiddels dat ik groot fan ben van The Body Shop en ik mag een heerlijke shampoo, conditioner en haarmasker verloten onder mijn lezers! Doe jij ook mee?

jarig

Foto: Shutterstock

Het leukste van een verjaardag vond ik vroeger het trakteren op school. Met een koektrommel vol met snoep (ja, dat was toen zo nog) ging ik apetrots naar school en vond ik het geweldig om de klas rond te gaan. Het is natuurlijk super leuk om cadeautjes te krijgen, maar het uitdelen vond ik het meest spannend.

Wat mag ik weggeven?

 

Banana Truly Nourishing Shampoo

Banana Truly Nourishing Shampoo

Deze pure en voedende shampoo is verrijkt met fantastische rijpe biologische Community Trade-bananenpuree uit Ecuador. Je haar wordt mild gereinigd en krijgt een opwekkende, tropische geur.

Banana Truly Nourishing Conditioner

Banana Truly Nourishing Conditioner

Deze verrukkelijk geurende conditioner is verrijkt met heerlijke biologische en rijpe Community Trade-bananenpuree uit Ecuador. Je haar wordt diep gevoed, voelt zachter en krijgt meer glans.

Banana Truly Nourishing Hair Mask

Banana Truly Nourishing Hair Mask

Met diverse zalige en natuurlijke Community Trade-ingrediënten, zoals biologische bananenpuree uit Ecuador en paranotenolie uit Peru. Dit 100% veganistische verzorgingsproduct is verrijkt met Braziliaanse cupuaçu en kan wekelijks worden gebruikt om te zorgen dat je haar intens gevoed aanvoelt. Vanaf de wortel tot aan de puntjes. Je lokken ogen minder pluizig en krijgen direct meer glans. En dat zonder dat je haar zwaarder wordt.

Over deze producten:

  • Voor normaal tot droog haar
  • Voor verzorgd, geurig en zacht haar
  • Verrijkt met biologische Community Trade-bananenpuree uit Ecuador
  • 100% vegetarisch
  • Zonder siliconen

Dat is een mooie set, nietwaar?

 

Wat moet je doen om deze fijne lijn van The Body Shop te winnen?

Ga naar de post van deze winactie op mijn beautybybabs Facebookpagina en deel deze winactie op jouw openbare profiel. Taggen van vrienden mag, maar is niet verplicht.

(Heb je geen Facebookpagina, geen probleem, zet het er even in de comments erbij)

(Iedereen mag meedoen natuurlijk, waar je ook woont 😉

11 maart trek ik de gelukkige winnaar!

(en bedankt House of Rebels, you’re the best!)

Succes en leuk als je meedoet!

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

34
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
32 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
Laura K.kempenaers anitabrants harryJolijnNelly Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Laura K.
Gast
Laura K.

Lijkt me heerlijk, ik doe graag mee! 🙂

kempenaers anita
Gast
kempenaers anita

gefeliciteerd, ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen

brants harry
Gast
brants harry

gefeliciteerd, doe graag mee voor dit leuk pakketje voor mijn vrouwtje

Jolijn
Gast
Jolijn

Klinkt goed! Ik maak graag kans (:

Nelly
Gast
Nelly

Ik maak graag kans. Heb geen fb

Wendy van Zetten
Gast
Wendy van Zetten

Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit heerlijke verwenpakket willen winnen om het voorjaar goed verzorgd en relax te mogen beginnen wie wil dat nou doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ❤️ laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit prachtige pakket zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen ❤️ #Spannend fijne dinsdag

Willeke
Gast
Willeke

Gefeliciteerd!!
Ik heb helaas geen Facebook of Twitter Account maar waag als nog heel graag een kansje op deze mooie prijs! Lijkt me heerlijk om even een uurtje Me-time te kunnen pakken met die heerlijke setje.
Ben heel benieuwd hoe dit allemaal ruikt, heb het nog nooit in de winkel gezien.

elisabeth maria martina
Gast
elisabeth maria martina

ik ben dol op dit soort verrassingen
#duimen

Ilsiee
Gast
Ilsiee

Ohhh lijkt me heerlijk voor mijn haar. De producten van the body shop voor het haar ken ik nog niet. De douchevarianten ben ik fan van. Ben reuze benieuwd en doe dolgraag mee aan deze leuke actie. Wat een verwennerij

Deb
Gast

Ps.. Oops! Mijn comment is weggevallen maar moet misschien nog goedgekeurd worden. Meestal zie ik die melding maar nu niet. Heb ’em bewaard voor de zekerheid want het gebeurt wel vaker wanneer ik via Bloglovin’ reageer dat mijn tekst verdwijnt. Vergeet te zeggen dat ik de actie ook op FB heb gedeeld!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten