Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars)

Hi allemaal! Ik had jullie nog beloofd dat er weer een leuke winactie aan kwam. Bij deze dus. Ik heb mijn kasten opgeruimd en nu heb ik 2 dozen vol met allerlei leuke beauty goodies (zwaar!), dus ga ik 2 mensen blij maken. Doe je mee?

Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars) 1 win Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars)

Ik kom om in de spullen die ik niet gebruik, zo zonde, ik maak er liever iemand blij mee dan dat ze hier een beetje liggen te verstoffen. Sommige zijn gebruikt om te testen, sommige producten zijn helemaal nieuw.

Ik had ook een video gemaakt waarin ik alles liet zien, maar die skip ik toch maar. Het bewerken kost veel tijd en ik vind het nog steeds lastig om mijzelf op film terug te zien. Nonsens eigenlijk, want als jullie mij spreken ben ik ook gewoon mijzelf… Maar toch.

Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars) 3 win Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars)

Wat kan je winnen?

Op de video had ik 2 pakketten uitgestald en die pakketten liggen inmiddels klaar in de dozen. Op de foto’s zie je van alles door elkaar heen, dus het wordt een verrassing voor jullie wat ik op ga sturen.

Wat moet je ervoor doen?

  • Laat een reactie achter dat je meedoet. Onder dit artikel, dus niet (alleen) op Facebook of Instagram. Want dan raak ik de kluts kwijt.
  • Delen, taggen op Facebook en Instagram, dat mag natuurlijk altijd. Mijn vaste volgers doen dat altijd zo trouw en dat waardeer ik enorm!
  • Een RT op Twitter wordt ook gewaardeerd.

winactie beautybybabs (2)

Omdat het een groot pakket is loopt de actie wat langer dan jullie gewend zijn. In de laatste week van september maak ik de 2 gelukkige prijswinnaars bekend!

Succes!

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

101
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
95 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
98 Comment authors
NajlaEva Cramermonique vinkCorinneJolijn Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Najla
Gast
Najla

Oh dit is net wat ik nodig heb. Ik ben nog een beginneling in het gebruiken van make-up ookal ben ik bijna 21. Ik weet dat is echt erg. Maar ik weet simpelweg niet waar ik moet beginnen. Dit pakket zal me dus heel erg helpen, omdat de keuze dan al is gemaakt.

Eva Cramer
Gast
Eva Cramer

Super gaaf om zo mensen blij te maken. Ik ben echt dol op makeup en het maken van elke keer een andere look dus deze beauty producten zouden bij mij heel goed van pas komen 😍😍 ik heb alleen een insta account en zal daarin u delen en taggen (@xodutchiexo) I have my fingers crossed 🤞🤞🤞😍❤️❤️🙏 kusjes Eva

monique vink
Gast
monique vink

wow wat een super gaaf pakket is dit zeg, wat moet dat een feest zijn om uit te pakken zeg!

Corinne
Gast

Ik doe graag mee

Jolijn
Gast
Jolijn

Wat gaaf! Ik maak graag kans (:

Lilly-Kim
Gast
Lilly-Kim

Wauw wat een grote pakketten en dan ook nog 2x! Wat ontzettend lief en leuk dat je dit doet!
Ik heb je website via een vriendin gekregen en ben nog een hoop vol enthousiasme aan het lezen en dan kom ik ook nog deze winactie tegen. Wauw!
Je hebt er weer een fan bij.

Liefs,
Lilly-Kim

Elise Rutten
Gast
Elise Rutten

Wauw wat een gaaf pakket. Ik doe graag mee

Edith Koolen
Gast

Wat leuk zeg dat jij deze producten niet gewoon weggooit maar een tweede kans geeft. I like the way you think. Dit is om zo veel redenen erg sympathiek. Ik kwam toevallig hier terecht omdat ik op zoek ben naar make up voor mijn dochters dus ik doe maar gelijk mee.

j.leye
Gast
j.leye

Dit is nu net wat ik (wij) nodig heb(ben). Mijn dochter van 21 vindt mijn spaarzame doosjes make up echt helemaal te gek, vaak grijp ik zelf dus mis. Wat een luxe, wat een geweldig idee om dit te doen. Ik zal alles op onze beauty tafel uitstallen (oke beloofd ik zal een foto sturen), Nooit meer ruzie of gekibbel s morgens vroeg want er ligt nu genoeg. Duimennnnnn

Saskia
Gast
Saskia

Leuk idee om spullen die je niet gebruikt aan een ander kado te doen.
Het zou toch leuk zijn om te winnen 🤗

sonneke van den beemd vondenhoff
Gast
sonneke van den beemd vondenhoff

Ik doe heel graag mee.
Om samen te delen met mijn dochter.
Wat een geweldige aktie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten