Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis?

Ieder jaar roep ik dat ik nu echt weer eens op vakantie wil, maar helaas is dat door diverse omstandigheden steeds niet mogelijk. Maar een mens mag toch dromen, nietwaar? Met mijn XXL wereldkaart wordt het nu echt een uitdaging om hem helemaal vol te gaan hangen met vrolijke vlaggetjes op de plekken waar ik geweest ben. Een goede start om dromen waar te maken, denk een beetje aan “The Law of Attraction.” Hoe meer tastbaar je iets maakt, hoe groter de kans is dat het gaat lukken. Zal het mij lukken?

Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis? 1 wereldkaart Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis?

Soms heb je een zetje in je rug nodig om iets te ondernemen, zoals bijvoorbeeld morele steun en aanmoediging van iemand in je omgeving. Of iets tastbaars. Denk aan een mooie agenda waarin je nu echt alles in gaat bijhouden. Zoals een overzicht van je financiën of strategie voor je blog.

Zo zie ik het met mijn mega grote wereld kaart die nu aan onze muur prijkt. Toen ik de vlaggetjes ging plaatsen besefte ik dat ik al best veel landen bezocht heb. Wat gek dat je zoveel zo snel vergeet!

Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis? 3 wereldkaart Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis?

Van Hola tot Hello…

Ik ben in Spanje, Engeland en Ierland geweest met mijn ouders. In New York met Jeroen en in Griekenland, Italië en Frankrijk met Jeroen en Tom.

Eigenlijk best veel landen besef ik nu. Ik ben een gezegend mens. Maar ik wil nog meer van die wereld zien en al ben ik een enorme huismus geworden, je leeft maar één keer, nietwaar?

Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis? 5 wereldkaart Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis?

Een wereldkaart vind ik ook handig omdat ik vaak geen idee heb waar een land exact ligt. Je ziet een item op het nieuws, maar weet jij altijd waar dat land ligt? Weet jij bijvoorbeeld waar Ghana of Bolivia ligt? Ongeveer een beetje wel, maar exact… Geen idee.

De hoofdstad van…

Ik was dramatisch slecht in aardrijkskunde op school. Plaatsnamen, hoofdsteden opdreunen, ik vond het maar niks. Hoe gletsjers ontstonden? Het interesseerde mij geen bal. Maar het is net zoiets als boeken lezen, wat je in je schooltijd een verschrikking vond vind je op latere leeftijd veel interessanter. Althans, ik wel.

Wereldkaart op canvas

Mijn wereldkaart op canvas is van uitstekende kwaliteit en ziet er gewoon super gaaf uit. Je hebt zoveel keus (90 designs)! Van klassieke, historische tot heel kleurige artistieke en zwart-witte versies. Een wereldkaart op canvas, behang, aluminium, poster, plexiglas, schoolplaat en heel trendy momenteel de wereldkaart hout … You name it. En dat in diverse maten. Ik dacht “groots” zoals jullie zien!

Vlaggetjes!

Je kan een ophangsysteem erbij bestellen en natuurlijk het allerleukst: vlaggetjes! Zo kan je aan iedereen lekker showen waar je geweest bent en natuurlijk is dat leuk. Zeker als je mooie verhalen weet te vertellen over die bestemmingen.

Wij maken altijd wel aparte dingen mee, als het niet over het doorgezakte bed gaat dan wel over de mensen van dat land die je ontmoet hebt. Zo hadden wij in Parijs een heel bijzonder gesprek met een zwerfster. Hoe zij van een goedbetaalde baan als internationaal secretaresse in no time alles kwijtraakte en sindsdien dakloos is. Natuurlijk hartstikke triest maar het laat wel een indruk achter.

Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis? 11 wereldkaart Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis?

Ik wil naar…

Ik wil nog een keer naar Florence, naar Ierland en Zuid Engeland. Zuid Engeland vanwege die leuke plaatsen die ik altijd bij series zoals Midsommer Murders zie. Die schattige cottages met van die mooie bloemrijke tuintjes.

Eerst afwachten of de pijnpoli mij nu echt kan helpen en als dat lukt dan ga ik moed verzamelen (want dat heb ik ook wel nodig als hardcore huismus en vliegen vind ik serieus eng) om een reisje te boeken. Desnoods in mijn eentje op zo een verrassingsreis die ik wel eens voorbij zie komen. Dan word je voor een niet al te groot bedrag ergens in Europa gedropt. Zie je het al voor je? (Met een routeplanner vind ik de weg al niet in Nederland, dus dat kan wel heel avontuurlijk worden!)

Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis? 13 wereldkaart Wereldkaart? Check! Koffer? Check! Ga je mee op Reis?

Ik wil ook mee!

Zoals jullie zien wil Toulouse ook graag mee, hij checkt grondig of de koffer groot genoeg is. “Zal ik erin passen?”

Je kan wel zeggen dat deze wereldkaart opvalt, hij is net zo breed als dat ik lang ben. Maar dan kan ik het ook zonder mijn bril goed zien! 😉

Rest mij nog te vertellen dat deze mooie wereldkaart heel stevig ingepakt was, met karton en bubbeltjes plastic zodat hij puntgaaf aan kwam. En dat het via DHL geleverd werd vond ik ook ideaal, zo was je exact op de hoogte waar je pakket was en hoe laat het geleverd werd. Top!

Welke landen zou jij nog willen bezoeken? 

-Dit product heb ik gekregen-

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Petra 6 februari, 2020
  2. BeautyByBabs 4 februari, 2020
  3. bychristiana 3 februari, 2020
  4. Deb 3 februari, 2020
  5. Tessa 3 februari, 2020
  6. Rory 3 februari, 2020
  7. Rachel Kromdijk 3 februari, 2020
  8. Annette 3 februari, 2020
  9. Bianca 3 februari, 2020

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten