Verslag House of Rebels Persdag (Food, Beauty & Fun!)

Donderdag 6 september gaven de Rebels weer acte de presence met een overzicht van de producten van de merken die zij promoten. Er was weer genoeg te zien en te beleven. Van anti-aging crèmes tot hoestdrank (kuch!). Ik laat jullie een fotoverslag zien wat ik allemaal heb mogen bewonderen. En er zaten heel verrassende en zeker  innovatieve producten tussen, Loop je met mij mee?

pers event house of rebels

Het event zag eruit als een overdekt marktpleintje, met kraampjes waar alle producten uitgestald stonden en die je natuurlijk mag testen en proeven (als het eetbaar is natuurlijk). Iedereen krijgt een wishlist mee en het product wat je het meest interessant vindt krijg je later opgestuurd. Bij de stands zelf krijg je ook van alles mee en als kers op de taart bij de uitgang nog een enorme goodiebag. Worden wij persmensen verwend? Ik dacht het wel!

My Bendel

Sieraden! My Bendel heeft prachtige sieraden en zij hebben alles zelf ontworpen. De sieraden zijn gemaakt van staal. Voordeel, je hoeft ze niet te poetsen. Het is een mix van heel chique tot casual. De casual sieraden zien er ook stevig en stoer uit, de Hollywood serie weer heel glamorous!

Wat mij direct opviel was dat zij veel zilver en goud samen gebruiken in één sieraad. Ideaal voor wie van beide houdt en voor een twijfelaar zoals ik heel handig. Moet ik nu zilver of goud dragen? En zo heb je the best of both worlds.

Ik was direct verliefd op het ontwerp van de armband en ketting. Door de opengewerkte structuur  oogde het robuust maar niet zwaar. De ring vond ik voor mijn kleine vingers te groot, en de oorbellen waren ook zeker heel bijzonder.

Vondels Amsterdam

Kerst ornamenten voor in de boom die heel grappig en bijzonder zijn! Ballen kan je ze niet meer noemen, je hebt flamingo’s, Illy’s espressomachines, tijgers, popcorn en nog veel meer!

Hoestdrank Makers

Hoestdrank zonder al die onnodige toevoegingen? Volgens apotheker Bas Bruines (apotheker en smaakmeester), die samen met Rob de Wolf (apotheker en techneut) deze hoestdrank ontwikkeld heeft is dit de beste hoestdrank die er is vanwege het hoge percentage honing die erin zit. (42%)

pers event house of rebels hoestdrankmakers

pers event house of rebels

Heel Holland Hoest, leuk gevonden!

Boerderijchips uit de Hoekse Waard

Er lagen puntzakken gevuld met chips en ik moet zeggen dat ik weinig chips de laatste tijd eet, maar voor deze maak ik heel graag een uitzondering. Wat zijn deze lekker! Dun, knapperig, lekker zout en kruidig. Ik kreeg ook een zakje mee naar huis en die was razendsnel leeg. (Met zijn drieën hebben wij ons erop gestort)

Boerderijchips wordt op de boerderij in de Hoekse Waard ook echt zelf gemaakt. Van de aardappelen die zij zelf verbouwen. De aardappelen worden met schil gebakken in 100% zonnebloemolie en alleen gekruid met natuurlijke kruiden. Glutenvrij, lactosevrij en zonder E-nummers!

Zuiver zalf

Babybillenzalf zonder overbodige toevoegingen en met een heel handig en hygienisch doseersysteem. Ik vond het ontwerp briljant en de zalf heel fijn aanvoelen.

zuiver zalf

Verslag House of Rebels Persdag (Food, Beauty & Fun!) 5 persdag Verslag House of Rebels Persdag (Food, Beauty & Fun!)

Lavera

Een oude bekende…Ik ga de oogcrème testen!

lavera green lift

p.s De dame die bij Lavera stond was wat verkouden en grieperig. Een paar dagen erna was ik ook zo grieperig…Heerst het toevallig?

Jules de Strooper

Koekjes! Altijd lekker om in huis te hebben. Zij hadden wat koekjes versiert met canache, lekker! (staat niet op de foto, ik was te druk bezig met knabbelen)

Dermasence

Ik heb al wat getest van Dermasence en momenteel test ik meer producten van hen. Ik ben zeker positief over dit merk, goed geformuleerd en goed voor mijn huid!

dermasence

Cosy & Trendy

Dit servies, of ik moet eigenlijk zeggen, deze stylish cocooning products, zagen er prachtig uit. Daarmee zou ik wel mijn tafel mee willen dekken!

rebels persdag

DIY Soap

Living Nature

living nature

Door tijdgebrek ben ik niet eraan toegekomen om bij DIY soap en Living Nature te gaan kijken.

Nog een klein overzicht van de persdag…

Het was super leuk, bedankt lieve Rebels dat ik aanwezig mocht zijn!

Over welk product moet ik absoluut over gaan schrijven?

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Ivon 12 september, 2018
  2. Deb 11 september, 2018
  3. bychristiana 11 september, 2018
   • BeautyByBabs 11 september, 2018
  4. Charel 11 september, 2018
  5. Annette 10 september, 2018
  6. Wendy 10 september, 2018
  7. Jouvence 10 september, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten