The Body Shop Body Butters & Powder Puff Shimmer -Review

The Body Shop kwam vorig jaar zo een mooie kerstcollectie en wie die gemist heeft krijgt een herkansing… Sommige Body Butters zijn weer terug in het assortiment (Yes!) en er zijn ook weer nieuwe beauty’s bijgekomen.(Yes,Yes!)

body butters the body shop

Vanilla Chai Body Butter

Onze special edition geur Vanilla Chai is een combinatie van weldadige warme vanilla chai en rijke specerijen. Een magnifiek samenspel van met de hand geoogste vanillebonen uit Madagascar en kardemom, steranijs en saffraan.

vanilla chai

Deze pot is afgelopen jaar helemaal opgegaan. Ik heb er wel enorm lang mee gedaan. De geur is zalig, ik hou van deze warme vanille geur, perfect voor de koude wintertijd! Klik op de link en je kan mijn review nogmaals lezen 🙂

Vanilla Chai €17

 

Frosted Berries Body Butter

Verwen je huid met 24 uur lang hydratatie met onze feestelijke Frosted Berries Body Butter. Deze luxe Body Butter is verrijkt met de geur van zoete rode bessen met tonen van vanille en romige witte bloemen, en cranberrypitolie uit Noord-Amerika, en heeft een frisse en fruitige seizoensgeur die je huid zacht maakt, hydrateert en heerlijk laat ruiken.

Frosted Berries Body Butter

Hou je meer van een frisse, opwekkende geur dan is deze zeker een aanrader. Ik vind de geuren van The Body Shop lekker veel “oemph” hebben (komt ze weer met dat rare woord, maar ik kan het niet anders omschrijven) en die geuren blijven ook lekker hangen. Ik vind het vaak zonde als iets uit de pot lekker ruikt en op de huid zo weer weg is. (met crèmes voor je gezicht maakt het mij minder uit, maar een body cream mag van mij “keihard” ruiken)

Frosted Berries €17

 

Frosted Plum Body Butter

Deze luxe Body Butter is verrijkt met extracten van sappige pruimen uit Turkije en heerlijke bloemen. Het product maakt je huid zachter en gehydrateerd, met een zoetige geur voor de feestdagen. Met de sappige geur van rijpe pruimen en een vleugje roze pioenroos en magnolia.

frosted plum

Een perfect mix tussen zoet en fruitig. Minder zwaar dan bijvoorbeeld de Vanilla Chai. Het ziet eruit als vruchtenyoghurt, je zou bijna een hap willen nemen.

Frosted Plum €17

 

Powder Puff Shimmer door House of Holland

Highlight je decolleté en schouders perfect met dit schitterende poeder!

Powder Puff Shimmer door House of Holland

Nou en of dat het schittert en shimmert! Je zou bijna een strapless (hahaha, bedankt Deb!) jurk of top ervoor aanschaffen. Ik ga dit prachtige poedertje subtiel opbrengen tijdens de kerstdagen en de rest bewaar ik voor de zomer. Eigenlijk zou ik een enkeltje moeten boeken naar de Malediven, ik zie mijzelf wel in een avondjurk of pareo ‘s avonds shinen bij het strand. (met cocktail in de hand) 😉

Powder Puff Shimmer door House of Holland

Ik had wel even ruzie met de verpakking. Meestal zit een een vliesje plastic overheen om de gaatjes vrij te maken. Nu weet ik niet zeker of dat de manier is, ik heb er maar gaatjes in geprikt met een schaar. Daar waar de  geprepareerde gaatjes in zitten. Snappen jullie het nog? Haha, in ieder geval, hij “doet “het nu! 😉

Powder Puff Shimmer door House of Holland

Powder Puff Shimmer door House of Holland

Check die glans!

powder puff

10mg/€17

Meer mooie producten…

 

De body butters verzorgen natuurlijk ook je kostbare velletje. En de poeder is prachtig. Beide leuke cadeau’s om mensen die je lief hebt mee te verrassen. Als je hun geur voorkeur weet, zit je dan helemaal goed!

Nog meer feestelijke producten zien? Check The Body Shop

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

18
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
17 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Fabienne, enjoyyourownbeautyIvonpriscillaAileenHennie Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Fabienne, enjoyyourownbeauty
Gast

Heerlijk die producten! Love it🤗

Liefs
X

Ivon
Gast

Wat is die Powder puff shimmer leuk zeg!!!

priscilla
Gast

Och die body butters, ik kan er geen genoeg van krijgen. Vooral Frosted Plum is echt favoriet. En prachtig he die glitters? Mijn mond viel open van het resultaat haha.

Aileen
Gast

Oh, die body butters… die zijn altijd zo fijn. Ik blijf ze maar kopen ook…

Hennie
Gast

Ik vind de body butters zo belachelijk lekker! Die puff heb ik ook gekregen, dus dank voor de gebruiksaanwijzing, want ik ben net zo’n stuntel als jij… 🙂

Sonja
Gast

Lekkerrrrrr… ik ben dol op de Frosted Berries!

Deb
Gast

Die body butters van TBS zijn altijd zalig! Ze gaan alleen zo ontiegelijk lang mee. En omdat ze vaak toch best wel tijd nodig hebben (waar ik altijd tekort van heb) om in te trekken, gebruik ik ze te weinig. Ik heb nog een kokos body butter in de kast staan van 3 Kerstmissen geleden staan 😉 Laatst kocht ik de Frosted Plum Body Butter in mini variant en die gaat zeker op. Aparte geur vind ik dat.. ruikt meer naar rozen dan naar fruit als je het mij vraagt. En bedoel je een topless of strapless jurk hihi ;-)?

Annette
Gast

Ze hebben altijd zulke leuke kadootjes ga er zeker even langs dit weekend als ik mijn eerste pakjes ga uitzoeken.

Rory
Gast

Die frosted plum klinkt heerlijk! En dat glitter (of is shimmer een beter woord?) poeder ziet er ook heel fijn uit. Het nadeel vind ik altijd dat ik uitschiet (of ik moet net niezen) en dan vind je dat poeder overal. Maar ik lees nu dat er een plasticje overheen zat? Dat heb ik er waarschijnlijk afgerukt…

Jouvence
Gast

Fijne producten, Frosted Plum is zó lekker!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten