Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk

In de maand december heb ik iedere dag een beauty product op Instagram laten zien uit de adventskalender van Care Cosmetics. Het mooie van deze kalender is dat in de vakjes allerlei producten zaten van diverse bedrijven/merken. Veel kende ik nog niet, dus er viel een hoop te ontdekken. Ik ga per blogpost iedere keer 5 producten in het zonnetje zetten. De eerste 5 producten heb ik op maandag 28 januari laten zien, dus nu de volgende 5, waaronder een bijzondere mascara van PUPA en een crème die roodheid tegen gaat!Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk 1 pupa mascara Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk

Annemarie Börlind – Orange Blossom Energizer

Annemarie Börlind Orange Blossom Energizer is een twee-fasen behandeling met waardevolle plantaardige oliën en extracten voor de droge, vochtarme en geïrriteerde huid. Direct voor gebruik kort schudden waardoor de natuurlijke verzorgingscomponenten gecombineerd worden en zorgen voor een volledige energetische prestatie. Uw huid krijgt nieuwe energie en vitaliteit.

Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk 3 pupa mascara Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk

Dit is een heerlijk “watertje”. Ik zeg watertje omdat het niet echt vettig aan voelt. Het ruikt ook heel lichtjes naar sinaasappelen. Of mijn huid nieuwe energie ervan krijgt, geen idee… Maar het voelt wel heel fijn aan.

50ml/€18,81 te koop bij Douglas

Dado Sens Dermacosmetics Sensacea Soothing Face Emulsion

Dado Sens Dermacosmetics Sensacea Soothing Face Emulsion is een zachte en hydraterende gezicht crème. De crème is geschikt voor de gevoelige huid en vermindert lichte tot matige roodheid. Dado Sens Sensacea Soothing Face Emulsion bevat ingrediënten zoals; zoethoutwortel extract, aloë vera en rode algen extract voor een optimaal resultaat. De gezicht crème verzacht de geïrriteerde huid en is ook geschikt voor couperose of rosacea.

Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk 11 pupa mascara Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk

100% vrij van parfum, kleurstoffen, paraffine, parabenen, siliconen, PEG, dierlijke extracten.

Van dit merk had ik ook nog nooit gehoord, maar ik ga hem zeker gebruiken! Ik heb ook wel last van roodheid op mijn wangen en bij mijn neusvleugels. Het is geen crème die je voor de geur koopt, hij ruikt ietwat weeïg, ik denk dat dat door de aloë vera komt die erin zit.

50ml/€21,50

Payot Patch Yeux

Perform Lift Patch Yeux zijn patches die voor een directe lifting en anti-vermoeidheids effect zorgen, dankzij het Acti-lift complex dat weefselverslapping op alle niveaus van de huid reduceert: de huid wordt geherstructureerd, de hechting tussen de huidlagen wordt verbeterd en het huidoppervlak wordt aangespannen. 
10 minuten zijn voldoende om dit effect te krijgen.

Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk 13 pupa mascara Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk

Fijne patches! Zij blijven goed zitten en verstevigen mijn oogcontour zeker. Vlak nadat ik ze verwijderd had merkte ik niet veel verschil maar later toen ik in de spiegel keek leken mijn wallen wat vlakker te zijn geworden. (stom dat ik geen voor en na-foto heb gemaakt, en ik had maar 1 patch). Ook bijzonder dat deze doorzichtig zijn, je ziet en voelt ze nauwelijks zitten.

Zoek de patches!

10 stuks/ €43,10 te koop bij Douglas

Marbert Bodymilk

Intensief verzorgende, bloemig geurende bodylotion. Beschermt uw huid tegen vochtverlies en behoudt haar elasticiteit. Dermatologisch getest.

Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk 19 pupa mascara Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk

De geur is mossig houtachtig en oriëntaals. Het is goed dat er een beschrijving van de geur bij staat, ik zou hem niet beter kunnen omschrijven. Oriëntaals herken ik wel, ik vind het een heerlijke zoet-kruidige geur!

200ml/ €9,88 400ml/ €11,95

Pupa Party On Vamp! Mascara Topcoat Gold

Heldere glans, gouden reflecties en glinsterendeDe gelformule is rijk aan fijne parels en verrijken de wimpers met een glinsterende gouden gloed. De Topcoat Mascara heeft een speciale stevige vezelcilinderborstel voor optimale toepassing zonder het effect van de onderliggende mascara te beïnvloeden. 

Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk 21 pupa mascara Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk

Wat een bijzondere kleur mascara! Ik moest direct aan James Bond denken, Goldfingerrrr…

Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk 23 pupa mascara Stapel Review! Orange Blossom Energizer, PUPA Vamp Mascara, Soothing Face Emulsion, Payot Patches & Marbert Bodymilk

Ik moet eerlijk zeggen dat je het goud nauwelijks ziet op mijn wimpers… Misschien als de zon erop schijnt? Ik kon het ook niet vastleggen op een foto. Dus die heb ik maar niet geplaatst.

€9,25 o.a te koop bij Bol.com

Dat waren weer 5 producten uit de adventskalender! Welk product spreekt jou het meest aan?

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

7
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
chucky1012AnnetteBiancaBeautyByBabsDeb Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
chucky1012
Gast
chucky1012

Wauw…
Er zijn er zoveel mooie merken bij…
De patches ken ik niet en over dit merk heb ik veel goeds gelezen…
Dus testen zou ik het graag.
Marbert is merk dat al jarenlang bestaat dit product kopen zou ik zeker doen…
Gold dat is voor mij feest en die mascara komt er zeker… 😉

Xoxo

Annette
Gast

Lijkt me allemaal lekker behalve die gouden mascara, dat is niets voor mij….

Bianca
Gast

Vooral die patches lijken mij wel fijn om te gebruiken, ik zou zelf niet zo heel snel voor een gouden mascara gaan (of misschien wel voor een feestje haha) x

Deb
Gast

Handig om de producten uit de adventskalender op deze manier in de kijker te zetten. Mij lijkt de Orange Blossom Energizer interessant. Qua geur alleen al heerlijk (ben dol op citrusgeuren) en ken het merk ook nog niet. Leuke adventskalender trouwens, heel gevarieerd en leuk om zo heel veel merken/producten te ontdekken.

Natascha - Beautyopinie
Gast
Natascha - Beautyopinie

Het ‘watertje haha’ vind ik heerlijk en staat bij mij ook in de badkamer! Wat mij betreft een aanrader 🙂 (ps; ben jij er donderdag ook?)

bychristiana
Gast

Die patches voor de oogcontouren lijken me wel wat! De gouden mascara heb ik ook ooit gereviewed. Ik vond het effect in het echt heel goed zichtbaar, maar het lukte me toentertijd maar niet om het ook goed vast te leggen op een foto.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten