Review- Pro Eyeliner Gel- Make-up Studio

Ik heb behoorlijk veel eyeliners in mijn leven gebruikt. Vloeibare, stugge en dikke soorten, viltstiften, stiften met 3 puntjes.. allerlei soorten zijn hier geprobeerd, opgemaakt of weggegooid. Meestal besteedde ik geen tijd naar het zoeken van een specifieke eyeliner. Ik keek in de winkel wat mij aansprak, ik keek naar de prijs en zo probeerde ik telkens een ander exemplaar Van gel eyeliners was ik geen groot fan, maar toen ik het persbericht van de Make-up Studio las….

make-up-studio gel eyeliner

Wat zegt de Make-up Studio over deze eyeliner?

Deze gladde en vloeibare gelformule heeft de precisie van een vloeibare eyeliner, maar met een zijdezachte finish. Met deze eyeliner creëer je een zachte eye look voor overdag en een verleidelijke smokey look voor ‘s avonds! De eyeliner droogt snel, is waterproof en de formule is bestand tegen vervagen en uitlopen.

Glad, vloeibaar, gel met zijdezachte finish. Dat klinkt toch wel heel lekker. Ik heb deze eyeliner aangevraagd in de kleur bruin, want ik wil qua oogmake-up zachtere kleuren gaan gebruiken.

make-up-studio gel eyeliner dark-brown

Super fijn, ik mocht hem testen! Visagisten wezen mij er constant op dat een zachtere kleur eyeliner, liefst een oogpotlood die je vervaagde, mij veel beter stond.

Bot gezegd…Op jouw leeftijd is een harde zwarte lijn boven je oog niet meer mooi.

Wat vind ik ervan?

Deze eyeliner is de beste die ik gehad heb en dat lieg ik niet. Ik heb zoals meer dames van mijn leeftijd veel moeite om een mooie, strakke lijn te maken en dat gaat met deze gelformule heel easy.

Ik heb geen speciaal eyeliner kwastje in huis en mijn schuin afgesneden wenkbrauwkwast vind ik niet fijn voor eyeliner, dus het kwastje uit een ander potje gebruikt.

eyeliner-kwastje

 

De gel glijdt als een pirouette van Sjoukje Dijkstra over mijn huid. Ik zit niet meer te klungelen en te knoeien en de kleur is prachtig donkerbruin. En droogt mat op.

 

 

eyeliner oog

Als ik niet in huilen uitbarst blijft de eyeliner gegarandeerd de hele dag zitten. En laat ik nu zo blij worden van deze aanwinst…Nee, je zal geen traan bij mij bespeuren!

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

8
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
DebTamara TSMelikeRebeccaAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Deb
Gast

Gel eyeliners geven een veel mooier en minder hard resultaat vind ik. Ik vind ze ook heel fijn. Het enige dat ik minder vind is dat je je kwastje na gebruik steeds moet schoonmaken hihi 😉 Wat kwastjes schoonmaken ben ik wat dat betreft erg lui. Ik vind het resultaat mooi bij jou, fijn dat ie ook zo goed blijft zitten.

Tamara TS
Gast

Hij staat je ook erg mooi!

Melike
Gast

Haha dat is handig om te weten dat hij dus waarschijnlijk niet uiloopt! Ik vind het super knap hoe netjes je hem hebt aangebracht. Het staat je ook prachtig! Mij lukt dit namelijk nooit met gel eyeliners. Misschien moet ik deze ook maar een proberen.

Rebecca
Gast

Wat goed dat deze lang blijft zitten. Voor die prijs is het natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Annette
Gast

Mooi ik heb eigenlijk nog nooit zo’n eyeliner geprobeerd eigenlijk altijd een stiftvorm 🙂

Yvonne
Gast

Ik heb zoiets van Elf en vond het fijn heb het nu al maanden niet gebruikt. Maar ik breng het dan tussen mijn wimpers aan want als eyeliner gaat dat in dit leven niet meer lukken vrees ik.

Lonneke
Gast

Ik heb hier al veel fijne reviews over gelezen, erg mooi. Ik zelf ben alleen zo slecht in het zetten van een goede lijn dus waag mij er eigenlijk nooit aan haha

Kim
Gast

Wat fijn dat deze zo goed blijft zitten! Ik ben echt een ramp met eyeliners. Prik steevast in mijn oog haha.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten