Review- No7 Airbrush Away Foundation

Soms komt er iets op je pad en dan voel je dat het goed is. Ken je dat gevoel? Ik had dat direct bij deze No7 Airbrush Away Foundation en geweldig, ik mocht hem testen!

Voorkant foundation

Foundations en wenkbrauwproducten, daar richt ik mij het meest op qua make-up. Een foundation die bij je past is best moeilijk te vinden. Wat bij de een er flawless uitziet, kan bij jou er totaal anders uitzien. Foundations kunnen qua kleur (te geel, te roze) niet matchen, of de structuur is niet prettig (te cakey, te waterig of juist te “oily”)

Hoe ouder ik wordt hoe meer ik het idee heb dat een foundation mijn rimpels juist meer accentueert. En dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn.

N0 7 Airbrush Away

Light, vederlicht, air… die woorden schoten mij het eerst binnen toen ik over deze foundation las. In de parfumerie heb ik wel eens de Nude Air foundation van Chanel geprobeerd en die voelde ook zo zacht en luchtig aan. Alleen de prijs was minder mooi.

Ik hoopte dat de N07 Airbrush Away net zo fijn zou aanvoelen en voor mijn gevoel klopt dat inderdaad. De textuur is zijdezacht, de finish is prachtig!

Het matglazen flesje komt met een pipetje. Dat is ook het enige minpuntje. Dat pipetje hadden ze van mij mogen vervangen door een pompje.  Het pipetje zuigt de foundation niet op, dus er komt ook niets uit. Dan maar gewoon met mijn vingers erlangs gaan. Of het flesje omkeren.

Er zit ook geen SPF in, maar dat kan je natuurlijk opvangen met andere sunscreens. Keuze genoeg.

 

No7 Airbrush Away Foundation bevat poeders die fijne lijntjes en poriën optisch vervagen. Dit zorgt in elk licht voor een egale huidteint, zodat je er zelfs voor de camera op je best uitziet. De fluweelzachte textuur zorgt voor een stralende finish en voelt heel comfortabel aan.

Conclusie

De claim klopt helemaal, mijn rimpels worden niet geaccentueerd. Ze worden zelfs verzacht. Fluweelzacht klopt ook, ik voel niet eens dat ik een foundation op heb, nice!

babs N0 7 foundation

 

 

De kleur die ik draag is Cool Beige…

Ik vind de foundation heel mooi op mijn huid. Hij is niet dekkend, maar dat vind ik niet erg. Ik vind het een van de mooiste foundations die ik in mijn handen gehad heb. Ik heb nog een andere waar ik blij mee ben, maar daarover later meer.

Te koop bij o.a Boots

Deze foundation verdient zonder twijfel het stempel!

approved by BeautyByBabs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Melike 11 mei, 2016
  2. Vanessa 11 mei, 2016
  3. Vanessa 11 mei, 2016
  4. Deb 10 mei, 2016
   • BeautyByBabs 10 mei, 2016
  5. Jolanda 10 mei, 2016
  6. Annette 10 mei, 2016
  7. jeapiebel 10 mei, 2016
  8. Gonny 10 mei, 2016
  9. YuStSoMe 10 mei, 2016
  10. Astrid 10 mei, 2016
   • BeautyByBabs 10 mei, 2016
  11. Mariska 10 mei, 2016
   • BeautyByBabs 10 mei, 2016
  12. Shopverslaafd 10 mei, 2016
  13. Hennie 10 mei, 2016
  14. chucky1012 10 mei, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten