Review- Dr. Organic Shea Butter Body Scrub, Wonder Oil & Skin Lotion

Het is weer een tijdje geleden dat ik dit heerlijke shea butter pakket van Dr. Organic ontving. Omdat ik het direct ben gaan gebruiken was ik bijna vergeten om er iets over te vertellen. Maar wat in het vat zit verzuurt niet en deze heerlijk geurende producten ruiken nog steeds zalig!

Review- Dr. Organic Shea Butter Body Scrub, Wonder Oil & Skin Lotion 1 shea butter Review- Dr. Organic Shea Butter Body Scrub, Wonder Oil & Skin Lotion

Er zijn veel producten waarin shea butter in zit, maar zoals in deze producten van Dr. Organic (in een meer pure vorm) kende ik nog niet. Daarmee bedoel ik dat de shea butter nu echt het hoofdingrediënt is. Nu ruik ik ook zo goed de geur die shea butter heeft, heerlijk! Een warme, zoete geur.

Dr Organic Shea Butter Body Scrub €9,99 (200ml)

De rijke textuur met Shea Butter, Aloë vera en zoete amandelolie bevat biologische mango- en papaja-extracten. De fijne scrubkorreltjes zijn gewonnen uit vulkanisch gesteente (perliet) en onschadelijk voor het milieu. Met de bodyscrub verwijder je dode huidcellen mild maar effectief, waardoor een doffe en droge huid weer prachtig gaat glanzen. De voedende bestanddelen zorgen voor instant verzorging. Gebruik één tot twee keer per week onder de douche ter voorbereiding op de lichaamsverzorging

Deze body scrub is heel romig en de korreltjes zijn heel klein. Persoonlijk hou ik meer van een grovere korrel, maar er zijn genoeg mensen die juist kleine korreltjes willen in hun scrub. Dus de liefhebbers van de zachtere aanpak worden op hun wenken bediend met deze scrub.

Je huidje wordt er natuurlijk heerlijk glad en zacht van. En zoals je hierboven al leest, de korrels zijn niet van plastic en onschadelijk voor het milieu. Eigenlijk zijn wij niet anders gewend van Dr. Organic, die zorgt voor je huid maar houdt ook altijd rekening met het milieu.

Review- Dr. Organic Shea Butter Body Scrub, Wonder Oil & Skin Lotion 3 shea butter Review- Dr. Organic Shea Butter Body Scrub, Wonder Oil & Skin Lotion

Hier zie je hoe lekker romig de scrub is. 🙂

Dr Organic Shea Butter Skin Lotion €9,99 (200ml)

De rijke, voedende huidlotion voor gezicht en lichaam bevat een mix van Shea Butter, Aloë vera en fruitextracten. De textuur is verrijkt met natuurlijke ingrediënten als cacaoboter, kokosolie en Aloë vera-sap. De rijke, intensief verzorgende lotion hydrateert de huid langdurig en laat een heerlijk aroma achter.

Wat kan ik hier nu over vertellen… Het is echt een bodylotion, de textuur is vrij vloeibaar. De bodylotion trekt goed in mijn huid en de geur van de shea butter is niet overheersend, maar wel heel lekker!

Dr Organic Shea Butter Wonder Oil €16,99 (150ml)

Deze voedende lichaamsolie met Shea Butter, zoete amandelolie en olijfolie is een weldaad voor de droge huid. De multi-purpose huidolie biedt geconcentreerde, rijke  vochtverzorging  en kan dagelijks worden gebruikt. Om de huid heerlijk zacht en soepel te houden, om de nagels en nagelriemen te voeden en als verzachtende olie voor stug haar. De subtiel geurende dry-oil biedt alles wat je nodig hebt voor een zachte, intens gehydrateerde huid, mooi glanzend haar en gezonde nagels.

Review- Dr. Organic Shea Butter Body Scrub, Wonder Oil & Skin Lotion 5 shea butter Review- Dr. Organic Shea Butter Body Scrub, Wonder Oil & Skin Lotion

De wonder oil ruikt het sterkst van de drie. Ik gebruik de wonder oil het liefst voor mijn altijd droge onderbenen en het voelt natuurlijk instant zalig aan.

Is het een echt zo een lekkere dry oil? In het begin dacht ik dat ie vetter zou zijn dan de dry oils die ik gehad heb. Ik heb de Nuxe (Huile Prodigieuse) en de Rene Furterer (5 Sens) erbij gepakt en hoewel Dr. Organic in het begin iets vetter aanvoelt, is hij na het insmeren net zo fijn als die andere twee!

Ik weet niet of jij ook fan bent van Shea Butter, maar ben je het wel dan zal je zeker genieten van deze producten!

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
2 jaren geleden

Heerlijk shea boter, ik houd ervan! Die dry oil spreekt me erg aan. Ik heb gigantisch droge onderbenen en voeten, dus shea is dan echt perfect, hoe geconcentreerder hoe beter!

Petra
2 jaren geleden

Klinken als hele fijne producten, ik ben sowieso fan van de heerlijke geur van Shea Butter!

Bianca
2 jaren geleden

Dit is zo’n lekkere en vooral fijne lijn, echt een genot voor de huid x

Rory
2 jaren geleden

Benieuwd! Tijdens onze vakantie heb ik in het vliegtuig ein-de-lijk de Nuxe (Huile Prodigieuse) gekocht door alle fijne verhalen erover. Heel blij mee. Dan smeer ik het in de haarpuntjes, dan weer op mijn huid. Deze variant van dr. Organic ken ik niet. Klinkt heerlijk. De scrub trouwens ook.

Mariska
2 jaren geleden

Oeh met shea butter lijkt me echt heel erg lekker! Ik heb laatst een pakketje gewonnen van dit merk met chocolade geur. Die ga ik ik binnenkort eens testen 🙂

Annette
2 jaren geleden

Lijkt me heerlijk, ik heb net weer een fles Nuxe droge olie opgesmeerd. Ben nu aan een enorme fles van La Roche Posay bezig 🙂

Priscilla
2 jaren geleden

Ohh die body scrub lijkt mij echt heerlijk!

Natascha - Beautyopinie
2 jaren geleden

Ik heb in december ook de set ontvangen en de wonderolie is bij mij al op haha. Ik vond hem heerlijk voor de koude winternachten. Mn huid knapte er echt van op 🙂

bychristiana
2 jaren geleden

Ik gebruik heel graag producten met sheaboter, vooral voor het lichaam. De scrub spreekt mij aan, juist vanwege die romige textuur en de kleine korreltjes. Dat is precies hoe ik een scrub graag heb!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten