Review- Beauty Kitchen: Konjac Sponge en Everlasting Radiance Cleansing Gel

Beauty Kitchen blijft mij verrassen. Beauty Kitchen heeft goede, natuurlijke producten die ook nog eens een heel vrolijk en luchtig gevoel geven. Een luchtige cleansing gel en een heel luchtige Konjac spons!

Review- Beauty Kitchen: Konjac Sponge en Everlasting Radiance Cleansing Gel 1 konjac Review- Beauty Kitchen: Konjac Sponge en Everlasting Radiance Cleansing Gel

Ik kreeg na mijn interview met Jo-Anne Chidley een volle tas met heerlijke Beauty Kitchen producten mee en ik zal ze stuk voor stuk op beautybybabs bespreken. Vandaag vertel ik over 2 fijne reinigingsproducten!

Jo-Anne Chidley

Jo-Anne Chidley

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Everlasting Radiance Cleansing Gel

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Everlasting Radiance Cleansing Gel bevat alleen maar 100% natuurlijke ingrediënten. Voor een gereinigde, geexfolieerde en frisse gloed masseer je de gel met ronddraaiende bewegingen in een vochtige huid.

beauty kitchen everlasting radiance cleansing gel

Wat is Seahorse Plankton? 100% natuurlijk, biologisch bewezen microalgen voor duurzame schoonheid.

De werking begint binnen 24 uur:
– behoudt de natuurlijke jeugdige uitstraling van de huid
– maakt glad en kalmeert de probleemhuid
– stimuleert de elasticiteit van de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels
– hydrateert en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf

Wat vind ik ervan?

beauty kitchen cleansing gel

De Beauty Kitchen Seahorse Plankton cleansing gel komt in een plastic flacon met pompje. De lichtblauwe cleansing gel ruikt heerlijk fris. Aangeraden wordt om deze op een licht vochtige huid aan te brengen en met de konjac spons of washandje af te spoelen.

Make-up verwijderd de cleansing gel prima, zelfs mijn mascara gaat er moeiteloos van af! Geen prikkende ogen naderhand, top! Ik heb bewust de cleansing gel een beetje in mijn ogen geduwd met het watje, maar nergens last van gehad. En als je last van “prik” hebt, dan zou het ook aan de mascara kunnen liggen die je gebruikt heb, of je hebt gevoelige ogen, dat kan ook natuurlijk. (ik heb het getest met de mascara van Dr. Pierre Ricaud)

Resultaat: Een schone huid die er weer fris uitziet!

Adviesprijs:  €19,99

 

 

Beauty Kitchen Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge

beauty kitchen konjac sponge 2

 

Simpel, doeltreffend, diepe reiniging en puur. Deze spons is milieuvriendelijk, 100% natuurlijk en gemaakt van pure eetbare plantaardige wortels. 

Gebruik in combinatie met Abyssinian Oil Daily Cleansing Balm en vervang elke 2 tot 3 maanden.

 

Wat is Konjac?

Dit is een vaste plant die voor 97% uit water bestaat, rijk aan mineralen en PH-neutraal zodat de huid perfect in balans blijft.
Deze 100% biologisch afbreekbare en volledig duurzame plantaardige vezels worden voor deze spons gemengd met natuurlijk water gefilterd door vulkanisch gesteente

beauty kitchen konjac sponge 1

Wat vind ik ervan?

Toen ik de verpakking opende voelde de spons licht vochtig aan. De geur was wel typisch, die kan ik moeilijk beschrijven.

Ik vind het behandelen van mijn gezicht met deze Konjac Sponge zo een fijn ritueel. Ik kan daar serieus van genieten en als ik ermee begin wil ik gewoon niet stoppen, zo een lekker gevoel is het. Je maakt de spons eerst nat zodat hij zacht wordt en dan glij je over je de huid met de spons met ronddraaiende bewegingen. De spons voelt zo aangenaam aan, een beetje “a spongy moment of Zen”.

beauty kitchen konjac sponge 2

Hoe het exact komt weet ik niet, maar na gebruik voelt mijn huid heel glad en schoon, maar ook wat strakker aan. Na gebruik spoel je de spons weer schoon en je laat hem aan de lucht drogen. Ik gebruik deze spons meestal na het reinigen met een cleansing product zoals een milk of gel als laatste stap. Maar het gaat ook samen met een Cleansing Balm of met de Seahorse Plankton cleansing gel. Doe gewoon wat je zelf het fijnste vind!

Heerlijk, ik vind het echt een fijn feestje om dit sponsje te gebruiken.

Adviesprijs: €8,99

Beauty Kitchen is te koop bij Holland&Barrett

Hebben jullie wel eens een Konjac sponge gebruikt?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
3 jaren geleden

Een Konjac sponge heb ik nog nooit gebruikt. Ik zat vanmiddag nog te dubben om die in mijn mandje te gooien toen ik een online bestelling plaatste bij Holland & Barrett. Uiteindelijk niet gedaan en voor een Beauty Kitchen Bath Bomb en de Everlasting Radiance Moisturiser gekozen van de Seahorse plankton lijn. Ik ben deze cleanser ook aan het testen (ik heb er een mini van a 30 ml) en waterproof mascara krijg ik er niet mee af (dat ik heb ik vooral getest tijdens de vakantie en toen droeg ik elke dag waterproof mascara). Ik zal eens kijken of… Lees verder »

chucky1012
3 jaren geleden

Mooie producten en het klinkt erg goed.

Sonja
3 jaren geleden

Wat ben je toch een bofkont! Ik zie dat deze spons mij beter zou kunnen bevallen, ziet er zachter uit, wat mijn huid wel kan waarderen.

Rebecca
3 jaren geleden

Haha ik ben dol op het gevoel van je gezicht reinigen en niet willen stoppen. Het is dan zo fijn om door te gaan! Dit lijkten me beide erg fijne producten! Ben nu ook wel heel benieuwd naar de spons

Jessica J.
3 jaren geleden

Ik heb ook zo’n sponsje liggen! Lijkt me erg tof in gebruik; binnenkort eens testen. Beauty Kitchen lijkt me een erg fijn merk op zich. Ik heb er nog nooit iets van gebruikt.

Jolanda
3 jaren geleden

Ik houd ook het van konjac sponzen. Zo fijn!! Leuk dat dit merk ze nu ook heeft.

Annette
3 jaren geleden

Konjac sponzen vind ik ook fijn. Ik heb er denk ik inmiddels 3 gehad heerlijk zachte huid ook daarna door de exfolierende werking.

Ellen
3 jaren geleden

Klinkt echt als een fijne sponsje!

bychristiana
3 jaren geleden

Wat goed dat deze cleansing gel ook make-up verwijdert! dat vind ik wel wat, scheelt weer een fles;-)

Hennie
3 jaren geleden

Wat een leuke spullies heb je gekregen Babs. Die cleansing gel lijkt mij een Heule Fijne! Perfect als je mascara er ook makkelijk mee wordt weggeboend.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten