Pink Gellac Led Starter Set- Review

Pink Gellac zag ik vaak voorbij komen in advertenties en reviews en heeft altijd mijn aandacht getrokken omdat Pink Gellac in no time droog is en lang op je nagels zou blijven zitten. Een tijdje geleden heb ik acrylnagels laten plaatsen en toen vroeg de dame of ik ze ook gelakt wilde hebben. Dan zou de lak zeker een paar weken goed blijven zitten. Maar toen wilde ik dat niet, omdat ik het leuk vond om regelmatig van kleur te wisselen. Daar ben ik van teruggekomen en om welke reden ga ik jullie vertellen.

pinkgellac (3)

De acrylnagels vond ik wel mooi, want eindelijk had ik tenminste nagels. Maar mijn hemel, als ze eraf gingen dan zagen mijn nagels er verschrikkelijk uit. En leken daarna helemaal niet meer te groeien. Steeds maar opvullen ging in de papieren lopen dus daarom ben ik er ook maar mee gestopt.

Daarna heb ik zelf zelf geprobeerd om acrylnagels te creëren, maar dat liep uit op een mislukking. De overgang tussen nepnagel en mijn eigen nagel bleef je zien. Het is enorm verslavend om lange nagels te hebben, waarmee je zo lekker mee kan “tikken op een tafelblad”. Dus probeerde ik, tegen beter weten, het een aantal keer weer. Zonder succes…

Maar waarom toch overgaan op nagellak die 2 weken blijft zitten?

Ik denk dat mijn nagels dan ook de kans krijgen om te groeien. Ik denk dat constant je nagellak verwijderen (ook met een remover zonder aceton) mijn nagels heel broos maakten. En als ik Pink Gellac gebruik dan zijn mijn nagels ook steviger waardoor ze minder snel breken.

Pink Gellac is het nummer 1 gelpolish merk van Europa en er zijn meer dan 130 verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt er ook nail arts mee maken. 

Ik kreeg de Starters Set LED L opgestuurd en kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

pink gellac

Wat zat er in mijn starterspakket?

  • Boekje met informatie en handleiding (how to apply & remove)
  • Primer
  • Basecoat 2 (15ml)
  • Ultra Shine Top Coat (15ml)
  • LED lamp
  • Vijl
  • Houten bokkenpootje (woodstick)
  • 10 x Remover pockets
  • 10 x Cleaner pockets
  • 4 Kleuren Gel nagellak  (15ml) in de kleuren: 152 Naked, 109 Lipstick Red, 173 Bordeaux, 182 Dynamic Pink

pinkgellac (16)

Werkwijze:

1-Je moet voordat je begint minimaal één uur je nagels niet meer in aanraking laten komen met water. Dan worden je nagels zacht en dan kan de lak zich niet goed hechten.

2-Ruw je licht nagels op met de roze zijde van de vijl.

3-Duw je nagelriemen voorzichtig terug met het houten bokkepootje

4-Maak je nagel daarna helemaal schoon met de pink cleaner zodat er geen stof of vet meer op je nagel zit

5-Je kan, als je broze nagels hebt, eerst de primer aanbrengen en laat die 10 seconden aan de lucht drogen.

6-Breng de base lak aan en droog deze 15 seconden onder de LED lamp

7-Daarna breng je de kleurlak aan en laat deze 60 seconden drogen onder de lamp.

8-Breng dunne laagjes aan, in mijn geval was 2 laagjes voldoende.

9-Daarna bracht ik de Pink Ultra Shine aan en deze moet ook 60 seconden onder de LED lamp.

En klaar, direct hard, so ready to go!

Bij sommige gellakjes moet je de plakkerige bovenlaag (een soort “zweetlaagje”) wegvegen met een speciale cleanser. Bij deze is dat niet nodig. Top!

Base2

base pink gellac

Primer

pinkgellac (6)

Ultra Shine

pinkgellac (27)

Naked

pink gellac naked

 

Dynamic Pink

pinkgellac (4)

 

Bordeaux

pinkgellac (21)

Lipstick red

Even met een “swatch”, ik heb deze nog niet op mijn nagels aangebracht. Maar zo hebben jullie een idee van de kleur!

lipstick red

Conclusie:

Ik vind de kleuren die erbij zaten heel mooi. De lak verdeeld zich ook heel gemakkelijk over de nagels, het kwastje strijkt de lak prachtig uit. Het gebruiksgemak en de snelheid waarmee je perfect gelakte nagels maakt vind ik zeker een reden om in de toekomst meer kleuren van Pink Gellac te gaan kopen!

pink gellac

De Pink Gellac bleef bij mij zo een dag of 10 zitten. Soms raakte er een stukje los en hoewel het niet mag, ik ging er toch aan pulken… Ik kan het gewoonweg niet laten. Je kan daarmee wel je nagel beschadigen maar ik vond het eigenlijk wel meevallen. Al raad ik natuurlijk aan om de gebruiksaanwijzing te volgen zoals beschreven in het bijbehorende boekje. En eigenlijk vind ik het eerlijk gezegd lekker snel dat ik zo de laklaag kan verwijderen, een beetje een peel-off lakje worst het bij mij. (Ik zal waarschijnlijk bij een aantal nagels het niet genoeg opgeruwd hebben, waardoor het los kwam).

Conclusie:

De lak vind ik super qua consistentie, het kwastje werkt ook fijn. De geur tijdens het opbrengen is gelukkig heel mild. Ik had bij AlieXpress gellakjes gekocht en de (giftige) dampen sloegen gewoon op je longen. Bij Pink Gellac heb je daar gelukkig geen last van.

De kleuren zijn prachtig en de dekking van de lakjes is perfect. Ik bemerk geen slijtage van mijn nagels na het verwijderen, ze zien er wel even wat anders uit. Maar als je tussendoor je nagels lekker behandeld met een (nagel) olie, dan zien ze er weer prima uit. En ik merk nu dat mijn nagels ook weer de kans krijgen om langer te worden, en daar ben ik reuze blij mee natuurlijk!

Super dat ik Pink Gellac heb mogen testen!

Prijs Starterkit LED L: Nu €85 (50% korting, gratis primer & 1 extra lakje gratis!)

 

– Deze producten heb ik gekregen-

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 686 andere abonnees

14
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
12 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
BeautyByBabsStephanieVanessaDebSanne Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Stephanie
Gast
Stephanie

Ik hou ook van gellak echt super product!

Vanessa
Gast

Superleuk dat je Pink Gellac mocht testen. De kleurtjes zien er heel mooi uit!

Deb
Gast

Mooie kleurtjes heb je erbij gekregen. Het viel mij ook al op dat de gellak veel minder sterk ruikt dan gewone nagellak. De basecoat ruikt wel weer sterker. Ik heb Dynamic Pink vanmiddag nog bij je kunnen bewonderen 😉 Ongelooflijk dat jij de lak eraf kunt trekken zonder je nagel te beschadigen. Ik heb dat ook geprobeerd en ik ging er net als jij ook aan pulken op een gegeven moment (en dacht zo die remover pockets uit te sparen), maar mijn nagelplaat knapte hier niet van op en trok ik zo een gat in. Moest het echt helemaal glad… Lees verder »

Sanne
Gast

Ze hebben toffe kleurtjes!!

karin
Gast

ik heb het al jaren (wel van een ander merk) Voor mijn handen gebruik ik het eigenlijk zelden maar in de zomer doe ik het op mijn teennagels en dan blijft het wekenlang zitten. Geen paniek meer als ik sandaaltjes aan wil en aan je teennagels begin je niet zo snel te prutsen als er een hoekje los zit 🙂

Charel
Gast

Gellac vind ik echt ontzettend top! Heerlijk om thuis te doen~!

Annette
Gast

Leuk, ik heb nog nooit gellak gehad 🙂 altijd gewone

Jolanda
Gast

Fijne review!! Ik heb het ook pas voor het eerst getest en ben er ook heel blij mee!

bychristiana
Gast

Wat een mooie kleuren zijn het allemaal zeg. Vooral ‘naked’ spreekt me aan. Ik heb nu zoiets op van Barry M maar die lak is een beetje stroperig aan het worden omdat ik hem zo vaak gebruik en deze kleur is in Nederland niet te krijgen. Ik zoek dus een vervanging. Maar gel nagellak? Ik weet het niet. Het blijft inderdaad langer zitten, maar ik vind het eraf halen zo een gedoe;-(

Wendy
Gast
Wendy

Mooi en super handig omdat het snel gaat. Maar er hangt wel een duur prijskaartje aan. Je hebt mooie kleuren gekregen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten