Mijn prachtige ketting van KAYA en win!

Kaya verkoopt mooie sieraden. Niet zomaar ringen, kettingen en bedels, maar deze sieraden hebben allemaal een heel persoonlijk tintje. En Kaya schenkt ook nog eens bij iedere verkoop een bedrag aan een heel mooi doel. Je kan de sieraden nog persoonlijker maken door ze te laten graveren. Ik mocht een sieraad uitkiezen en ik vind dat ik een mooie keuze heb gemaakt!

kaya pakket

 

 

Ik koos voor een ketting met een prachtige steen, de Lapis Lazuli.

De Egyptische priesters zagen de Lapis Lazuli als de Hemelse steen. Lapis Lazuli is een prachtige blauwe steen met gouden pyriet spikkeltjes, soms met witte vlekjes.

Ik denk dat iedereen het (doden) masker van Toetanchamon kent  De  strepen die je tussen het goud ziet is dus lapis lazuli. De helende steen …(al heeft Toet daar niet zoveel meer aan) En Rembrandt gebruikte de lapis voor die mooie blauwe verf!

De helende kracht van de Lapis Lazuli…

 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid
 • Eczeem
 • Depressies
 • Ontspannend
 • Een vriendschapssteen, waardoor de waarheid gezegd mag worden en uw intenties beter overkomen.
 • Zorgt voor harmonie tussen lichaam, ziel en geest.

 

De mensen die mij al langer volgen, begrijpen vast wel waarom ik nu juist deze steen koos. Maar hij is natuurlijk ook beeldschoon. Als je deze ketting besteld kan je kiezen uit 6 edelstenen zoals de Maansteen, Rozenkwarts, Amethist, Calcedoon mintgroen, Calcedoon rood/paars en natuurlijk de azuur/donkerblauwe lapis!

 

De ketting werd geleverd met een schattig buideltje en zilver poetsdoekje.

 

kaya-buideltje-en-poetsdoek

Ik ben ook heel blij met poetsdoekje, direct mijn oude zilveren sieraden opgepoetst!

 

Zilveren Ketting ‘letter & edelsteen & hartje ♥

Gladde schakels in een ketting vind ik altijd het mooist. Veel glans en glim *(love it!), De ketting valt heel soepel om je hals omdat de schakels over elkaar heen vallen.

kaya-sieraden

 

Je kan kiezen welke letter je eraan wil hangen, bijvoorbeeld van iemand die je dierbaar is. Ik heb gekozen voor de letter T, van mijn zoon Tom. Je kan ook optioneel meer letters toevoegen.

 

letter-t

 

En een zilveren hartje, ik weet het, het is heel zoet. En toch vind ik deze prima bij mij passen. Niet over de top, een heel beschaafd, lief hartje. Het zilver is van het eerste gehalte (925)

 

lapis-lazuli

 

Ik heb de grootste maat ketting gekozen ( 45 cm) en die zit perfect. Ik hou niet zo van heel lange kettingen, die zie je vaak niet zo goed. Deze valt netjes hoog bij mijn hals zonder dat ie strak zit. Je kan hem strakker maken want er zitten 2 extra schakels bij. Handig en leuk als je deze ketting aan een kindje cadeau wilt doen!

 

schakels

 

Kijk gewoon even op webshop van Kaya sieraden . Je ziet heel veel leuke en betaalbare items.. Kindersieraden, sieraden die met het geloof te maken hebben (doop, communie) 3 generaties sets, parels of wat denk je van een mama ketting? Mijn nichtje en een paar lieve bloggers die ik ken zijn ongeveer rond dezelfde tijd uitgerekend en ik heb even gekeken… die kettingen zijn zo mooi!
Wat ik zeker toejuich is dat Kaya een bedrag doneert zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Deze foto heb ik in de auto gemaakt onderweg naar iets heel bijzonders. De kans bestaat dat je mij en mijn ketting terugziet op televisie! Ik ga je binnenkort daar alles over vertellen 🙂

kaya-ketting-zon

Grappig, je ziet in de schaduw mijn camera… het is altijd even mikken omdat ik geen uitklapbaar schermpje heb..

 

Win dezelfde ketting t.w.v €39,95!

Wil je ook zo een mooie lapis lazuli om je hals dragen? Dat kan, ik mag er een verloten!

Wat moet je ervoor doen?

Ik hou het dit keer simpel, maar ik zeg altijd dat ik het heel leuk vind als je mij ook op andere social media kanalen gaat volgen!

Dat is alles!

Op 24 september maak ik de winnaar bekend!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Grete Karina 24 september, 2016
  2. Hilde 23 september, 2016
  3. Lifeaholic.nl 23 september, 2016
  4. Life 23 september, 2016
  5. Will 21 september, 2016
  6. MarliesS 21 september, 2016
  7. BeautyByBabs 20 september, 2016
  8. Chantalle 18 september, 2016
  9. Anita Gussinklo 17 september, 2016
  10. Melike 17 september, 2016
  11. chucky1012 17 september, 2016
  12. Deb 16 september, 2016
  13. YuSt 16 september, 2016
  14. Tamara TS 16 september, 2016
  15. Annette 16 september, 2016
  16. Marina 16 september, 2016
  17. hillybillybeauty 16 september, 2016
  18. Anna Gerrie 16 september, 2016
  19. Jamey 16 september, 2016
  20. Astrid 16 september, 2016

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten