Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Ik ben dol op enkellaarsjes. Enkellaarsjes draag ik graag onder een skinny jeans of andere broek. Hoge laarzen vind ik meer geschikt voor onder een jurk of rok. Toen ik deze enkellaarsjes van Pertini zag was ik direct verkocht vanwege de bijzondere vormgeving. Zoals de schoenen uit de jaren 1940/1950 eruitzagen. Net even anders dan anders en het sluit perfect aan bij mijn liefde voor de kleding uit vroegere tijden!

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 1 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Over Pertini

Pertini schoenen is opgericht in 1980. De ontwerpen van Pertini blikken terug op de jaren 40 en 50. Pertini vindt modellen van toen opnieuw uit. Detailwerk zoals satijnen veters en fijne perforaties zijn erg belangrijk voor een merk als Pertini. Schoenen van dit hoogwaardige merk stralen luxe en klasse uit. Het merk probeert zich te onderscheiden door het kleurgebruik van het leer.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 3 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Ik dacht eerst dat Pertini een Italiaans merk was, maar deze schoenen worden in het zuidoosten van Spanje gemaakt. Pertini geeft de schoenen vleugje neo-dandy en retro look mee, wat helemaal op zijn plaats is in het huidige modebeeld.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 5 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Glitters!

De neuzen van het laarsjes zijn gemaakt van suède, een heel mooi detail. En kijk eens die mooie glittertjes!

Ze hebben een lederen voering en een perfect  hakje voor mij. Niet te hoog en niet te plat. Ze zitten ook nog eens lekker warm door de lederen voering. De zool is slijtvast, ideaal, dan hoef ik alleen af en toe de hakken te laten vernieuwen.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 7 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

De laarsjes hebben een retro uitstraling en wie mij kent weet dat ik dol ben op retro, ook qua fashion en spullen voor mijn interieur.

Pasvorm

Ik had ze laatst aangetrokken toen ik even naar de bibliotheek ging en ze zaten direct heerlijk! Bij de neus zijn deze laarsjes niet krap en daar let ik altijd op. Schoenen met een punt zitten bij mij niet meer aangenaam, hoe leuk ze ook staan. Het is vaak afwachten of je goed kan lopen als je online schoenen koopt maar ik kan beamen dat deze Pertini’s echt top zitten.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 9 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 11 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

De gespen geven de laarsjes ook iets stoers en zijn ook nog eens verstelbaar. Het randje wat tegen mijn enkel zit moet nog iets soepeler worden, maar daar kan ik wel mee leven. Ik ben qua schoenen heel kritisch, ik moet er gewoon lekker op kunnen lopen, zonder dat ik blij ben dat ik ze thuis weer kan uittrekken.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 13 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Deze enkellaarsjes van de schoenenfabriek zitten absoluut perfect, alsof je op slofjes loopt!

Ik ben onwijs blij met deze fijne laarsjes en voor mij is Pertini een merk om te onthouden.

 • deze producten heb ik gekregen

Waar let jij het meest op als je schoenen koopt wat betreft de pasvorm?

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Marsha 1 november, 2019
  2. Babs 1 november, 2019
  3. bychristiana 1 november, 2019
  4. Bianca 1 november, 2019
  5. Deb 31 oktober, 2019
  6. chucky1012 31 oktober, 2019
  7. Natascha - beautyopinie 31 oktober, 2019
   • BeautyByBabs 31 oktober, 2019
  8. Robin 31 oktober, 2019
  9. Edith-Sofia 31 oktober, 2019
  10. Petra 31 oktober, 2019
  11. Tessa 31 oktober, 2019
  12. Annette 31 oktober, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten