Mijn Nieuwe Halsketting en Winactie!

Van Shoppe.nl kreeg ik een leuk voorstel om een sieraad uit te zoeken uit hun webshop. Ik ben dol op sieraden en zeker gepersonaliseerde sieraden vind ik leuk! Benieuwd wat ik heb uitgekozen? Goed nieuws… Jij maakt ook kans om een sieraad naar keuze uit te zoeken! shoppe ketting katjes

Er zijn bij Shoppe tal van mogelijkheden om je sieraad een persoonlijk tintje te geven. Een sieraad graveren met een naam, een vingerafdruk, data, of het plaatsen van een foto. Alles is tegenwoordig mogelijk om een sieraad speciaal voor jou of voor iemand anders te laten maken.

Kettingen, armbanden, aanstekers (Zippo), bedels, muntkettingen, memory lockets, ♥ liefdessloten ♥ (die je vaak ziet hangen aan bruggen om je eeuwige liefde vast te leggen) kan je voorzien van een foto of naam. Maar ook “gedenksieraden” laten graveren is een optie. Mocht je behoefte hebben om de as van je geliefde, familielid of (huis)dier dicht bij je te dragen… zelfs dat kan.

Het pakketje zag er heel vrolijk uit, kijk maar! Dus zeker leuk als je persoonlijke sieraden aan iemand wil laten versturen als verrassing!

Marie en Toulouse

Als jullie mij langer volgen weten jullie dat ik nogal dol ben op mijn 2 katten Marie en Toulouse dus leek het mij een leuk idee om hun te vereeuwigen in een sieraad.

Ik vond deze metalen katjes direct heel leuk. Hoe ze heel “kats” hun pootjes aflikken.

Ik wilde eigenlijk het liefst 2 katjes aan één ketting maar dat was niet mogelijk. Er is wel een voordeel aan dit nadeel, namelijk dat je het katje niet om de sluiting eraf kan schuiven en op zich is dat wel een pluspunt. Soms valt een bedeltje er af en dan moet je hem weer om de ketting zien te rijgen. Maar ik ga vragen of Jeroen het oogje of de sluiting van het hangertje of ketting kan verbuigen zodat ik Marie en Toulouse samen kan voegen aan één ketting.

Zo heb ik Marie en Toulouse altijd bij mij! De prijs van deze ketting was €14,99

Winactie!

Wat kan je winnen?

Een cadeaubon van €25 te besteden bij Shoppe

Wat moet je ervoor doen?

 • Laat in een reactie hieronder weten wat voor een soort sieraad je het liefst gaat kopen (geen link/url gebruiken!)
 • Volg shoppe op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • Shoppe ook volgt op Twitter en/of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Deze winactie loop tot en met 21 september 2018. Op 22 september maak ik de winnaar bekend!

Succes!

 

Geen update meer missen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Ik heb een hele goede vriendin, waarvan de kat kort geleden is overleden.
  Zij was gek op dat diertje, ze is daar erg verdrietig om.
  Omdat ze alleen woont mist ze haar makkertje verschrikkelijk.
  Ik weet dat ik haar heel erg blij ga maken met deze mooie ketting met de naam van haar kat.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

 2. ooh wat een superleuke hanger, ik doe heel graag mee met deze leuke actie, zou heel graag een mooie armband met foto van de kids uitzoeken!

 3. Aaaaaw wat een lieve kettingen. Ik begrijp het zeker dat je ze aan een ketting bij elkaar wilt hebben. Erg lief. Ik sla deze (hele leuke) winactie even over (iets met minimaliseren) maar ik ben ervan overtuigd dat je iemand heel blij gaat maken.

 4. Ik vind de bar verticaal zilver heel mooi ik zou daar de tekst Emma&Sweep in graveren dit zijn mijn twee honden waarvan 1 helaas niet meer leeft. Zo verschillend in karakter, ik heb heel veel geleerd van deze twee, niet elke hond is hetzelfde al zijn ze van het zelfde ras. Elk hun eigen aanpak. De hond die we nog hebben is doof bijna zijn hele leven, daar zijn we pas achtergekomen nadat de andere hond overleed. Nu weer leer je hoe je een dove hond van 13 nog steeds met gebaren vanalles kan leren. Ik zal met heel veel liefde en trots altijd mijn honden bij me dragen in mijn hart en om mijn nek.

 5. De poezenketting om onze Mitzy te herdenken ,we missen haar nog elke dag !
  Wij waren de 3de eigenaars en hebben haar ruim 12 vertroeteld, 1 jaar extra mogen liefkozen na een tumor verwijdering in haar buik.
  Gelukkig heeft mijn zoon,die een autismevorm heeft,nog afscheid van haar kunnen nemen .

 6. Gerandeerd de poezenhanger ! Wij hebben onze Mitzy, waarvan wij de 3de ! eigenaar zijn geworden en haar rui m 12 jaar ! hebben vertroeteld, helaas moeten laten inslapen . Wij hebben een extra jaar erbij gekregen ná de operatie aan haar tumor in haar buik . Mijn zoon met autismevorm was met haar opgegroeit en daarom ben ik blij dat hij zélf afscheid van haar heeft kunnen nemen ! Wij missen haar nog elke dag ondanks dat het weer jaren geleden is dat we haar hebben moeten laten gaan.

 7. Superleuk!!! Ik zou een armband met een foto van onze overleden hond kopen. Hij is nu al een paar maanden geleden heengegaan maar ik kan er nog steeds niet over uit. Het ging zo snel. En wat mis ik hem😦 Ik maak graag een kans 🍀

 8. Prachtig zijn de hangers en kettingen!
  Zo uniek.
  Heel veel keuze op de overzichtelijke website.
  Ik doe heel graag mee voor de muntketting a little star, goud!

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Fijne dag Xoxo