Mijn “Hotter than my Daughter ” Panter Wikkeljurkje…Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd?

Panter/luipaard printjes zijn helemaal hot en ik wilde ook een keertje iets kopen met een kekke animal print erop. Een blouse, t- shirt, een broek, een jasje, sneakers, het maakt niet uit, als het maar zo een printje had. Toen ik bij H&M rondliep zag ik dit jurkje voor maar €14,95 en hup, meegenomen naar de paskamer… Kan ik dit wel dragen als je niet meer de jongste bent? Is het niet te ordinair? Ach, ik vond het jurkje super leuk dus toch gekocht…

Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd? 1 wikkeljurkje Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd?

Ik had al bedacht dat ik dit jurkje moest gaan combineren met wat stoerdere items, zoals mijn cowboylaarzen. Ik had nog een heel mooi fluweel-achtig jasje hangen die ik van mijn lieve zus gekregen had en die al jaren alleen maar ruimte in mijn kast innam. Hij zou er ook perfect op staan.

Plak-Panty

Toen wij buiten foto’s gingen maken had ik onder het jurkje een panty aan getrokken. Het was nog behoorlijk fris die dag en mijn witte melkflessen wil ik jullie onthouden, haha. Toen baalde ik enorm dat het kreng steeds omhoog kroop en ik om de haverklap de rok naar beneden moest trekken om te voorkomen dat Tom mij binnenkort zou opgeven voor “Hotter than my Daughter.” In de paskamer had ik het jurkje gepast met blote benen en dan blijft de rok wél op zijn plek, bedacht ik achteraf.  Zeker toen Fleur van FleursBeautyTips dat ook opperde op Instagram. Door die panty kruipt hij omhoog, met blote benen zou ik er geen last van hebben, zei ze. Aaahhhhhh…. Gelukkig! Hij hoeft (nog) niet in de kliko!

Met slippers of flatjes

Binnenkort ga ik mijn benen een kleurtje geven met deze selftanner van Vita Liberata die ik onlangs won (hoera!) en als het heel warm is dan draag ik slippers of flatjes eronder. Ik zal het jurkje waarschijnlijk niet dragen als ik naar de supermarkt ga maar voor een dagje strand is dit jurkje natuurlijk helemaal leuk.

Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd? 11 wikkeljurkje Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd?

Too hot for 60?

Ach… leeftijd is maar een getal. Soms is het gewoon leuk om uit je comfortzone te gaan. En zolang ik geen netkousen eronder draag, torenhoge pumps met glitters en mijn make-up beschaafd hou is er wat mij betreft geen vuiltje aan de lucht. Althans, deze zomer nog niet.

Het allerliefst zou ik natuurlijk kwalitatieve designerkleding willen dragen, but my wallet “says no”. Zoals mode ontwerpster Sheila de Vries ooit zei: Dames van een bepaalde leeftijd moeten meer stevige stoffen gaan dragen, dat kleed meer af. Maar ach, zo een niemendalletje moet ook kunnen. Gewoon omdat het (nog) kan en het spotgoedkoop is.

 

Wat vinden jullie? Moet je je altijd kleden naar je leeftijd?

Shop hier jouw leuke “Panter” items!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. bychristiana 13 juni, 2019
  2. Mieke Van Liefde 4 juni, 2019
   • BeautyByBabs 4 juni, 2019
  3. Annette 1 juni, 2019
  4. Mieke Van Liefde 1 juni, 2019
   • BeautyByBabs 3 juni, 2019
  5. Babs 1 juni, 2019
  6. Babs 1 juni, 2019
  7. Rory 31 mei, 2019
  8. Deb 31 mei, 2019
  9. Simone 31 mei, 2019
  10. Carien 31 mei, 2019
  11. Tessa 31 mei, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten