KeeK op de WeeK 45- Een nieuwe vloer en mijn blog-kamer opnieuw ingericht!

Hallo KeeKer vrienden! Deze week was spierpijn week. hoe dat precies komt ga ik jullie vertellen. Een nieuwe vloer en mijn blogkamer slimmer ingericht. Het lijkt nu net een winkeltje. 🙂

keek op de week 45

Foto: Shutterstock

In ons huis ligt zeil/vinyl van de vorige bewoner. Het is bruin van kleur en het ligt redelijk netjes op alle vloeren. (Keuken, huiskamer en slaapkamers) Maar zo een bruine kleur vind ik toch te donker voor een kleine huiskamer. En op sommige plekken, waar waarschijnlijk een paar kasten zijn verschoven, ligt het zeil ook niet strak.

Weggooien is zonde

Ik stuitte op een tweedehands advertentie en die mensen wilden hun laminaat uit hun nieuwe huis verwijderen. Het is een wit/ crèmekleurige laminaatvloer, het ziet er een beetje uit alsof het door het lopen “geschuurd” is. Heel apart! Een soort beach look!

 

Het laminaat lag in een prachtig oud huis op zolder. Ik heb even gekeken op Funda, de vraagprijs van het huis was €660.000, wat een geld. Wel heel apart aan de binnenkant, van buitenaf valt het nauwelijks op. De nieuwe bewoners wilden wat anders op de zolderverdieping leggen. Ik vind dat prima 😉

Je kan echt alles aan mij kwijt, weggooien is zonde, toch? Dus van de week zijn wij naar Den Bosch gescheurd in onze 60 plus kar (hij is van mijn schoonvader, zo een auto waar makkelijk zijn rolstoel in kan… Jeroen rijd namelijk vaak op een neer met opa naar het ziekenhuis, vandaar) maar wij moesten het laminaat wel zelf loshalen en sjouwen. OMG.. dat viel vies tegen! Vanaf de zolder twee trappen naar benee… holadiee. En zwaar dat die latten waren. Zucht en puf. Mijn hartje maakte overuren.

wij hebben het gewoon over het oude zeil gelegd.

De dag erna voelde ik het behoorlijk, flinke spierpijn in mijn benen en armen. Maar ach, dat gaat wel weer over. Ik ben blij dat ik überhaupt weer mijn spieren voel! Als je nagaat dat ik een paar maanden geleden niet eens kon bewegen. Het blijft toch nog steeds door mijn hoofd spoken, het was echt een heftige ervaring die maand in het ziekenhuis.

Er zat nog een nieuw pakket compleet in doos bij dus nieuwsgierig als ik ben ging ik toch even Googelen wat voor laminaat het was en wat de nieuwwaarde zou zijn. Okéééj, wij hebben straks een vloer liggen voor zo’n €660 en dat voor niks. Mooie deal dus!

 

Blog kamer herinrichten

Wij hadden nog hoge kasten in het “hok” staan, dus weer lopen schuiven. De werktafel van Ikea eruit en de hoge kasten erin. Veel meer ruimte!

 

Gewonnen

Via Astrid van Miss Sentinelli won ik een cadeaubon van Etos. Ik ben nog diezelfde dag naar Etos gegaan… Was ik de cadeaubon vergeten! Toch maar afgerekend wat ik in mijn handen had. Die bon lever ik vast nog een keer in 😉

cadeaubon etos

Nogmaals bedankt Astrid! Ik laat nog een keer zien wat ik gekocht heb!

 

Gegeten

Op de duurzaam eten kaart van AH hebben wij een erwtensoep pakket gekocht, vrijdag heerlijk van gegeten.

erwtensoep

 

Marie

Zij zit altijd zo typisch met dat pootje naar voren ♥

 

Onverwoestbaar

Deze panty’s moet ik nog gaan testen. Ik had ze voor een grijpstuiver gekocht bij AliExpress en heb ze al gedragen. Volgens mij zijn ze inderdaad onverwoestbaar. Maar volgens de advertentie zou ik er een mes in kunnen houden, zonder dat het kapot gaat. Of zal ik de katten erop los laten? 😉

panty

Mooie holo nagellak van essence gekocht.

holo nagellak essence

Ik ga snel weer verder. Ik moet nog 100 dingen reviewen en verder met het inrichten van de kamers. Ik wens jullie allemaal een fijne zondag!

Tot de volgende KeeK!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 15 november, 2017
   • BeautyByBabs 15 november, 2017
  2. Rory 14 november, 2017
  3. Irene 13 november, 2017
  4. Florentine 13 november, 2017
  5. Jouvence 12 november, 2017
  6. Natascha 12 november, 2017
  7. Annette 12 november, 2017
  8. Wendy 12 november, 2017
  9. bychristiana 12 november, 2017
  10. Sonja 12 november, 2017
   • BeautyByBabs 12 november, 2017
  11. Hennie 12 november, 2017
  12. chucky1012 12 november, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten