KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

Hallo KeeKers! Ik heb een leuke week achter de rug. Op 11 februari was ik jarig en ik heb prachtige cadeau’s gekregen, mijn schoonvader is uit het ziekenhuis ontslagen en zit nu in een mooi revalidatieoord, wij zijn uit eten geweest en natuurlijk mogen Marie en Toulouse niet ontbreken!

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 1 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

Verjaardag

In mijn verjaardagstag had ik gezegd dat ik mijn verjaardag niet zou vieren. Ik heb het ook niet gevierd omdat ik die dag alleen thuis was. (De mannen moesten een kennis helpen met verhuizen, wat natuurlijk geen probleem is). Maar deze mooie cadeautjes had ik niet verwacht. Het was dan ook een hele verrassing toen zij om 0.00 uur met een taart kwamen, plus 2 heel verrassende cadeau’s!

Van Tom kreeg ik dit prachtige Rituals pakket. Weten jullie welke lijn het is? (Ik ga het nog uitgebreid laten zien)

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 3 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

Van Jeroen kreeg ik deze zachte badjas van Livera.

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 5 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

De badjas die hij koos is blauw van kleur, hij wilde niet steeds tegen dat onbestemde roze aankijken, haha!

Van Irene kreeg ik toen wij naar de gezondheidsbeurs gingen dit leuke glitter kleurboek en viltstiften. Ik moet nog even oefenen. 🙂

Opa

Opa (mijn schoonvader) lag een week geleden nog in het ziekenhuis en nu is hij overgeplaatst naar een revalidatieoord. Prachtige omgeving, midden in de bossen. Helaas kan hij daar niet meer van genieten. Hij kon al tijden niet meer goed zien, nu is hij blind… Maar hij is wel een stuk vrolijker en voelt zich daar meer op zijn gemak, dus fijn!

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 7 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

Drie generaties…

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 9 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

Uit eten

Nadat wij bij opa geweest waren zijn wij lekker wat gaan eten bij Pizzeria & Steakhouse La Porta in Heelsum. Echt een aanrader, lekkere pizza’s, heerlijke steaks en alles is vers.

Ik kon het niet laten, ik nam natuurlijk gamba’s!

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 11 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

En natuurlijk een toetje, wat ik samen met Tom opgegeten heb…Ik heb sinds tijden niet zoveel gegeten, het was zalig.

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 13 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

Marie en Toulouse

Toulouse is dol op verstoppertje spelen. Als ik lakens op ga vouwen wil hij er altijd onder liggen en het leukste vindt hij het als ik dan met mijn hand op het laken tik, dan gaat ie mijn hand “aanvallen.” Grappig is dat als ik weg loop hij gewoon eronder gaat slapen!

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 15 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

Jeroen wil een playseat maken voor zijn PS4 stuurtje en die stoel is momenteel hun favoriete slaapplek.

Meestal ligt Marie erin en soms is het vechten om een plek… Maar héél soms liggen ze er gebroederlijk samen in, zo schattig!

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 17 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 19 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 21 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

Tot de volgende KeeK en een fijne zondag!

KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza! 23 la porta KeeK op de WeeK 7- Verjaardag, Cadeautjes, 3 Handen & Pizza!

 

  1. Rory 19 februari, 2020
  2. Deb 17 februari, 2020
  3. Annette 17 februari, 2020
  4. chucky1012 16 februari, 2020
  5. BeautyByBabs 16 februari, 2020
  6. Irene 16 februari, 2020
   • BeautyByBabs 16 februari, 2020
  7. Tessa 16 februari, 2020
  8. bychristiana 16 februari, 2020

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.