KeeK op de WeeK 36- Jalapeno bij AH, fruitmozaïeken, schorpioenen en salamanders

Hi lieve KeeKers! Chocolade met Jalapeno? Lekker! Enge kruiperige types zien? En fruit wat je niet mag eten? Het staat allemaal in deze KeeK, veel leesplezier!

keek op de week 36 2017

Foto: Shutterstock

Wat een regenbuien deze week. Ik loop soms met dubbele sokken door het huis plus vest of badjas. Ik vind het maar koud. Terwijl het buiten warmer is dan binnen notabene. Een korte KeeK met, pas op, wat griezelige foto’s….

 

Help een eng beest!

Ik schrok mij deze week een hoedje (gil!), kroop er een griezel door het huis! Hij lijkt een beetje op een schorpioen. Heel “moedig” heb ik hem onder een glas gevangen en toen was het wachten tot Jeroen thuis kwam. Hij heeft hem weer buiten gezet… Ik hoop serieus dat ie niet terug komt!

griezel

Schorpioenig type…

eng insect

 

En nog een, maar niet eng gelukkig…

salamander

Ook deze rare fluiter kwam op visite, een salamander? Niet eng maar ik was bang dat de katten hem als speeltje zouden zien dus snel naar buiten gebracht.

De laatste tijd komen er ook nog eens buurkatten buurten bij ons. Laatst zat er eentje boven. Daar kon ik geen foto van nemen, die zijn altijd snel weer weg als ze mij horen.

 

Speciale chocolade

Bij de AH (lang geleden dat wij daar geweest zijn) heb ik deze reep gekocht en geloof mij, hij is heel lekker! Zoet, knapperig met een pittige bite!

delicata AH

Zij hebben nog meer spannende smaken!

 • Yuzu zeewier
 • Gember limoen
 • Aardbei balsamico
 • Puur bosbes viooltjes
 • Puur szechuan peper rijstcrisps

Nog een keer naar AH dus!

 

Fruitcorso

De fruit mozaïeken zijn weer gelegd. Ik heb ze nog niet goed bekeken, maar wij reden er langs dus even snel deze foto geschoten.

fruitcorso

Het fruit wat er ligt is niet eetbaar, het is waarschijnlijk ingespoten met een of ander goedje waardoor het ongeveer een week ofzo mooi blijft liggen.

Volgende week is het fruitcorso, dit weekend was Appelpop. De line up vond ik dit keer niet echt interessant, alleen Triggerfinger vind ik leuk. Ik ben niet geweest dit jaar, mijn nichtje en neefje vierden hun verjaardag.

Kippig

Voortaan toch mijn bril opzetten als ik iets meeneem naar de douche. Ik ben wat producten van Vichy aan het testen, waaronder een cleansing gel. Sta ik onder de douche het op mijn gezicht te wrijven, voelt het wel heel raar aan! Dit wordt niet mijn favoriet, dacht ik nog…. Bleek dat ik de après- soleil mee had genomen. Kippig mens dat ik ben 😉

Vichy

 

Update: Gisteren schijnt er weer een mega-spin in huis te hebben gezeten. Jakkes! Hebben jullie ook zoveel last van kruiperige beestjes in huis?

Tot de volgende KeeK!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Irene 13 september, 2017
  2. Sylvia 11 september, 2017
  3. Jane Schalk 11 september, 2017
  4. Jolanda 10 september, 2017
  5. Natascha 10 september, 2017
   • BeautyByBabs 10 september, 2017
  6. Ivon 10 september, 2017
  7. Annette 10 september, 2017
  8. chucky1012 10 september, 2017
  9. Sonja 10 september, 2017
  10. Nancy Baten 10 september, 2017
  11. bychristiana 10 september, 2017
  12. Hennie 10 september, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten