Het Leed dat Plak Nagels heet- Kiss Brush-On Gel & Plaknagels Beautygloss

De Kiss brush-on gel leek voor mij een ideale tussenoplossing. Nepnagels die lang blijven zitten, goedkoper dan de nagelstyliste en hopelijk minder schade aan mijn nagels. Ook heb ik een setje plaknagels van beautyblogger Mascha getest. Welke vond ik het fijnst? Of vielen ze beide tegen?

Kiss Brush-On Gel

Mijn nagels zien er belabberd uit. Ze chippen, breken en ik heb allemaal van die lelijke groeven op mijn nagels. Het kan niet liggen aan mijn voeding want mijn haar groeit wel heel snel. Ik doe gewoon veel met mijn handen, al doe ik de afwas tegenwoordig wel met huishoud handschoenen aan.

Niet schrikken!

lelijke nagels

Toen ik mijn artikel ging maken over de make-up van Dr. Pierre Ricaud, wilde ik mijn nagels pimpen zodat de nagellak beter tot zijn recht kwam. Ik had een setje van Kiss brush-on gel nail kit bij Kruidvat gekocht. Het systeem leek mij wel wat. Vooral omdat je niet je hele nagel bedekt had ik gehoopt dat het minder schade zou toebrengen.

 

Kiss brush-on gel kit

kiss brush-on gel kit

In de verpakking zitten de nailtips, een activator, lijm, cleaner en een vijltje. Zo ook een acacadabra-onleesbare -gebruiksaanwijzing. Volgens mij was deze vertaald, ik kon er eerst geen touw aan vastknopen.

Kiss Brush-On Gel

Hoe werkt het?

Eerst maak je je nagel dof en ruw met de vijl die erbij zit, daarna plak je de nageltip op. Je plakt deze op de rand van je nagel.

Met de vijl maak je het hogere deel wat dan op je nagel zit wat platter. (Dus de scheiding tussen kunstnagel en natuurlijke nagel)

Maar dan komt het meest lastige. Je moet om en om laagjes lakken met de gel en de activator.  Het kwastje doop je steeds in de cleaner, anders kan je hem niet meer gebruiken.

kiss brush-on gel kit

 

Resultaat:

Ik kreeg het niet mooi egaal. Je zag de overgang van mijn eigen nagel en de kunstnagel nog steeds. Geen succes dus. En zeker voor de prijs van €19,99 is het een bummer. Zonde van mijn geld. Er zijn vast mensen die het wel netjes erop krijgen maar dit is niet aan mij besteed. Ik zag overigens YouTube filmpjes en reacties op fora en die waren (bijna gelukkig) ook niet positief. Fail dus…

kiss brush-on gel kit

kiss brush-on gel kit

Als je goed kijkt zie je dat de gel er helemaal bobbelig op zit…

Te koop bij Kruidvat €19,99

Plaknagels beautygloss Puffy Marsmellow

Daarna heb ik een poging gedaan met de plaknagels van vlogger Mascha Feoktistova (Beautygloss). Ik koos de set “Puffy Marsmellow”  want die nagels waren korter dan de Chocolate Dreams en Strawberry Milkshake versie.

plaknagels mascha

 

Deze all-in-one manicure set bevat 24 nagels in 10 verschillende maten en zorgt voor mooie en perfecte nagels binnen enkele minuten. De lijm om de nagels aan te brengen zit erbij, en zorgt voor een fantastisch resultaat tot wel 10 dagen (mits goed aangebracht volgens de instructies).

Slim natuurlijk die laatste zin, want zo dek je je in als ze er na een dag afvallen. Maar er gebeurde meer…

 

 

Het lastige is dat veel plaknagels te breed voor mijn vingers zijn, zo ook deze. Dus moest ik de zijkanten eraf vijlen, waardoor het er niet echt mooier op wordt. En volgens mij worden ze dan ook brozer. Als ik de zijkanten niet weg vijl, dan duwen de nagels in mijn nagelriemen wat ik een enorm rotgevoel vind.

Plaknagels beautygloss Puffy Marsmellow

Afijn, de nagels gevijld en opgeplakt. Volgens mij had ik ze veel meer richting mijn nagelbed moeten plakken want je zag overduidelijk de overgang weer tussen mijn nagels en de kunstnagels. Mijn fout, I admit.

Een dag later ging één nagel kapot en op dag twee viel een nagel er al van af. Ook geen succes dus. Deze plaknagels zijn te koop bij Etos. Overigens doet dit niks af aan de persoon Mascha, ik vind haar een enorm goede blogger, inmiddels fulltime vlogger. En zeker een aardige vrouw, ik zat toen naast haar tijdens de musical Dreamgirls die door hannah georganiseerd was.

Plaknagels beautygloss Puffy Marsmellow

Jammer de bammer.  €9,99 Kwijt. Maar zo ook weer wat geleerd. Zal ik proberen om het eens met echte acrylpoeder te doen? Ik vind een nagelstyliste namelijk enorm prijzig, zeker ook het opvullen daarna. Maar twijfel, twijfel… De conditie van mijn nagels zal dan nog slechter worden.

Ik ga nu weer wat anders proberen. Deze week zijn de plaknagels van Impress in de aanbieding bij Kruidvat. Hoop dat dit wel gaat lukken! Wish me luck!

Impress plaknagels

Weten jullie hoe ik anders mijn nagels kan pimpen voor de feestdagen?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. petra van der Sande 12 maart, 2019
  2. Irene 16 december, 2017
  3. Haydée 16 december, 2017
  4. Kayla 16 december, 2017
  5. Sonja 16 december, 2017
  6. Natascha - BeautyOpinie 15 december, 2017
  7. Mira 15 december, 2017
   • BeautyByBabs 15 december, 2017
  8. Annette 15 december, 2017
   • BeautyByBabs 15 december, 2017
  9. Jolanda 15 december, 2017
  10. Rory 15 december, 2017
  11. Deb 15 december, 2017
   • Deb 15 december, 2017
   • BeautyByBabs 15 december, 2017
  12. Wendy 15 december, 2017
  13. bychristiana 15 december, 2017
  14. chucky1012 15 december, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten