Fijne Feestdagen! (plus mini- KeeKje)

Ik wil jullie allemaal een heel fijne kerst toewensen en alvast een gezond en gelukkig 2018!

kerstkaart gif beautybybabs

Eigenlijk zou ik het liefst een weekje vakantie willen nemen van mijn blog, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, vrees ik. Maar het kan ook zo maar gebeuren dat er even geen posts online komen aankomende week, ik zit namelijk weer flink te “griepen”… De hele week heb ik al last van een gemeen hoestje, benauwd, pijnlijke spieren plus spit, veel zweten ‘s nachts en meer van dat soort ongemak.

Op vrijdagmiddag heb ik de huisarts gebeld, maar het is dan bijna onmogelijk om nog een afspraak te maken… Dus laat ik het maar en hoop dat het overgaat. (De assistente vroeg of binnen 10 minuten op de praktijk kon komen, maar dat ging niet lukken. Ik was alleen en had geen vervoer…en een taxi of de buren vragen vond ik geen optie, zoals zij voorstelde. Mijn buren zijn hoogbejaarden zonder auto, plus dat ik die mensen niet echt goed genoeg ken om het te vragen. De huisarts moest huisbezoeken afleggen en kon ook niet bij mij langskomen. Wat dat betreft verlang ik weer naar vroeger toen de arts nog langskwam als je koorts had. De huisarts heeft mij later nog gebeld en gedacht dat ik nog langs zou komen en raadde mij ook aan om naar de huisartsenpost te gaan als het erger werd. Het is verder een prima arts, daar niet van, maar “het systeem” om langs een assistente te komen is tegenwoordig wel lastig, waarschijnlijk door de werkdruk die artsen tegenwoordig hebben, denk ik)

 

Longarts

Woensdag ben ik overigens naar de longarts geweest en mijn longen zagen er goed uit. De ontsteking is weer  minder en er zit wat littekenweefsel. Dus in principe helemaal goed. Over een half jaar weer terug voor een longfoto, fijn dat ik onder controle bij hem blijf.

En de longarts drukte mij nogmaals op mijn hart dat als ik mij zieker ging voelen of als de temperatuur steeg ik dan aan de bel moest trekken bij de huisarts… Waarvan akte zonder resultaat. In deze 24- uurs economie blijft zorg krijgen toch wel een dingetjes, vrees ik.

 

Kerst pumps

Ik had jullie nog beloofd mij kerstoutfit te showen maar zoals ik mij deze week voel heb ik geen puf om leuk te make-uppen, om te kleden, foto’s te maken etc.

Ik zal jullie wel mijn nieuwe schoenen laten zien. De Heidi Klums waren uitverkocht dus ik ben naar Van Haren geweest.

Leuk zijn ze , hè? En ze lopen prima, al moet ik er geen kilometers op gaan rond stappen Dat komt omdat de “teen” open is en het bandje zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten.

kerst pumps van haren

Toch achteraf een persoonlijk verhaaltje van gemaakt, terwijl ik jullie eigenlijk alleen maar heel fijne feestdagen wilde toewensen!

Update zondag 24 december: Het gaat gelukkig weer wat beter. (Het is in ieder geval niet erger geworden, joepie!)

Maak er een fijne, gezellige kerst van!

 

handtekening Babs

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Rory 27 december, 2017
  2. priscilla 25 december, 2017
  3. wendy 24 december, 2017
   • BeautyByBabs 24 december, 2017
  4. Deb 24 december, 2017
   • BeautyByBabs 24 december, 2017
  5. Annette 24 december, 2017
  6. Hennie 24 december, 2017
   • BeautyByBabs 24 december, 2017
  7. Sonja 24 december, 2017
   • BeautyByBabs 24 december, 2017
  8. bychristiana 24 december, 2017
  9. chucky1012 24 december, 2017
  10. Willemse 24 december, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten