Event- Care Cosmetics Summervibes

Ik denk dat iedereen de zomer wel in zijn hoofd heeft, maar wat een pestweer is het nog. Bah, bah, en nog eens bah! Gelukkig kwam Care cosmetics to de rescue met een heel zonnig Summervibes event waar wij konden kennismaken met de nieuwste beautyproducten. Kijken jullie mee?

Event- Care Cosmetics Summervibes 1 event care cosmetics Event- Care Cosmetics Summervibes

Het had weinig gescheeld of ik was er niet bij geweest. Toen wij wegreden goot het pijpenstelen en superheld als ik ben, met het drukke verkeer op de weg, opspattend water en weinig zicht maakte dat ik na 10 minuten tegen Jeroen zei dat hij wel de eerste afslag mocht nemen, richting huis… Zo’n event is natuurlijk onwijs leuk en een eer dat ik uitgenodigd ben maar ik zag mijzelf niet een uur lang stressen om daar te komen.

Gelukkig klaarde het op, de regen stopte. Halleluja! En zo ging ik zonder gekromde tenen richting Amsterdam.

Het event werd gehouden in de Kanarie Club en alles zag er lekker zomers uit. Ook altijd leuk om weer mijn collega bloggers te zien. Er was ook een lunch die bij binnenkomst al werd opgediend dus snel een leeg tafeltje gezocht. Samen met Bianca van Pinkit.nl en Christiana van ByChristiana.nl gezellig wat gegeten en vooral veel gelachen.

Boven was het spektakel en rond een zwembad zonder water (waar een enorme opblaas flamingo stond te pronken) stonden de bedrijven met hun mooie producten klaar.

Event- Care Cosmetics Summervibes 3 event care cosmetics Event- Care Cosmetics Summervibes

Depilève

Of iemand zijn snor verwijderd wilde hebben? Ja, hoor, dat wil ik wel. Geen idee hoe mijn snor erbij stond, ik zie dat alleen met mijn 7x vergrootspiegel en met heel fel licht. Maar het is mooi meegenomen, of beter gezegd: Ik ben ze liever kwijt, want haartjes op een bovenlip zijn natuurlijk niet bepaald sexy voor een vrouw. Tegenwoordig doe ik het met een scheermesje (als ik eraan denk) maar door ze te harsen zijn ze wel langer weg. Met wortel en al.

De dame van de Depilève stand maakte eerst mijn huid schoon waarna zij de warme pasta opbracht. 3 strookjes, links, rechts en tussenstukje. Even tanden op elkaar en rats…Weg zijn ze. Niet pijnlijk hoor. Daarna gelukkig geen bultjes of vurige roodheid. Toen ik een tiener was had ik het ook laten doen… Dat was geen succes, de hele weg naar huis zat ik met een vuurrode bovenlip in de bus. En op die leeftijd schaam je je rot, ik denk dat mijn hoofd net zo rood was als mijn geharste bovenlip.

Event- Care Cosmetics Summervibes 5 event care cosmetics Event- Care Cosmetics Summervibes

De andere merken en producten:

PUPA

PUPA was natuurlijk ook van de partij. Fanny gaf mij een touch-up met de nieuwste bronzer van PUPA. Het licht wat daar was hielp niet mee voor de foto, maar het is zeker een prachtige bronzer! Gaan jullie meer van zien binnenkort! Op haar handen smeerde zij een tanner, geen selftanner, maar het gaf direct een mooie tint!

Goodiebag!

Ik mocht kiezen uit diverse goodiebags die klaarstonden. De inhoud was hetzelfde, alleen de tassen waren verschillend. (ik dacht dus dat al die tassen van de standhouders waren, hahaha!). Ik koos de mooie luxe tas van “Payot”. Een soort zwemtas maar dan chiquer. Het zal wel een betere naam hebben dan “zwemtas”, maar dat kwam het eerste in mij op…. 😉

Event- Care Cosmetics Summervibes 7 event care cosmetics Event- Care Cosmetics Summervibes

Het was weer een enorm leuk event, super veel gelachen en natuurlijk Care Cosmetics, bedankt dat ik er weer bij mocht zijn!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Evelien 19 maart, 2019
  2. Tessa 18 maart, 2019
  3. Robin 17 maart, 2019
  4. bychristiana 17 maart, 2019
  5. Wendy 16 maart, 2019
  6. Mariska 16 maart, 2019
  7. Rory 16 maart, 2019
  8. Missynicolekatje 16 maart, 2019
  9. Annette 16 maart, 2019
  10. Mariska 16 maart, 2019
  11. Deb 16 maart, 2019
  12. chucky1012 16 maart, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten