essence metal shock nail powder- review

Ik wilde wel eens kijken hoe je met een poeder je nagels kan lakken, ik vond dat zo bijzonder toen ik het persbericht las! essence metal powder kan je als stand alone gebruiken, maar je kan het ook over je (matte) nagellak aanbrengen. Ik laat jullie zien hoe dat eruit ziet.

essence metal shock

Het fijne van essence is dat je je geen bult kan vallen als iets tegen valt, laten wij eerlijk zijn, essence en Catrice zijn toch wel fijne budget producten en wisselen ook regelmatig van collectie dus altijd is weer wat nieuws te vinden!

De nail powder

De nail powder zit in een heel klein doosje, ik had verwacht dat je met gemak je nagel erin kon duwen maar dat is niet te doen.

essence metal shock nail powder- review 2 essence metal shock essence metal shock nail powder- review

Ik heb het poeder eerst op mijn blanke (gelakte) nagels aangebracht maar dat was geen succes. Het pakte gewoon niet lekker. Je moet de basecoat overal heel egaal opbrengen anders krijg je van die ophopingen van het poeder, niet mooi. Plus dat mijn kale nagels er niet mooi uit zien, en het is doorzichtig.  (Ik ben ook niet de meest handige met nagel dingen, wellicht lukt dat een ander dat beter lukt).

essence metal shock

Hierboven zie je de metal shock op mijn wijsvinger. (lastig te fotograferen!)

Ik heb het dus over een matte kleur-lak aangebracht. Je lakt je nagels en wacht totdat ze bijna droog zijn. Dat verschilt natuurlijk per lak.

essence metal shock

Daarna bracht ik deppend met mijn vinger het poeder op en heb het zachtjes verdeeld. toen ben ik blijven vegen totdat er een metallic glansje ontstond.

essence metal shock nail powder- review 6 essence metal shock essence metal shock nail powder- review

Links een kunstnagel gelakt zonder de metal shock, rechts zie je het glansje van het poedertje.

Het effect is leuk, zo kan je een nagellak weer even een andere look geven. Al moet ik zeggen dat ik het wel een tijdrovend karweitje vind, om naar niet te spreken over alle glitterpoeder stuif die overal ligt.

essence metal shock

De sealing topcoat had ik ook gekocht, maar ik kan niet zeggen dat hij iets bijdraagt aan het shock-effect 😉 Het is overigens wel een goede topcoat!

 

Zijn jullie ook altijd zo nieuwsgierig naar nieuwe, aparte nagelproducten?

 

 

 

Geen update meer missen?

  1. Aileen 13 september, 2017
  2. Elke 12 september, 2017
  3. Robin 12 september, 2017
  4. Rebecca 11 september, 2017
  5. Deb 11 september, 2017
  6. Annette 11 september, 2017
  7. Kayla 11 september, 2017
  8. Astrid 11 september, 2017
  9. Sonja 11 september, 2017
  10. bychristiana 11 september, 2017
  11. Hennie 11 september, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten