essence metal shock nail powder- review

Ik wilde wel eens kijken hoe je met een poeder je nagels kan lakken, ik vond dat zo bijzonder toen ik het persbericht las! essence metal powder kan je als stand alone gebruiken, maar je kan het ook over je (matte) nagellak aanbrengen. Ik laat jullie zien hoe dat eruit ziet.

essence metal shock

Het fijne van essence is dat je je geen bult kan vallen als iets tegen valt, laten wij eerlijk zijn, essence en Catrice zijn toch wel fijne budget producten en wisselen ook regelmatig van collectie dus altijd is weer wat nieuws te vinden!

De nail powder

De nail powder zit in een heel klein doosje, ik had verwacht dat je met gemak je nagel erin kon duwen maar dat is niet te doen.

essence metal shock nail powder- review 2 essence metal shock essence metal shock nail powder- review

Ik heb het poeder eerst op mijn blanke (gelakte) nagels aangebracht maar dat was geen succes. Het pakte gewoon niet lekker. Je moet de basecoat overal heel egaal opbrengen anders krijg je van die ophopingen van het poeder, niet mooi. Plus dat mijn kale nagels er niet mooi uit zien, en het is doorzichtig.  (Ik ben ook niet de meest handige met nagel dingen, wellicht lukt dat een ander dat beter lukt).

essence metal shock

Hierboven zie je de metal shock op mijn wijsvinger. (lastig te fotograferen!)

Ik heb het dus over een matte kleur-lak aangebracht. Je lakt je nagels en wacht totdat ze bijna droog zijn. Dat verschilt natuurlijk per lak.

essence metal shock

Daarna bracht ik deppend met mijn vinger het poeder op en heb het zachtjes verdeeld. toen ben ik blijven vegen totdat er een metallic glansje ontstond.

essence metal shock nail powder- review 6 essence metal shock essence metal shock nail powder- review

Links een kunstnagel gelakt zonder de metal shock, rechts zie je het glansje van het poedertje.

Het effect is leuk, zo kan je een nagellak weer even een andere look geven. Al moet ik zeggen dat ik het wel een tijdrovend karweitje vind, om naar niet te spreken over alle glitterpoeder stuif die overal ligt.

essence metal shock

De sealing topcoat had ik ook gekocht, maar ik kan niet zeggen dat hij iets bijdraagt aan het shock-effect 😉 Het is overigens wel een goede topcoat!

 

Zijn jullie ook altijd zo nieuwsgierig naar nieuwe, aparte nagelproducten?

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

11
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
11 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
AileenElkeRobinRebeccaDeb Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Aileen
Gast

Wat leuk dat je dit product hebt geprobeerd. Ik ben zelf ook altijd benieuwd of het werkt. Maar zo te zien kan ik beter gewoon een lakje extra kopen.

Elke
Gast

Oeeeh zo leuk om te proberen! Snap wel dat het veel tijd in beslag neemt maar het staat zo leuk!

Robin
Gast

Toch leuk om eens te proberen maar lijkt mij wel een kliederboel inderdaad!

Rebecca
Gast

Oeeh dit vind ik iets heel leuks toevoegen aan je nagellak! Ik had gedacht dat het juist een beetje een viezig effect zou geven, maar vind het juist heel leuk! Op dit moment heb ik een heel lief roze kleurtje op en daar lijkt deze poeder me ook heel leuk bij.

Deb
Gast

Wat een leuk experiment! Wat goed dat je het geprobeerd hebt! Ik vind het resultaat er leuk uitzien, maar om je eerlijk te zeggen had ik er wel meer van verwacht. Gedoe (en rommel) met poeder trekt me ook niet echt, dan zou ik voor de weg met de minste weerstand kiezen en een leuke metallic nagellak uit de kast trekken dan ben je zo klaar hihi.

Annette
Gast

Ik geloof niet dat ik hier het geduld voor heb 🙂 wel leuk, mijn dochter is wel een crea-bea met nagels dus zal haar eens laten zien of ze dit wat vindt.

Kayla
Gast

Het effect ziet er leuk uit! Altijd leuk om nieuwe producten en technieken uit te proberen.

Astrid
Gast

Wel leuk om eens uit te proberen. Ik was er al benieuwd naar!

Sonja
Gast

Ik begin er niet aan! Van de week 2 poedertjes weggegooid. Leuk daar niet van, maar de rommel is niets voor mij. Geef mij het maar kant-en-klaar in een flesje!

bychristiana
Gast

Pf, ik kan me voorstellen dat dit heel tijdrovend is, ik zou hier niet het geduld voor hebben. Zelf lak ik mijn nagels en eigenlijk vind ik dat vaak al te veel moeite omdat nagellak er bij mij zo snel afchipt. Maar ja, het staat zo leuk;-)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten