December Giveaway: Win een mooi beauty pakket!

Win een divers beautypakket! Ik had jullie nog een lekkere winactie beloofd dus bij deze! Ik heb een heel divers pakket samengesteld dus wil je dit jaar nog fijne beauty producten winnen, dan is dit jouw kans!

win

Ik heb veel spullen. Als blogger krijg je enorm veel producten, soms ook dubbel en ik vind het leuk dat jullie ook kennismaken met deze merken en producten. Alles is “van mijzelf”, dus niet gesponsord door een bedrijf.

En eerlijk is eerlijk, sommige producten heb ik getest of geprobeerd, maar zo hygiënisch mogelijk. Met een spatel (In mijn geval doe ik dat met van die plastic weggooi lepels) . Maar ik weet zeker dat ik er iemand blij mee kan maken en je mag het natuurlijk ook doorgeven aan iemand die het niet zo breed heeft en die je een leuk beauty pakket gunt. Er zijn genoeg mensen in Nederland die zich dit niet kunnen veroorloven.

winactie

Wat zit er in het pakket:

 • Beauty Kitchen BB cream
 • Thursday Plantation Tea tree oil
 • Lovea: Apres soleil
 • Darphin Exfoliant
 • Germaine de Cappucino Mask
 • De Tuinen zeecollageen
 • Jacob Hooij: Vitamine E
 • Etos Bodylotion
 • Etos Olive & Sunflower oil
 • essence: Life is a festival blush
 • essence Metal Shock
 • Kruidvat Beach spray
 • Oorbellen
 • Oriflame lipstick
 • Dr. Organic Body Butter Vit E
 • After bite kids
 • Rituals bodylotion (mini)
 • Dr. Organic Manuka honey hand & Nail cream
 • L’Oreal Techni Art Stick
 • Nivea limited edition crème
 • Olive Way hand crème
 • Oriflame facial oil
 • Prima Spremitura anti-stress body oil
 • Lovea amandelolie
 • Allure nagellak

En ik stop er nog bij wat ik tegen kom, dus er kan straks nog meer in zitten 🙂

win een beauty pakket

Voorwaarden:

1-Laat een leuke, vrolijke reactie achter dat je meedoet. Uitleg waarom je het wilt winnen is niet nodig.

2- Geen must maar ik zou het super vinden als je mij gaat volgen! Via de nieuwsbrief, Instagram, dagelijkse updates, Facebook… Kijk maar. Want hoe meer volgers, hoe meer winacties ik van bedrijven mag organiseren. zo werkt dat nu eenmaal. 🙂

3- En delen is natuurlijk lief. (Taggen op Facebook mag natuurlijk ook)

 

29 december maak ik de winnaar bekend!

Succes!

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

130
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
130 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
127 Comment authors
SalouaJolandaBrittChantal van TuijlSaskia Munneke Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Saloua
Gast
Saloua

Supper leuke winactiee. Ik vind het zo tof dat je deze winactie doet uit je zelf. Ik ben zo blij dat ik kan meedoen met zo een winactie. Iedereen droomt van zo een pakket. Ik doe dus met veel plezier mee. Ik gun het ook alle dames die eraan meedoen
Fijna jaarwisseling🎉

Jolanda
Gast
Jolanda

Whoeii, ik doe op de valreep ook nog even mee! Wat een tof pakket!

Britt
Gast
Britt

Super leuk pakket Babs. Bedankt voor de kans om mee te mogen doen.
Zo een verwen pakket, zou ik harstikke blij mee zijn. Maar zeg nou eerlijk, welke vrouw houd er nou niet van <3

Ik volgde je al op Facebook en hoop nog veel van je te lezen :).
Alvast een fijne jaarwisseling gewenst.

Chantal van Tuijl
Gast
Chantal van Tuijl

Wat een prachtpakket geef je hier weg! Je blog was al een feestje, maar met zo’n winactie doe je er nog even een schepje bovenop!! Iemand gaat straks stralend het jaar 2018 beginnen, dat is zeker!

Fijne jaarwisseling alvast en hopelijk verras je ons in 2018 ook met allerlei mooie artikelen!

X

Saskia Munneke
Gast

In februari hebben wij een familie weekend, dus wat zou het leuk zijn als ik dit pakket kan gaan delen zodat het hoe dan ook verrassend en succesvol wordt.

Kimberley
Gast
Kimberley

Wauw dat is zeker een lekker pakket!
Ik ben 30 december jarig (26 jaartjes jong!) dus dit zou een leuke verrassing zijn voor mijn verjaardag!
Je merkt het al ik ben zo’n hieperderpiep eindelijk is het weer mijn verjaardag type hihi!

Leuke winactie! En natuurlijk ga ik hem delen op facebook! Want het is super leuk om je te volgen!

J Vink
Gast
J Vink

Superleuke actie👍🏻
Wie word daar nu niet blij van🎈🎈🎈🎈🎈

Merel
Gast
Merel

Nou, dat wil ik wel hoor haha. Ik doe zeker mee!

Kim
Gast
Kim

Woooeehoeeee! Super leuke winactie! Heel leuk! Ik ga duimen! 😀

Tessa I
Gast
Tessa I

Wat een geweldig pakket! Fijne feestdagen voor iedereen, en voor jullie familie!
Hier is een pinguïn: 🐧

(^v^)

w

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten