De Derde plek veroverd bij de Beauty Bloggers Award 2018!

Iedereen bedankt die op mij gestemd heeft! Ik ben behoorlijk trots met mijn derde plaats! En natuurlijk de dames die op de eerste en tweede plaats staan ook van harte!

Het is toch ook een beetje een schouderklopje dat je goed bezig bent met je hobby en dat geeft de mens weer moed. Toen zij mij mailden dat ik genomineerd was vond ik het al een eer, daar er heel wat bekendere beauty bloggers tussen staan. Dat schouderklopje kan ik nu zeker gebruiken met die vervelende griep waar ik nu zo een maand zoet mee ben. Het gaat beter maar man, man, wat ben ik snel moe…

Ik hoop dat jullie deze rotgriep niet oppikken want ik ben er nog behoorlijk beroerd van. Het bloggen gaat momenteel heel moeizaam en mijzelf aankleden en opmaken voor productfoto’s (kleding) vind ik helemaal een crime… Laten we er maar van uitgaan dat ik over een tijdje gewoon weer de “oude Babs” ben.

En… Binnenkort valt een van jullie ook in de prijzen!

Om mijn lezers te bedanken gaat er deze week nog een toffe winactie uit. Leuk dat ik de derde plek veroverd heb, maar daar hebben jullie natuurlijk helemaal niets aan, haha! En over exact een maand ben ik jarig. Goed excuus dus voor een leuke winactie!

Nogmaals super bedankt lieve mensen die op mij gestemd hebben! En niet te vergeten de organisator Mr.Kortingscode.nl!

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 683 andere abonnees

12
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
PetraWendyEvelienDebAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Petra
Gast

Waauw, proficiat! Derde plaats is echt al heel mooi, verdiend!

Wendy
Gast
Wendy

Eerst genomuneerd worden en dan derde worden is een super prestatie 🎉🎉🎉🎉🎉🎈👍😘💋. Hierdoor voel je je nu al een beetje harig. Of niet. Geniet van alle eer en lof.

Evelien
Gast

Gefeliciteerd, wat supertof zeg! Het is je enorm gegund <3 En heel veel beterschap, ik duim echt dat je je snel beter voelt lieve Babs!

Deb
Gast

Wat ontzettend goed, kun je trots op zijn!! Hele mooie opsteker. Gefeliciteerd lieve Babs!

Annette
Gast

Tof hoor Babs!

Irene
Gast

Wauw wat tof! Gefeliciteerd 🎉 ik heb regelmatig op die site gekeken hoe jij ervoor stond, want ik gunde je het heel erg! Hopelijk ben je snel weer de “oude” Babs!

Tessa
Gast

Gefeliciteerd! Je hebt het verdient! Via deze wedstrijd heb ik je blog gevonden en daar ben ik heel blij mee. Met veel plezier lees ik je blogs

Jouvence
Gast

Gefeliciteerd! En beterschap, hopelijk knap je gauw op. x

Rory
Gast

Gefeliciteerd en wat fijn! Ik hoop dat dit je een beetje opvrolijkt want wat naar om zo te blijven kwakkelen. En zo lang. Rustig aan doen hoor. Stap voor stap alles oppakken. Beter worden staat op nummer 1. Liefs!

Anita te Gussinklo
Gast
Anita te Gussinklo

Gefeliciteerd Babs, het is je gegund.
Ik had ook op je gestemd.
In het artikel mis ik wie 1 & 2 zijn geworden.
Enne Beterschap

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten