De Derde plek veroverd bij de Beauty Bloggers Award 2018!

Iedereen bedankt die op mij gestemd heeft! Ik ben behoorlijk trots met mijn derde plaats! En natuurlijk de dames die op de eerste en tweede plaats staan ook van harte!

Het is toch ook een beetje een schouderklopje dat je goed bezig bent met je hobby en dat geeft de mens weer moed. Toen zij mij mailden dat ik genomineerd was vond ik het al een eer, daar er heel wat bekendere beauty bloggers tussen staan. Dat schouderklopje kan ik nu zeker gebruiken met die vervelende griep waar ik nu zo een maand zoet mee ben. Het gaat beter maar man, man, wat ben ik snel moe…

Ik hoop dat jullie deze rotgriep niet oppikken want ik ben er nog behoorlijk beroerd van. Het bloggen gaat momenteel heel moeizaam en mijzelf aankleden en opmaken voor productfoto’s (kleding) vind ik helemaal een crime… Laten we er maar van uitgaan dat ik over een tijdje gewoon weer de “oude Babs” ben.

En… Binnenkort valt een van jullie ook in de prijzen!

Om mijn lezers te bedanken gaat er deze week nog een toffe winactie uit. Leuk dat ik de derde plek veroverd heb, maar daar hebben jullie natuurlijk helemaal niets aan, haha! En over exact een maand ben ik jarig. Goed excuus dus voor een leuke winactie!

Nogmaals super bedankt lieve mensen die op mij gestemd hebben! En niet te vergeten de organisator Mr.Kortingscode.nl!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Petra 16 januari, 2019
  2. Wendy 12 januari, 2019
  3. Evelien 11 januari, 2019
  4. Deb 11 januari, 2019
  5. Annette 11 januari, 2019
  6. Irene 11 januari, 2019
  7. Tessa 11 januari, 2019
  8. Jouvence 11 januari, 2019
  9. Rory 11 januari, 2019
  10. Anita te Gussinklo 11 januari, 2019
  11. bychristiana 11 januari, 2019
  12. Mir 11 januari, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten