Christian Faye wenkbrauwpoeder- Review

Trouwe lezers weten inmiddels wel dat mijn quest naar een wenkbrauwproduct die nog iets leuks van mijn wenkbrauwen kan maken nog steeds gaande is.. Toen ik het persbericht las van over The perfect summer look by Christian Faye hoopte ik dat ik rust zou vinden. The Holy Grail? Let’s see!

christian faye 1

CHRISTIAN FAYE

Christian Faye is een echt Nederlands merk met producten die vooral voor rondom de ogen zijn ontwikkeld. Het heeft echt ”Eyes for Eyes”.  De producten zijn gemakkelijk aan te brengen en ook semi-permanent. Dit betekent dan deze na het aanbrengen de hele dag goed blijven zitten. De wenkbrauwpoeder is echt onderscheidend en heeft al vele Cosmopolitan Awards gewonnen.
ik had geen idee dat dit een Nederlands merk was… Het klinkt Engels/Amerikaans, maar als iemand zou zeggen dat het een Frans merk was zou ik ook zo geloven.
.

…..

Je wenkbrauwen laten je gezicht spreken en mooie gevormde brows zijn onmisbaar. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van wenkbrauwen biedt Christian Faye de perfecte wenkbrauw poeder voor een natuurlijk en stijlvolle look. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dankzij de sjablonen breng je je wenkbrauwen in no time in model.

De formule van het poeder is waterproof en hecht niet alleen aan de haartjes maar ook aan de huid waardoor hij na één keer aanbrengen de hele dag perfect blijft zitten.

….

De verpakking en het resultaat…

Wat een mooi en bijzonder doosje! Niet zozeer de buitenkant maar binnenin zit een tweezijdige wenbrauw kwast plus nog 3 wenkbrauw stencils. Voor thin, thick en natural.
Ik ga voor de Thin sjablonen, want de andere zouden bij mij behoorlijk buiten de lijntjes gaan.
christian faye set
Ik zet het stencil zo goed mogelijk op mijn wenkbrauw en veeg wat van de wenkbrauwpoeder over mijn haartjes. Het ‘pakt’ direct goed ondanks de poederige structuur en toch is er nauwelijks fall-out.
wenkbrauwpoeder CF
 .
….
Met zo een stencil besef ik des te meer dat mijn wenkbrauwhoogtes verschrikkelijk ongelijk zijn (alsof ik constant 1 wenkbrauw omhoog trek, maar dat komt ook omdat één ooglid hangt) en de lengte klopt ook voor geen (centi)meter.
christian faye wenkbrauwpoeder op arm
 .
Als ik de bekende potloodtruc doe begint mijn wenkbrauw te laat, dus veel te ver van mijn binnenooghoek/ zijkant neus en houd ie ook te snel op.
.
.
Hier heb ik het sjabloontje gebruikt en het ziet er goed uit, vind ik.
Dit is waarachtig een mooi poedertje! De pigmentatie is goed, en als ik hem donkerder wil hebben is het een kwestie van laagjes opbouwen. Hij blijft ook mooi zitten.
Met andere woorden, een echte aanrader!
Te koop bij o.a  ICIParisXL  €29,95 Ik heb de Dark Brown getest.
Verkrijgbaar in de kleuren: black, brown, bronze, charcoal, dark brown, irid brown, tan en taupe.
 approved by BeautyByBabs

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

6
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
DebYvonneHennieMelikechucky1012 Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Deb
Gast

Heel mooi resultaat! Knap dat je met het sjabloontje om kunt gaan. Dat heb ik wel geprobeerd, maar opgegeven. Ik gebruik zelf ook graag wenkbrauwpoeder om mijn wenkbrauwen mee in te vullen. maar wel altijd in combinatie met een potloodje waarmee ik eerst de vorm maak.

Yvonne
Gast

Gebruikte dit lange tijd en fijn product, laatste tijd toch ook wat andere merken aan het proberen en soms vraag ik me af waarom.

Hennie
Gast

Oooooh, deze is zo fijn! Ik heb hem vorig jaar getest en ik was net zo enthousiast als jij. Je kunt je de pijn voorstellen toen het doosje viel. Jank. Gelukkig kon ik hem weer pressen met alcohol.

Melike
Gast

Wauw hij staat je echt heel mooi. Je wenkbrauwen zien er zo heel mooi en netjes in shape uit. Ik heb dit merk zelf nog niet geprobeerd, maar ik ben er nu wel heel nieuwsgierig naar. Toch maar even langs de Ici Paris? Dat wordt denk ik wel weer een gevaarlijk uitstapje voor mij haha. Mijn wenkbrauwpotlood is wel bijna op;)

chucky1012
Gast

Zo mooi en handig!

Gonny
Gast
Gonny

Ooo…. Babs.
Approved!
Echt de perfecte kleur voor jou.
Mooi mooi mooi.
Ik wil ook! 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten