Christian Faye wenkbrauwpoeder- Review

Trouwe lezers weten inmiddels wel dat mijn quest naar een wenkbrauwproduct die nog iets leuks van mijn wenkbrauwen kan maken nog steeds gaande is.. Toen ik het persbericht las van over The perfect summer look by Christian Faye hoopte ik dat ik rust zou vinden. The Holy Grail? Let’s see!

christian faye 1

CHRISTIAN FAYE

Christian Faye is een echt Nederlands merk met producten die vooral voor rondom de ogen zijn ontwikkeld. Het heeft echt ”Eyes for Eyes”.  De producten zijn gemakkelijk aan te brengen en ook semi-permanent. Dit betekent dan deze na het aanbrengen de hele dag goed blijven zitten. De wenkbrauwpoeder is echt onderscheidend en heeft al vele Cosmopolitan Awards gewonnen.
ik had geen idee dat dit een Nederlands merk was… Het klinkt Engels/Amerikaans, maar als iemand zou zeggen dat het een Frans merk was zou ik ook zo geloven.
.

…..

Je wenkbrauwen laten je gezicht spreken en mooie gevormde brows zijn onmisbaar. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van wenkbrauwen biedt Christian Faye de perfecte wenkbrauw poeder voor een natuurlijk en stijlvolle look. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dankzij de sjablonen breng je je wenkbrauwen in no time in model.

De formule van het poeder is waterproof en hecht niet alleen aan de haartjes maar ook aan de huid waardoor hij na één keer aanbrengen de hele dag perfect blijft zitten.

….

De verpakking en het resultaat…

Wat een mooi en bijzonder doosje! Niet zozeer de buitenkant maar binnenin zit een tweezijdige wenbrauw kwast plus nog 3 wenkbrauw stencils. Voor thin, thick en natural.
Ik ga voor de Thin sjablonen, want de andere zouden bij mij behoorlijk buiten de lijntjes gaan.
christian faye set
Ik zet het stencil zo goed mogelijk op mijn wenkbrauw en veeg wat van de wenkbrauwpoeder over mijn haartjes. Het ‘pakt’ direct goed ondanks de poederige structuur en toch is er nauwelijks fall-out.
wenkbrauwpoeder CF
 .
….
Met zo een stencil besef ik des te meer dat mijn wenkbrauwhoogtes verschrikkelijk ongelijk zijn (alsof ik constant 1 wenkbrauw omhoog trek, maar dat komt ook omdat één ooglid hangt) en de lengte klopt ook voor geen (centi)meter.
christian faye wenkbrauwpoeder op arm
 .
Als ik de bekende potloodtruc doe begint mijn wenkbrauw te laat, dus veel te ver van mijn binnenooghoek/ zijkant neus en houd ie ook te snel op.
.
.
Hier heb ik het sjabloontje gebruikt en het ziet er goed uit, vind ik.
Dit is waarachtig een mooi poedertje! De pigmentatie is goed, en als ik hem donkerder wil hebben is het een kwestie van laagjes opbouwen. Hij blijft ook mooi zitten.
Met andere woorden, een echte aanrader!
Te koop bij o.a  ICIParisXL  €29,95 Ik heb de Dark Brown getest.
Verkrijgbaar in de kleuren: black, brown, bronze, charcoal, dark brown, irid brown, tan en taupe.
 approved by BeautyByBabs
  1. Deb 7 juni, 2016
  2. Yvonne 7 juni, 2016
  3. Hennie 7 juni, 2016
  4. Melike 6 juni, 2016
  5. chucky1012 6 juni, 2016
  6. Gonny 6 juni, 2016

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten