Christian Faye Eyebrow Dip Pomade – review!

Na mijn goede ervaring met de wenkbrauwpoeder van Christian Faye was ik wel benieuwd naar de Eyebrow Dip Pomade van dit merk. Ik heb de dipbrow van Anastasia en op zich ben ik daar heel erg over te spreken. Het lijkt alleen of hij ietwat aan het uitdrogen is. Terwijl ik het potje wel constant dicht heb gedaan na gebruik

De kleur die het best bij mijn wenkbrauwen past blijft natuurlijk altijd lastig, Ik kreeg de donkerbruine wenkbrauwpoeder en de donkerbruine dip brow opgestuurd… maar ik ga gewoon kijken of deze makkelijk opbrengt en of hij goed blijft zitten. Let’s test!

Christian Faye dark brown

Eyebrow Dip Pomade van Christian Faye…

 

De Eyebrow Dip Pomade is quick and easy in gebruik. Het product breng je makkelijk aan met de meegeleverde dubbelzijdige kwast waarmee je de perfecte vorm creëert. Ook de Eyebrow Dip Pomade is, net als de overige producten van Christian Faye semi-permanent en waterproof; slechts één keer aanbrengen en de rest van de dag blijft het perfect zitten. 

Dankzij de innovatie formule hecht de Eyebrow Dip Pomade direct aan de huid en de haartjes met een mooie diepe kleur als gevolg. Ook voor het dekken van grijze haartjes! De créme- achtige textuur maakt het product makkelijk in gebruik; een kleine hoeveelheid is voldoende om de hele dag mooie gekleurde, goed gevormde en een ultra verzorgde brow te hebben.

 

Wat vind ik ervan?

ik heb de kleur dark brown getest… zoals jullie zien is de kleur een stuk donkerder dan op de productfoto die bij het persbericht zat.

Christian Faye dark brown

Deze Eyebrow Dip Pomade is absoluut waterproof. Ik dip altijd wat pomade op de kwast en daarna veeg ik het teveel af op de rug van mijn hand. Daar vanaf werk ik altijd. Ik probeerde daarna met een tissue mijn hand schoon te vegen wat niet lukte. dus onder kraan wassen met zeep. Dat gaat er moeilijk van af! Prima!

christian Faye en anstasia

Links Anastasia in de kleur Medium Brown en rechts Christian Faye Dark Brown

Het zijn 2 totaal andere kleuren. natuurlijk. De kleur dark brown van Christian Faye is too dark voor mij. blijkt achteraf. De wenkbrauwpoeder van Christian Faye (ook dark brown) is een stuk lichter van kleur dan de dipbrow. wellicht handig om in de gaten te houden mocht je het willen kopen.

 

De volgende dag zat zelfs na het douchen de  Eyebrow Dip Pomade van Christian Faye nog steeds op mijn arm! Behoorlijk waterproof dus.

De pigmentatie is heel goed en de substantie is dunner dan die van Anastasia. Ik vind het aan de ene kant een voordeel, aan de andere kant is het maken van fouten en uitschieters wel meer aanwezig.

Ik breng al snel teveel op. dus dat wordt flink oefenen.

Ik ben geen make-up artist en zeker niet qua wenkbrauwen make-uppen. Ik krijg het er niet mooi op. Plus dat ik rare wenkbrauwhaartjes heb, ze staan scheef naar beneden.

Zo vaak heb ik met mijn neus op het beeldscherm gezeten om al die tutorials op YouTube te bekijken, maar ik kan er geen bal van. Ik zie er al snel uit als een overjarige clown. 😉

Het kwastje wat erbij zat werkt overigens superfijn. Bijna zonde dat ik een maand daarvoor een nieuwe wenkbrauwkwast gekocht had.

Afijn.. in ieder geval vind ik de Eyebrow Dip Pomade absoluut een goed product.

Nu alleen nog een cursus visagie volgen… voor mijn eigen make-up dan wel te verstaan 🙂

approved by BeautyByBabs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Monica 15 juli, 2016
  2. Melike 26 juni, 2016
  3. Jolanda 25 juni, 2016
  4. Deb 25 juni, 2016
   • BeautyByBabs 25 juni, 2016
  5. Yust 25 juni, 2016
  6. Annette 25 juni, 2016
  7. Sax and the Pretty 25 juni, 2016
  8. Mariska 25 juni, 2016
  9. Sofie Katelijne 25 juni, 2016
  10. Astrid 25 juni, 2016
  11. Natascha 25 juni, 2016
   • BeautyByBabs 25 juni, 2016
  12. chucky1012 25 juni, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten