Catrice Light Correcting Serum Primer, Dewy Lips Lip Butter & 2 Highlighters in the test!

Het wordt zo een hele reeks Catrice make-up die ik getest heb. Ik kreeg na het pers event een volle goodiebag mee en natuurlijk laat ik jullie weten wat mijn ervaringen zijn. Mijn vorige reviews van de nieuwe collectie kan je straks ook nog terug lezen, de linkjes zet ik onder aan het artikel. Ditmaal in de spotlights: Catrice light correcting serum primer, 2 highlighters en de dewy- ful lips conditioning lip butter.

catrice make-up

Light correcting serum primer

Frisse look! Gebruik enkele druppels van deze lichtreflecterende primer – solo, gemengd met je foundation of onder je make-up – om het effect van ochtendlicht op je huid te vangen.

serum primer catrice

Wat vind ik ervan?

In het glazen flesje zit een pipetje. Vaak ben ik geen fan van pipetjes, maar deze werkt goed. De substantie is vrij dun maar dat is geen bezwaar. Het opbrengen gaat prima.

Deze primer geeft een flinke glow die best zichtbaar is onder of gemengd met een foundation. Het maakt je foundation meer “radiant” zeker als je een matte foundation gebruikt. Soms gebruik ik hem als een subtiele highlighter op mijn jukbeenderen. De laatste tijd prefereer ik steeds vaker crème versies van highlighters boven poederige exemplaren, dus ik ben zeker in mijn sas met deze light correcting primer. Het verdelen vind ik prettiger en ik kan makkelijker de glow versterken. Je moet het dan in laagjes opbouwen, en dat gaat prima!

serum primer catrice (4)

Consumentenadviesprijs: €4,59

Dewy-ful lips conditioning lip butter- Let’s Dew This

Dewy Lips Lip Butter

Stunning dewy lips: geef lippen de verzorging en glans die ze verdienen met deze nieuwe Liquid Lip Butter! Met voedende shea butter en een extreem soepele textuur die je lippen zichtbaar voller maakt. Voor een volle mond met die heerlijke dewy wet-look!

Dewy Lips Lip Butter

Deze lip butter vind ik heel mooi! Het is net geen gloss maar ook geen lipstick, het zit er een beetje tussenin. Het enige probleem waar ik altijd last van heb is dat het ook weer zo verdwijnt van mijn lippen, maar omdat het ook zo verzorgend werkt, is het geen straf om het vaker op te brengen.

Dewy Lips Lip Butter

Verkrijgbaar in meer kleuren! Prijs: €3,99

Arctic glow highlighter powder

Effectpoeder in de kleur van bevroren kristallen: wit, zilver en violet. De gebakken textuur geeft winterse, koele accenten aan de huid. Dit is dé tegenhanger van de High Glow Mineral Highlighting Powder!

Wat vind ik ervan?

Met de pigmentatie is niets mis, en als je van een koele highlighter houdt zit je met deze glow helemaal goed! Op mijn gezicht vind ik hem te koel en hij is ook behoorlijk opvallend. Dus spaarzaam opbrengen om te voorkomen dat je een “glow in the dark” poppetje wordt. 😉

Consumentenadviesprijs: 010 Jupiter‘s Glow € 4,99.

3D Glow Highlighter

Eye-catching! Drie trendy highlighter tinten met krachtige pigmenten in een speciaal 3D-ontwerp. Dankzij de romige poedertextuur eenvoudig te mengen – voor die natuurlijke glow!

catrice 3D glow highlighter

Wat vind ik ervan?

Deze highlighter vind ik mooier, de tint is wat warmer en de textuur vind ik ook prettiger.

Consumentenadviesprijs € 3,99

Nog meer reviews van Catrice kan je hier en hier lezen. De volledige herfst/ winter collectie van Catrice staat hier.

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 15 augustus, 2018
  2. Rory 15 augustus, 2018
  3. Elke 13 augustus, 2018
  4. Annette 13 augustus, 2018
  5. chucky1012 13 augustus, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten