Budget Tip! Mijn Bikini’s van AliExpress

Ik heb al jarenlang een badpak en ik wilde een bikini erbij, maar in de winkels kon ik maar niets leuks vinden. Ik zeg het fout; er is genoeg leuks te koop, maar het moet ook prettig zitten en het liefst eentje die mijn “probleemzones” wat weg kan moffelen. Dus waarmee ik verder durf dan alleen de tuin. In het kader van de Nationale Bikini dag van eergisteren (hoe verzinnen ze het) deze blogpost!

bikini

Foto: Shutterstock

De laatste weken ben ik behoorlijk aangekomen, zeg maar rustig dik geworden. Ik at natuurlijk regelmatig veel te veel lekkere taartjes, maar nu lijkt het alsof mijn buik op ontploffen staat sinds ik mijn nieuwe medicijnen gebruik. In de bijsluiter staat nota bene dat je gewicht kan verliezen… Nou, ik kan nu de hele dag wel eten!

Ik heb ongeveer zo’n 50 foto’s genomen, en er waren 3 bij die door de bocht konden. Een beetje bewerken en dan lijkt het weer wat. Ik denk ook dat het best scheelt als je in de tuin de foto’s maakt, op vakantie zullen bikini foto’s vast leuker ogen. Het is een beetje behelpen.

De kwaliteit van de bikini’s

Niet onbelangrijk: hoe zit het met de kwaliteit? Het is bij AliExpress altijd afwachten maar de kwaliteit is absoluut top! Net zo goed als in de winkel.

Eerst laat ik mijn bling bling badpak zien die ik al jaren heb.

Ik had hem volgens mij toen bij Wehkamp of Otto besteld, in de tijd dat je eigenlijk nog geen tankini’s in de winkels zag. Het is meer een badpak-jurkje en dat vind ik echt heel fijn. Bedekt de bliksemse boel lekker en ik voel mij wel op mijn gemak hierin.

Polkadot Bikini

Deze retro polkadot bikini vond ik direct leuk. Het is wel een mega slip en eigenlijk is de top ietsje te groot, maar ach… Ik vind hem leuk.

De prijs? €11,40 (zonder verzendkosten ofwel free shipping)

Halter Bikini

Deze halter bikini wilde ik echt voor het broekje. Ik hou van rechte broekjes met een kort pijpje. Het bovenstukje vind ik ook verbazingwekkend goed zitten, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Vaak vond ik zo een bandje of strik in de nek heel vervelend zitten, maar dat valt ook alleszins mee. De band is wat breed van stof dus geen snijdend touwtje.

De prijs? €10,32 (zonder verzendkosten ofwel free shipping)

Eén nadeel: Je moet altijd even geduld hebben, pas na 2- 3 weken heb je je bestelling in huis.

Ik ben blij dat ik ze gekocht heb en al ga ik er eigenlijk van uit dat ze nog wat zomers in de kast zullen blijven liggen, maar je weet maar nooit. Ik heb ze alvast in huis en als de KLM/Transavia mij op belt dat ik een Ticket to the Tropics heb gewonnen gaan ze natuurlijk als eerste in de koffer!  😉

Ben jij team badpak of meer team bikini?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Rory 9 juli, 2018
  2. Rory 9 juli, 2018
   • BeautyByBabs 9 juli, 2018
    • Rory 17 juli, 2018
  3. Deb 8 juli, 2018
  4. Annette 7 juli, 2018
  5. bychristiana 7 juli, 2018

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten