Birthday Wishlist – Mijn wensenlijstje door reviews van bloggers…

Op 11 februari (morgen) mag ik er weer een jaartje bijtellen. Nu heb ik in de loop der tijd alles bijgehouden wat ik graag wilde kopen of krijgen door reviews die ik las bij diverse beautybloggers, lifestyle bloggers en YouTubers en geloof mij, dat is een flinke lijst geworden! Wellicht herken je iets op mijn wishlist wel van jouw review!

wishlist

Foto: Shutterstock

Telkens als ik een review las van een product die mij aansprak, klikte ik hem bij mijn tabje “wensenlijstje”. Vaak zei ik in de comments dat ik dat ook ging doen en zo heb ik een behoorlijke wishlist opgebouwd. Het is, net als met reclames een feit dat de influencers zeker invloed hebben op mijn “ik wil dit ook hebben”gedrag.

Hou je vast, hier komen ze allemaal! (behalve die bril, die heb ik gewoon in een folder gezien)

 • E-reader
 • Foundation van Smashbox of Dior
 • Falcon eyes ringlamp
 • Canon Eos 600D of Sony Cybershot
 • Skinceuticels advanced pigment corrector
 • Origins Ginzing Energy Boosting Moisturizer Gezichtsgel
 • Ferulic Acid Skinceuticals
 • Paula’s Choice all bases covered foundation
 • Brown Sugar & Fig shower smoothie (wat maakt je mooi)
 • Dr. Haushka lipstick 11 Amaryllis
 • Vitamine A serum Uncover Skincare
 • Secret concealer van Laura Mercier
 • Saint George a-england nailpolish
 • E-bike (of fiets met trapondersteuning)

e-bike

Foto: Shutterstock

 

 • Eyeshadow Base Urban Decay
 • Alles van Jo Malone (al moet ik nog steeds eraan snuffelen, de ICIParis hier verkocht het niet, maar ik ben zo goed als overtuigd dat dit heerlijk ruikt)
 • Make-up bril (Handig voor mijn oogmake-up ;))

Wat leuke weetjes over mijn geboortejaar…

1- Het weer: De zomer van 1959 was droog en zonnig en staat met 796.9 uren zon op de derde plaats van zonnige zomers (sinds het begin van de officiële waarnemingen in 1901)

2- Nederland: Bij het plaatsje Slochteren in de provincie Groningen op het land van boer Boon een groot gasveld ontdekt. (oeps)

3- Films: Ben Hur en Some like it Hot (Marilyn Monroe)

4- Muziek: Buddy Holly – It Doesn’t Matter Anymore, Fats Domino – I Want To Walk You Home
James Brown – Try Me, The Everly Brothers – I Kissed You, The Isley Brothers – Shout  (OMG… ik ben bejaard)

5- Op een speelgoedbeurs werd Barbie geïntroduceerd (De pop welteverstaan) Twee jaar later zag Ken het levenslicht.

6- De Mini Cooper kwam! (Staat ook op mijn wensenlijstje, ahum)

7- Nederland had ongeveer 11 miljoen inwoners

8- Ook geboren op 11 februari: Thomas Edison, Helene Kröller-Müller, Eva Gabor, Mary Quant (Brits mode-ontwerpster), Paul Bocuse (Franse chefkok), Sérgio Mendes (muzikant),  Sheryl Crow, Jennifer Aniston, Leslie Nielsen.

Zo, dat was een leuk lijstje, toch? Het is vast meer, maar ik vond het wel weer genoeg wensen voor dit jaar. En oooow ja,  natuurlijk wereldvrede en (iedereen) een gezond en gelukkig leven natuurlijk 😉

 

handtekening Babs

  1. Annette 12 februari, 2018
  2. Nora 11 februari, 2018
  3. Hennie 11 februari, 2018
  4. aileen 11 februari, 2018
  5. bychristiana 11 februari, 2018
   • BeautyByBabs 11 februari, 2018
  6. Sabrina 10 februari, 2018
  7. Kool Family 10 februari, 2018
  8. karin 10 februari, 2018
  9. Deb 10 februari, 2018
   • BeautyByBabs 10 februari, 2018
  10. Wendy 10 februari, 2018
  11. chucky1012 10 februari, 2018
  12. Jolanda 10 februari, 2018
  13. Sylvia 10 februari, 2018
  14. Sonja 10 februari, 2018
   • BeautyByBabs 10 februari, 2018
  15. Rachel 10 februari, 2018

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten