Beauty & Fashion- Mijn 4 favoriete YouTubers

Ik deel vandaag met jullie mijn favoriete YouTubers. Vrouwen van een zekere leeftijd (wink) die mij al heel wat inspiratie hebben gegeven. Ze zien er allemaal prachtig uit en hun reviews en tips zijn zo de moeite waard. Veel kijkplezier!

beauty tips

Foto: Shutterstock

Als eerste: Good “old” Angie van Hot & Flashy

Deze Amerikaanse dame brengt zo goed in beeld hoe een product uitpakt op haar huid. Ook na enkele weken gebruik als het een anti-aging product is. Wat een goede voor en na foto’s laat zij zien. Nu heeft zij haar werk kamer helemaal blog proof ingericht waar alles standaard op één vaste plek staat. Als ik iets moet fotograferen moet ik de hele bliksemse boel steeds uitstallen.

Angie geeft vaak bij mij de doorslag of ik iets wel of niet ga kopen. Zij maakt er overigens geen geheim van dat zijn botox en fillers gebruikt heeft. Zij ziet er goed uit voor haar leeftijd!

 

Dominique Sachse

Zoals Dominique op haar Instagram beschrijft: YouTuber by day, News Anchor by night, Wife and Mom always

Televisievrouwen weten net zoals bijvoorbeeld stewardessen hoe ze zich goed kunnen presenteren. Handige tips over hoe je thuis je haar kan highlighten en föhnen, leuke manieren om een sjaal te dragen, make-up tips, en ze verteld ook alles over haar “secret underwear”

Ik vind haar kapsel en die kleur zo mooi. Kappers, meld u bij mij 😉 Ik ben u eeuwig dankbaar!

 

Justine Leconte

Justine Leconte is een Franse modeontwerpster. Vooral deze video vond ik heel interessant. Waar moet je op letten als je nieuwe schoenen koopt? Heb jij er wel eens opgelet of je lijm ziet tussen de zool? Ik eigenlijk nooit…

Handige tips, hè? Zo leer ik steeds wat bij. Ook weet zij van alles over diverse stoffen van kleding. Hoe het in elkaar gezet is, of het na het wassen nog goed eruit zal zien… Het enige waar je niet op moet letten is haar lach, haha! Dat klinkt heel raar maar zij lacht nogal “groots”. Kijk maar 🙂

 

Blush Wit Me- Parmita

Weer zo een mooie dame. Parmita Katkar is actrice en volgens mij ook fotomodel.

Van haar leer ik om wat meer ontspannen en hopelijk beter op foto’s over te komen. Zij weet echt iedere truc. Buikje? Hou je arm er losjes voor en dat soort tips. Ook je gezicht een kleine facelift geven voor een profielfoto kan zij als de beste. Dat is zo grappig om te zien en je ziet direct het verschil. Hoe? Je trekt je gezicht strak door je spieren te spannen! Ik kan het niet zo goed als zij, maar ik voel wel wat gebeuren als ik alles aanspan.

Oké: How to pose! Trek je buik in en duw je kont naar achteren 😉

Ook heeft zij handige tips hoe je langer lijkt op foto’s en die tips kan ik met mijn 1,60 m wel gebruiken!

Haar video’s klinken wel “hol” qua geluid, maar dat doet niets af aan de inhoud. Hoop dat jullie ook er wat van meepikken, en anders is het gewoon leuk om naar te kijken.

 

Hebben jullie nog tips van YouTubers die ik echt moet gaan bekijken?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Florentine 11 december, 2017
  2. Jouvence 8 december, 2017
  3. Fabienne, Enjoyyourownbeauty 8 december, 2017
  4. Annette 8 december, 2017
  5. Sonja 8 december, 2017
  6. Deb 8 december, 2017
   • BeautyByBabs 8 december, 2017
  7. Simone 8 december, 2017
  8. VWillemse 8 december, 2017
  9. Loes 8 december, 2017
  10. Bianca 8 december, 2017
  11. bychristiana 8 december, 2017
   • Annette 8 december, 2017
  12. chucky1012 8 december, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten