Zuiverzalf: Babyzalf zonder overbodige ingrediënten & een perfect doseersysteem! Review

Ga je nu schrijven over babyzalf? Maar je hebt toch geen baby? Dat klopt, mijn “baby” is inmiddels wat groter gegroeid, nu 24 jaar jong. Maar toen ik de producenten van Zuiverzalf tegenkwam op een persevent vond ik hun product zo mooi en innovatief, dus besteed ik ook hier aandacht aan op beautybybabs! Dus alle mama’s en papa’s, opgelet!

zuiverzalf (3)

Nu bestaat mijn blog hoofdzakelijk uit reviews over make-up en huidverzorging, maar ik zie mijn website ook als een manier om iedereen te informeren. Voor ieder wat wils dus. En in mijn omgeving vind zich een ware babyboom plaats, het een na de andere wonder komt ter wereld en half Instagram staat vol met aanstaande moeders die trots hun dikke buik showen!

zuiverzalf event

Minder onnodige toevoegingen

Ik weet nog wel dat ik vroeger meestal Zwitsal, Natusan of Sudocrème kocht. En waarschijnlijk ook wat huismerken, maar dat weet ik niet 100% zeker. Nu leven wij in 2018 en de trend is om producten te maken die geen of minder chemische stoffen bevatten en recyclebaar zijn. Top natuurlijk, wij moeten de aarde beschermen en behouden. Iedereen zal daarmee eens zijn.

zuiverzalf

Over Zuiverzalf

  • Zuiverzalf is ontwikkeld door Nederlandse apothekers.
  • “Wist je dat een gemiddelde babybillenzalf minimaal 10 nutteloze ingrediënten bevat, die vaak ook nog eens allergieën opwekken?” vertelde de dame van Zuiverzalf mij. Ik had geen idee…
  • Zuiverzalf gebruikt er maar 7: alleen diegene die je nodig hebt voor een effectief resultaat. Daarmee bevat het aanzienlijk minder bestanddelen dan andere babybillzenzalven, waaronder géén conserveermiddelen, géén kleurstoffen en géén parfum.

We praten niet over een tube of pot crème waar je met je vingers in moet hengelen, maar een doseersysteem met draaifunctie, die ervoor zorgt dat de crème gedoseerd uit het potje komt. Zuiverzalf vind ik daarom alleen al door hun dispenser enorm handig en zeker heel hygienisch!

De zalf zelf voelt aan als een stevige crème. De geur is neutraal, want het bevat geen parfum. Stiekem vond ik de geur van Zwitsal altijd wel heel lekker (ik weet overigens niet of daar een chemisch parfum in zit). Maar feit is dat de geur natuurlijk meer voor de verzorgers bedoeld is dan voor de baby’s.

Ik denk niet dat een baby extra blij wordt omdat zijn bips zo lekker ruikt. 😉

zuiverzalf

De crème blijft lang wit en ondoorzichtig, maar ach, wie ziet het? Ook wel handig, want je kan zien hoeveel en waar je het gesmeerd hebt. Wij smeren het niet op ons gezicht, toch? Hoewel, breng mij niet op ideeën, straks blijkt deze Zuiverzalf het anti-aging middel van de eeuw te zijn. 🙂

zuiverzalf (2)

De makers willen ook graag dat deze potjes ook te vinden zijn in crèches/ kinderdagverblijven, het is natuurlijk hartstikke hygienisch en alle mama’s willen natuurlijk het allerbeste voor hun kleine meisje of jongen. Ik hoop dat zij daarin zullen slagen, want deze Zuiverzalf is het waard!

Prijs: 20 gram/ 3,84  100 gram/ 6,57  Meer informatie over Zuiverzalf: https://www.zuiverzalf.nl/

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
2 jaren geleden

Oh…..Als ik destijds had geweten wat ik nu weet had ik waarschijnlijk geen Zwitsal gekocht 😉 hier zit sowieso flink wat parfum in en inderdaad.. een baby wordt niet blij wanneer zijn billen lekker ruiken.. als ze maar schoon zijn. Ik ben blij dat dit soort merken er zijn en dat je erover schrijft. Zullen heel wat kersverse moeders je vast dankbaar voor zijn!

Annette
2 jaren geleden

Helemaal prima, ik moet zeggen ik heb wat littekenweefsel overgehouden aan mijn bevalling en soms heb ik daar last van. Dan zijn dit soort zalven prima om de boel weer even irritatie vrij te maken dus ik heb het ondanks volwassen kids nog steeds in huis. Een grote pot sudocream. Wellicht volgende keer deze eens proberen 🙂

Rory
2 jaren geleden

Wat goed dat je hierover schrijft. Het is duidelijk vanuit enthousiasme, dus dat kan dan alleen maar goed zijn vind ik! Ik heb zelf in 2012 bijna alleen maar sudocreme en Zwitsal gebruikt en eigenlijk vind ik het best jammer dat ik mij destijds niet wat meer heb verdiept in wat er allemaal nog meer was voor baby’s.

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Klinkt heel goed!
Ik weet zeker dat veel oudes vasn baby’s hier heel blij van zullen worden….
Net als creches en mensen die op ze oppassen….

Fijn weekend Xoxo

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten