Zo doe ik dat: 1 Fotoshoot, 3 Blogposts

Op 1 dag  alle foto’s maken voor meerdere blogposts

Tijd besparen, dat willen wij allemaal. Bloggers weten dat er gewoon heel veel tijd zit in het maken van een blogpost. Als ik iets met make-up wil of mijn haar wil doen voor een artikel, dan probeer ik zoveel mogelijk tegelijk op de foto te zetten. Benieuwd hoe ik dit aanpak?

wenkbrauwen dipbrow anastasia full makeup

 

Stel, ik heb bijvoorbeeld een nieuwe lipstick, wenkbrauwpotlood of mascara, maar ik wil ook een blogpost maken over hoe handig je je haar kan krullen. Dan zorg ik ervoor dat ik én mooi opgemaakt ben en dat de krultang binnen bereik ligt.

Ik wissel van sjaal en jasje en hopla, een nieuwe look! En gewoon gemaakt op diezelfde dag.

Kijk maar!

1- Voor het artikel: Haar krullen ‘The American Way’

2- Voor mijn review – Eindelijk een lipstick die ik niet direct verorber! (Over Provocalips van Rimmel)

haar krullenelastiek

 

 

3- En voor de review van Anastasia’s dipbrow pommade:   … (dan “çrop” ik de foto)

(Dat werd een spontaan een battle omdat ik daarna de Ultra Aqua Brow Tint van Makeup Revolution had gekocht)

Colbert aan en sjaal om…

Ach, een leuk filtertje eroverheen en klaar!

 

En dan zie je dit niet… Nog zonder make-up en wat ik eronder draag… mijn warme sokken en shortje 😉 Ik draag in de zomer zelfs sokken, zei de koukleum…

haar krullen korte broek

Je ziet alles vanaf mijn middel op de review foto’s. Wat droegen nieuwslezers vroeger als ze achter hun desk zaten? Dat zag je ook nooit. Kunnen zo maar in hun zwembroek zitten, who knows 🙂

En natuurlijk ook om het af te maken: valse wimpers! (maar daar heb ik nog niets over geschreven)

Babs metamorfose bbb

Andere sjaal om, lippen iets dikker aangezet

 

Zo doe ik dat dus. Als ik een lipstick/ mascara review, smeer ik alleen foundation op die plekken die in het zicht van de foto zijn. Ik ben meestal toch thuis en heb geen zin om met full make-up rond te lopen. Na zo een shoot verwijder ik altijd alles. Voelt gewoon frisser aan.

Als jullie bijvoorbeeld alleen een lipstick foto nodig hebben op een vrije dag, doen jullie dan ook al je make-up op of denk je net als ik… de rest komt toch niet op de foto?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
5 jaren geleden

Goed van je en hier leren bloggers weer iets van.

Annette
5 jaren geleden

hahaha ik denk ook dat ze in hun niksie achter de desk zaten hoor en maar lachen in de camera 🙂 gekkie! Ik probeer ook wel foto’s te combineren maar ik raak ook wel eens in de war, dan denk ik dat ik nog geen foto’s heb van een bepaalde look en dan heb ik het 2x gedaan of ik wil het artikel plaatsen in de overtuiging dat ik foto’s heb en dan shit, toch niet….. (zal de leeftijd wel zijn 😉 )

jeapiebel
5 jaren geleden

Ik combineer altijd van meerdere productreview, leuk om te weten dat ik niet de enige ben. Maar het is niet altijd gelukt. Als ik niet tevreden ben, maak ik een andere dag weer op en probeer ik opnieuw. Wel probeer ik vol gezicht en make-up te doen, maar ik vergeet steeds om mascara te gebruiken.

Mylou
5 jaren geleden

Wat slim gedaan! Zelf maak ik niet echt foto’s van mijzelf, maar ik zorg wel dat als ik foto’s voor meerdere blogposts op dezelfde dag schiet.

Annelies
5 jaren geleden

Jeetje wat ben je handig! Daar kan ik nog een voorbeeld aan nemen! Ik pruts nog veel te veel haha

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten