17 redenen om een hekel aan make-up te hebben en leuke (herkenbare) dingetjes…

Soms zie je op YouTube zulke leuke tutorials en dan wil je ze direct uitproberen. Iets met make-up of iets nieuws met je haar. Een smokey eye-look, je haar opsteken of je gaat weer een poging doen met de krultang die in de la ligt te verstoffen. De ene keer is het resultaat best oké, maar vaker ziet het er allemaal gewoon niet uit zoals in het filmpje. Ik ben dol op filmpjes die “the perfect life” op de hak nemen, want hey…  het is in “real life” natuurlijk helemaal anders dan op die perfecte Instagram foto’s en filmpjes! Een paar grappige voorbeelden…

17 redenen om een hekel aan make-up te hebben en leuke (herkenbare) dingetjes... 1 tutorials 17 redenen om een hekel aan make-up te hebben en leuke (herkenbare) dingetjes...

Foto: Shutterstock

Buzzfeed heeft zulke toffe filmpjes, zoals hieronder: 17 reasons to hate makeup. Ik moest zo lachen om het ‘veeg-probleem’, zó herkenbaar… ik draag (gek genoeg) niet vaak make-up, maar je zal het altijd zien. Ga ik dan juist lekker in mijn ogen wrijven!

Jullie lazen het al in mijn “50 random facts about me“, ik doe als het echt moet make-up op, maar daarna ben ik ook weer blij als ik alles er weer lekker af kan halen!

En een foto maken als ik net mijn bed uit kom? No way!

Heerlijk, ik zit ook altijd te klungelen met mijn haar. Rommelig haar staat bij anderen altijd leuk, bij mij is het net een mislukt vogelnestje…

Wat ik ook interessant vind zijn de fitgirls die zichzelf ook “gewoon” laten zien zonder die perfecte pose. Zelf vind ik die poses altijd een beetje weird om naar te kijken. Ze zijn natuurlijk hartstikke afgetraind, maar soms ziet het eruit alsof hun lichaam heel erg bewerkt is met photoshop. Door die pose lijken je billen plots ronder dan ze werkelijk zijn en de tailles wel heel iel. Ik kan het daarom alleen maar toejuichen dat mensen zich ook van die “normale” kant laten zien, want ik denk dat veel meisjes totaal gefrustreerd raken als hun lijf er (zelfs met hard trainen) toch anders uitziet dan hun grote voorbeelden.

Heb jij het ook wel eens, dat je probeert om een leuke pose/selfie te maken en dan heb je steeds een gek gevormd hoofd, korte beentjes en meer buik dan je in werkelijkheid hebt?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Rory 5 juli, 2018
  2. chucky1012 5 juli, 2018
  3. bychristiana 5 juli, 2018
   • BeautyByBabs 5 juli, 2018
  4. Debbie 6 juli, 2014
  5. Ceetje 2 juli, 2014
  6. iiiThinkPink 2 juli, 2014

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten