Winterkleding aan de kant, de lente komt weer in het land!

Dag dikke truien, jassen en gevoerde laarzen! De temperatuur stijgt en ik krijg direct weer zin in de lente! De blaadjes aan de bomen, de bloesem, naar buiten zonder das, heerlijk. Mijn verlanglijstje heb ik al klaar. Deze lente en zomer ga ik voor streepjes en pastelkleuren!

esprit

 

Wat vinden jullie van deze blouse?

Ik hou van casual en losvallende kleding. Om geen hobbezak effect te krijgen vind ik het wel altijd fijn als iets licht getailleerd is. Deze blouse heeft het allemaal!

blouse esprit

 

De kleine hartjes maken dat hij ook iets speels en romantisch krijgt. (€29,99)

 

I ♥ Stripes!

Lang voordat het weer in de mode kwam heb ik stad en land afgezocht naar shirts met streepjes. En dan praten wij over zo’n 30 jaar geleden. Nergens te krijgen. Nu zijn ze bijna overal te koop. Ik heb thuis natuurlijk al wat shirts met streepjes in de kast hangen, maar als variatie vind ik de comic afbeeldingen op deze sweater heel erg geinig. Hup, op mijn wishlist!

sweatshirt esprit

Stof: een lichte katoenmix  €39,99 Te koop bij Esprit

 

Minirok van stretchy denim

Denim mag niet ontbreken in je kledingkast. Bijna onverwoestbaar en hoe ouder, hoe mooier denim wordt. Mijn jeans zijn ook van een stretchy stof, ik vind dat heerlijk zitten. Het mooie van zo’n rok is dat het overal mee te combineren is. Een nette of casual blouse, shirt, colbert, enkellaarsjes of juist sexy hakken.

spijkerrok esprit

Momenteel van € 59,99 voor  39,99. Te koop bij Esprit

Katoenmix blazermantel

Esprit noemt het een overgangsjas, ik noem het altijd een tussenjas.  Een jas die te koud is voor de winter en te warm voor de zomer. Een herft of -lentejas.

Mijn oog viel in eerste instantie op de kleuren. Pastel pink en pastel blauw. Ik vind dat echte lieve lentekleuren.

Prijs: € 99,99 Te koop bij Esprit

Toen ik deze jas zag moest ik direct denken aan de pastelkleurige nagellakjes van Catrice.

Prachtig, toch? Ik ben er klaar voor!

Al deze mooie items zijn te koop bij http://www.esprit.nl/home
Hebben jullie al leuke kleding op het oog voor aankomende lente?

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Sonja Van de Sande 25 februari, 2017
   • BeautyByBabs 25 februari, 2017
  2. Charel 24 februari, 2017
  3. Jolanda 24 februari, 2017
  4. Vanessa 24 februari, 2017
  5. Merel 24 februari, 2017
  6. priscilla 24 februari, 2017
  7. chucky1012 24 februari, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten