Winterkleding aan de kant, de lente komt weer in het land!

Dag dikke truien, jassen en gevoerde laarzen! De temperatuur stijgt en ik krijg direct weer zin in de lente! De blaadjes aan de bomen, de bloesem, naar buiten zonder das, heerlijk. Mijn verlanglijstje heb ik al klaar. Deze lente en zomer ga ik voor streepjes en pastelkleuren!

esprit

 

Wat vinden jullie van deze blouse?

Ik hou van casual en losvallende kleding. Om geen hobbezak effect te krijgen vind ik het wel altijd fijn als iets licht getailleerd is. Deze blouse heeft het allemaal!

blouse esprit

 

De kleine hartjes maken dat hij ook iets speels en romantisch krijgt. (€29,99)

 

I ♥ Stripes!

Lang voordat het weer in de mode kwam heb ik stad en land afgezocht naar shirts met streepjes. En dan praten wij over zo’n 30 jaar geleden. Nergens te krijgen. Nu zijn ze bijna overal te koop. Ik heb thuis natuurlijk al wat shirts met streepjes in de kast hangen, maar als variatie vind ik de comic afbeeldingen op deze sweater heel erg geinig. Hup, op mijn wishlist!

sweatshirt esprit

Stof: een lichte katoenmix  €39,99 Te koop bij Esprit

 

Minirok van stretchy denim

Denim mag niet ontbreken in je kledingkast. Bijna onverwoestbaar en hoe ouder, hoe mooier denim wordt. Mijn jeans zijn ook van een stretchy stof, ik vind dat heerlijk zitten. Het mooie van zo’n rok is dat het overal mee te combineren is. Een nette of casual blouse, shirt, colbert, enkellaarsjes of juist sexy hakken.

spijkerrok esprit

Momenteel van € 59,99 voor  39,99. Te koop bij Esprit

Katoenmix blazermantel

Esprit noemt het een overgangsjas, ik noem het altijd een tussenjas.  Een jas die te koud is voor de winter en te warm voor de zomer. Een herft of -lentejas.

Mijn oog viel in eerste instantie op de kleuren. Pastel pink en pastel blauw. Ik vind dat echte lieve lentekleuren.

Prijs: € 99,99 Te koop bij Esprit

Toen ik deze jas zag moest ik direct denken aan de pastelkleurige nagellakjes van Catrice.

Prachtig, toch? Ik ben er klaar voor!

Al deze mooie items zijn te koop bij http://www.esprit.nl/home
Hebben jullie al leuke kleding op het oog voor aankomende lente?

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 109 andere abonnees

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sonja Van de Sande
4 jaren geleden

Ik blijf toch de lady in black! Hihihi ik vind het zo leuk bij anderen, maar durf het niet aan.

Charel
4 jaren geleden

Die blazers zijn super leuk!

Jolanda
4 jaren geleden

Leuke items laat je ons zien! Ik ben weer blij als het dalijk wat fijner weer is hoor. Ben de winter nu wel beu

Vanessa
4 jaren geleden

Ik kan ook niet wachten tot het lente is. Eindelijk weer zonder dikke jas naar buiten! Ik hou ook van casual en losvallende kleding. Ik vind de blouse dan ook heel mooi.

Merel
4 jaren geleden

Zo leuk om weer mee bezig te zijn he? Laat de lente maar komen!! 🙂 Liefs, Merel

priscilla
4 jaren geleden

Oh ik ben verliefd op de jassen! Helemaal mijn smaak 🙂

chucky1012
4 jaren geleden

Mooie items had je uitgezocht!
De pastelkleurige jas wil ik zeker dus gaat die op mijn shoplist…..

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten