Winnares Vanilla Chai Body Butter en Shower Gel van The Body Shop!

Wat hebben weer veel mensen meegedaan, zeker als je ziet dat het geen mega prijs is. En ik kan dat zeker waarderen. Wie het kleine niet eert… zeg maar. Ik zou gisteren de winnaar bekend maken, maar was het helemaal vergeten. Afijn, vandaag is ook een mooie dag ervoor!

winnares-the-body-shop-vanilla

 

Ik mag Manuela van harte feliciteren met de bodybutter en de showergel van The Body Shop. (de bodybutter staat niet afgebeeld, maar komt jouw kant op)

Ik ben reuze benieuwd of zij de geur net zo lekker vind ik als ik.

manuela-the-body-shop-vanilla

 

 

Er loopt nog een mooie winactie, dus mocht je die gemist hebben, doe dan nog gewoon mee. Iedereen maakt even veel kans, ook de mensen uit België!

Ik wens jullie een fijn weekend!

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten