Winnares Rituals pakket!

Superleuk dat jullie hebben meegedaan met de Bloghop op de Nationale Beautybloggersdag! Er kan maar één de winnaar zijn, maar ik wilde jullie allemaal bedanken voor het meedoen. En ik onthoud zeker de mensen die op Twitter mijn bericht geretweet hebben, super lief!

winnares rituals pakket

Omdat er zoveel beautybloggers meededen aan deze actie hoop ik dat een van mijn lezers daar een prijs in de wacht sleept, want ik gun iedereen een mooie beauty-prijs.

 

De winnares…

Het Rituals pakket gaat naar Tamara TS!

Tamara, van harte gefeliciteerd!

Ik zal vanavond contact met je opnemen voor het versturen van je prijs en wens je alvast heel veel plezier met de heerlijke Rituals producten!

Ik heb nog een mooie winactie lopen, dus voor degenen die niets gewonnen hebben,  neem daar een kijkje!

En… deze week komt er weer een giveaway online, so stay tuned!

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten