Winnares Ecomasters Stijlborstel bekend!

Iedereen bedankt voor het meedoen aan de winactie! Het viel mij op dat er veel mensen geen Facebook of Twitter hebben, maar dat maakt niet uit. Iedereen mag meedoen en is welkom! Zal ik maar de winnaar bekendmaken?

Foto: Shutterstock

Ik heb ditmaal gekozen voor een lezeres die vaak reageert op mijn blog en die weliswaar geen social media account heeft, maar zoals ik al vaker vermeldde, ik vind het leuk dat iedereen die regelmatig mijn blog bezoekt zeker een keer in de prijzen valt.

eco masters stijlborstel 2

En ditmaal is de winnaar (de eerste die reageerde op de winactie) ……………………   

                                                 Wendy!

Van harte gefeliciteerd! Stuur je mij een mail naar info@beautybybabs.com met jouw adresgegevens? Dan stuur ik jouw prijs z.s.m naar je op. Leuk cadeau voor de feestdagen en natuurlijk heel veel plezier ermee! 

Binnenkort een mega winactie bij beautybybabs, so stay tuned!

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

  1. Will 9 november, 2017
  2. Irene 9 november, 2017
  3. Charel 8 november, 2017
  4. Myrthe 8 november, 2017
  5. wendy 8 november, 2017
  6. chucky1012 8 november, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge