Winnares Ecomasters Stijlborstel bekend!

Iedereen bedankt voor het meedoen aan de winactie! Het viel mij op dat er veel mensen geen Facebook of Twitter hebben, maar dat maakt niet uit. Iedereen mag meedoen en is welkom! Zal ik maar de winnaar bekendmaken?

Winnares Ecomasters Stijlborstel bekend! 1 winnares Winnares Ecomasters Stijlborstel bekend!

Foto: Shutterstock

Ik heb ditmaal gekozen voor een lezeres die vaak reageert op mijn blog en die weliswaar geen social media account heeft, maar zoals ik al vaker vermeldde, ik vind het leuk dat iedereen die regelmatig mijn blog bezoekt zeker een keer in de prijzen valt.

eco masters stijlborstel 2

En ditmaal is de winnaar (de eerste die reageerde op de winactie) ……………………   

                                                 Wendy!

Van harte gefeliciteerd! Stuur je mij een mail naar info@beautybybabs.com met jouw adresgegevens? Dan stuur ik jouw prijs z.s.m naar je op. Leuk cadeau voor de feestdagen en natuurlijk heel veel plezier ermee! 

Binnenkort een mega winactie bij beautybybabs, so stay tuned!

handtekening Babs

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 110 andere abonnees

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Will
Will
3 jaren geleden

Wendy, van harte gefeliciteerd met de mooie stijlborstel.

Irene
3 jaren geleden

Gefeliciteerd Wendy! Leuk Babs dat je iemand in het zonnetje zet die geen social media heeft.

Charel
3 jaren geleden

Super leuk! Gefeliciteerd 🙂

Myrthe
Myrthe
3 jaren geleden

Gefeliciteerd Wendy!

wendy
wendy
3 jaren geleden

Hoera ik heb gewonnen, akvast bedankt. 🙂 Babs ik stuur je straks mijn gegevens.

chucky1012
3 jaren geleden

Gefeliciteerd!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten