Winnares Beauty Pakket bekend!

Hoi lieve mensen! Jullie hebben ditmaal massaal meegedaan met deze winactie en ook massaal gedeeld.  Geweldig en dank daarvoor! Het kiezen van een winnaar was dan ook niet makkelijk. En 151 keer is de winactie via mijn blog gedeeld en er waren 128 comments op mijn blog, om maar niet te spreken over Twitter en Instagram. Ik maak de gelukkige winnaar bekend en geef een sneak peak van mijn volgende winactie op beautybybabs!

winnares

Foto: Shutterstock

Ik had echt geen flauw idee dat zoveel mensen mee zouden doen. Ook heel lief vond ik de reacties dat mensen er er een goed doel voor hadden bedacht, maar natuurlijk ook prima als je het voor jezelf wilt houden of uit wilt delen op een vriendinnen avond.

Ik hoop dat de mensen die mee hebben gedaan en deze keer niet gewonnen hebben zich niet direct afmelden, dat zou ik jammer vinden.

In februari wil ik weer een winactie organiseren, want dan ben ik jarig. En wie jarig is, trakteert!

Onderaan mijn post geef ik een sneak peek wat je dan onder andere dan kan winnen. En dat is weer een klein deel, er volgen meer producten. Gewoon omdat ik het jullie ook gun.

 

Maar deze keer gaat de prijs naar:

IKE HASSANKHAN!

Veel plezier met je prijs!

Ik stuur je nog een email voor je adresgegevens!

 

De beloofde sneak peek voor de volgende winactie…

win

Tot snel!

handtekening Babs

 

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Tamara TS
3 jaren geleden

Gefeliciteerd!!!

Sonja
3 jaren geleden

Gefeliciteerd!
Geen eendagsvlieg die wint!

Deb
Deb
3 jaren geleden

Van harte gefeliciteerd!!

Lieke van Veen
3 jaren geleden

Van harte gefeliciteerd voor de winnaar! Ik doe de volgende keer zeker weer mee.

Hennie
3 jaren geleden

Aaaah, wat leuk. Een trouw reageerster. Dat maakt het dan net even helemaal af. Gefeliciteerd “Chucky’!

Yessica leidner
Yessica leidner
3 jaren geleden

Gefeliciteerd ike

Dat zou ik echter nooit doen als je iets niet gewonnen heb en dan gelijk ontvolgen
Dat vind ik persoonlijk zo kinderachtig

Blijf je zeker volgen op alle page
Groetjes

En weer een leuke pakket 😉😍

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Ike gefeliciteed met je prijs en geniet ervan! 🙂
En babs wat heb je nu al leuke producten klaarliggen voor februari.
En zeker blijf ik je volgen.

chucky1012
3 jaren geleden

Hartelijk dank en zo leuk en lief 😉

Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling toe Xoxo

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten