Winnares Beauty Pakket bekend!

Hoi lieve mensen! Jullie hebben ditmaal massaal meegedaan met deze winactie en ook massaal gedeeld.  Geweldig en dank daarvoor! Het kiezen van een winnaar was dan ook niet makkelijk. En 151 keer is de winactie via mijn blog gedeeld en er waren 128 comments op mijn blog, om maar niet te spreken over Twitter en Instagram. Ik maak de gelukkige winnaar bekend en geef een sneak peak van mijn volgende winactie op beautybybabs!

winnares

Foto: Shutterstock

Ik had echt geen flauw idee dat zoveel mensen mee zouden doen. Ook heel lief vond ik de reacties dat mensen er er een goed doel voor hadden bedacht, maar natuurlijk ook prima als je het voor jezelf wilt houden of uit wilt delen op een vriendinnen avond.

Ik hoop dat de mensen die mee hebben gedaan en deze keer niet gewonnen hebben zich niet direct afmelden, dat zou ik jammer vinden.

In februari wil ik weer een winactie organiseren, want dan ben ik jarig. En wie jarig is, trakteert!

Onderaan mijn post geef ik een sneak peek wat je dan onder andere dan kan winnen. En dat is weer een klein deel, er volgen meer producten. Gewoon omdat ik het jullie ook gun.

 

Maar deze keer gaat de prijs naar:

IKE HASSANKHAN!

Veel plezier met je prijs!

Ik stuur je nog een email voor je adresgegevens!

 

De beloofde sneak peek voor de volgende winactie…

win

Tot snel!

handtekening Babs

 

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Tamara TS 30 december, 2017
  2. Sonja 29 december, 2017
  3. Deb 29 december, 2017
  4. Lieke van Veen 29 december, 2017
  5. Hennie 29 december, 2017
  6. Yessica leidner 29 december, 2017
  7. Wendy 29 december, 2017
  8. chucky1012 29 december, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten