Winnaar shoptegoed Shoppe bekend!

Iedereen bedankt voor het meedoen! Ik vond het ditmaal moeilijker dan anders om een winnaar te kiezen. Sommige verhalen gingen mij aan het hart, zeker die over dierbare huisdieren. En natuurlijk is het geweldig om een foto of de naam van je kinderen in een sieraad te verwerken. Iedereen moet dezelfde kans krijgen, toch? Maar ik moest wat beslissen. Wie ga ik blij maken met het shoptegoed van Shoppe.nl?

winnares

Winnaar :The Winner Is… placard with bokeh background by ESB Professional/Shutterstock

Omdat ik gewoon geen winnaar kon kiezen heb ik het ditmaal anders gedaan. Ik heb niet gekozen, ik heb Jeroen een lotje laten trekken met de namen erop van de mededingers.

De winnares is: Diny Gijsberts!

Van harte gefeliciteerd! Ik geef jouw e-mailadres door aan Shoppe.nl zodat zij contact met jou kunnen opnemen voor de afhandeling van de prijs.

Veel plezier met je prijs!

 

 

Geen update meer missen?

Ik zou het geweldig vinden als je op mij stemt! Bedankt!

Beauty Blogs Award 2018
  1. Will 12 oktober, 2018
  2. Mariska 22 september, 2018
  3. Deb 22 september, 2018
  4. chucky1012 22 september, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten