Winnaar shoptegoed Shoppe bekend!

Iedereen bedankt voor het meedoen! Ik vond het ditmaal moeilijker dan anders om een winnaar te kiezen. Sommige verhalen gingen mij aan het hart, zeker die over dierbare huisdieren. En natuurlijk is het geweldig om een foto of de naam van je kinderen in een sieraad te verwerken. Iedereen moet dezelfde kans krijgen, toch? Maar ik moest wat beslissen. Wie ga ik blij maken met het shoptegoed van Shoppe.nl?

winnares

Winnaar :The Winner Is… placard with bokeh background by ESB Professional/Shutterstock

Omdat ik gewoon geen winnaar kon kiezen heb ik het ditmaal anders gedaan. Ik heb niet gekozen, ik heb Jeroen een lotje laten trekken met de namen erop van de mededingers.

Winnaar shoptegoed Shoppe bekend! 2 winnaar Winnaar shoptegoed Shoppe bekend!

De winnares is: Diny Gijsberts!

Van harte gefeliciteerd! Ik geef jouw e-mailadres door aan Shoppe.nl zodat zij contact met jou kunnen opnemen voor de afhandeling van de prijs.

Veel plezier met je prijs!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten