Win DE Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream! Ja, die!

Win dé cleanser cream waar alle beautybloggers  lyrisch over zijn!

Ik, en veel andere met mij, zijn helemaal dol op de verzorgingsproducten van Utsukusy. Utsukusy is big, Kijk straks maar naar de video over Utsukusy.  Ik mag een tube Bijin Facial Cleanser verloten onder de lezers van dit artikel. hoe gaaf is dat?

win utsukusy facial cleanser u

Ik denk dat in deze gehaaste maatschappij wij allemaal enorm veel behoefte hebben aan rust en balans. De een noemt het me-time en gaat uitgebreid zijn voeten, haar of lichaam verzorgen, de ander vertrekt naar een oord waar je je helemaal kan afsluiten van de dagelijkse drukte. Om weer helemaal ZEN terug te komen en in no time weer in de hectiek van alledag stapt. Het moet allemaal weer gehaast, liefst zonder enige moeite… Ook make-up verwijderen willen wij het liefst snel-snel.

Met Utsukusy, althans met deze cleanser cream moet je even een paar minuten meer de tijd nemen. En dat is eigenlijk best lekker.

Als je even in de ontspan modus wil gaan, bekijk dan deze video…

 

 

Bijin Facial Cleanser Cream

 

Deze cleanser zorgt zorgt ervoor dat de huid afvalstoffen goed kan uitscheiden en zorgt voor een goede vochthuishouding in de huid. Activeert cel regeneratie. Verkleint de poriën en reinigt diep. 

utsukusy facial cleanser

Deze crème reinigt je huid grondig, maar is tegelijk ook heel verzorgend. Dat laatste voel je heel goed, mijn huid is daarna  heel zacht.  Bij een micellaire lotion voelt mijn huid wel schoon aan, maar blijft er vaak een plakkerig gevoel achter. En bij veel andere reinigers ervaar je weer een trekkerig na-effect, Daar is bij de Bijin Facial cleanser cream absoluut geen sprake van.

Je masseert deze ietwat in het begin stugge crème lekker in en al masserend wordt de crème wat dunner, bijna olie-achtig. Daarna verwijder je de cleanser met een warm, vochtig gastendoekje waarna je huid helemaal schoon is.

Dit moet je gewoon een keer proberen en dan voel je je gewoon heel lekker daarna. Een mini zen momentje.

 

De webshop van Utsukusy bestaat 1 jaar, dus fijne kortingen in augustus!

 

De Bijin Facial Cleanser Cream (50 ml) kost nu maar €11,50 in plaats van €22!

Voor twee tubes  Bijin Facial Cleanser Cream betaal je in  augustus maar €20. Mooie deal, toch?  Wees er wel snel bij, op=op

 

Wat moet je doen om deze tube te winnen?

 

  • Like de Facebookpagina van beautybybabs en Utsukusy Nederland deel het bericht op je eigen Facebookpagina (op openbaar zetten natuurlijk)
  • Tag tenminste één persoon (vriend, vriendin,  buurvrouw, zus, broer, postbode of de SRV man ) onder mijn Facebookpost. Of save deze post op Bloglovin.
  • Laat een comment hieronder achter dat je meedoet.

De winactie loopt tot 20 augustus. De winnaar krijgt per email bericht van mij. Leuk?

Win DE Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream! Ja, die! 3 utsukusy Win DE Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream! Ja, die!

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

21
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
21 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Anita koekkoekAlida HamelijnckLing ChoiAnita GussinkloAnneliese de Waal Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Anita koekkoek
Gast
Anita koekkoek

Klinkt echt heel goed, zou het dolgraag is willen proberen ❤ ben echt zoekende naar een fijn product! Ik doe graag mee ?

Alida Hamelijnck
Gast

Dat lijkt me FANTASTISCH ! Mijn huid kan wel wat extra verzorging gebruiken . Ben erg benieuwd naar deze producten, ik ken ze nog helemaal niet! De verzorging van mijn huid vind ik altijd erg belangrijk, hoor dan ook alleen maar positieve verhalen erover, Perfect ook voor de stofwisseling in je huid . Ik ga delen op Facebook en hoop die “lucky one” te worden!!

Ling Choi
Gast
Ling Choi

Je maakt mij nieuwsgierig en je review klinkt veelbelovend! Ik zou dit product graag willen testen. Voor mijn huid wil ik het allerbeste. Ik volg je op Facebook en deel het bericht met plezier verder. Ook tag ik er een vriendin. Nu maar duimen dat het geluk mijn kant opgaat.

Anita Gussinklo
Gast
Anita Gussinklo

Ik doe graag mee, lijkt me een heerlijke cleanser.
Ik volg je op Bloglovin en Facebook en heb de actie gedeeld.

Anneliese de Waal
Gast
Anneliese de Waal

Ik doe heel graag mee, een geweldige prijs !! 🙂

Groetjes Anneliese

Anneliese de Waal
Gast
Anneliese de Waal

Ik doe heel graag mee, een geweldige prijs !! 🙂

Fleur
Gast

Inderdaad al veel over dit merk voorbij zien komen in Bloggersland. Ik zou het dus graag eens zelf willen proberen

Anita H.
Gast
Anita H.

Ik doe mee!

Hennie
Gast

Hij is waanzinnig lekker. Te lekker. Ik heb dan ook gebruik gemaakt van de duo-deal, want ik moest er twee backups van hebben.
(Deze winactie sla ik over omdat ik er zelf ook eentje weg mag geven.)

We zijn gezegende bloggers, Babs!

Fenny
Gast
Fenny

Leuke winactie! ik doe dan ook graag mee!

Groetjes Fenny

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten