Win de DE-ITCHY+ Oil & LIP+ Lipbalm van IK Skin Perfection

Op de Beauty Trade Special kreeg ik een paar tassen vol met mooie producten mee naar huis en het is te veel om zelf allemaal op te maken. Daarom deze winactie met de producten van IK Skin Perfection. Deze producten zijn speciaal gemaakt voor mensen die een gevoelige, kwetsbare huid hebben gekregen door het gebruik van medicijnen of na het ondergaan van bijvoorbeeld chemotherapie. Maar iedereen mag natuurlijk meedoen, en je mag natuurlijk ook meedoen voor een ander die je het gunt!

Win de DE-ITCHY+ Oil &  LIP+ Lipbalm van IK Skin Perfection 1 win Win de DE-ITCHY+ Oil &  LIP+ Lipbalm van IK Skin Perfection

De Silky Organic Recover Box was overigens genomineerd voor de Professional Beauty Product of the Year 2019 en dat is natuurlijk een mooie nominatie. Update: En ze zijn inderdaad in de prijzen gevallen, gefeliciteerd!

IK Skin Perfection valt onder de “groene cosmeceuticals.” Dat houdt in dat de werking tegen de farmaceutische grens aanligt. Het heeft een lage pH waarde en er zitten geen belastende of irriterende stoffen in.

Een gezonde huid heeft een pH waarde van 5,5 en in veel cosmetica merken zit een pH waarde van 7. Water heeft een pH waarde van 8 en zeep van 9.  Die werken dus heel uitdrogend voor de huid.

Win de DE-ITCHY+ Oil &  LIP+ Lipbalm van IK Skin Perfection 3 win Win de DE-ITCHY+ Oil &  LIP+ Lipbalm van IK Skin Perfection

Wat kan je winnen?

DE-ITCHY+ Een beschermende en huidherstellende olie.

LIP+  Milde verzorgende vegan lipbalsem

Wat moet je ervoor doen?

  • Laat een comment achter dat je meedoet, dat is alles.

Over 2 weken maak ik de winnaar bekend!

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

70
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
68 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
68 Comment authors
Mar BergerSharon de RidderNathalie ButtiensPatricia LubbertjeFleur Braam Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Mar Berger
Gast
Mar Berger

wil graag verzorgde lippen

Sharon de Ridder
Gast
Sharon de Ridder

Oh, ik doe nog graag mee!

Nathalie Buttiens
Gast
Nathalie Buttiens

Ik doe graag mee.

Patricia Lubbertje
Gast
Patricia Lubbertje

Ik maak graag kans

Fleur Braam
Gast
Fleur Braam

Zo te lezen zijn het superfijne verzorgingsprodukten ! Wat zou mijn huid hier lekker van opknappen…

Oma Will
Gast
Oma Will

Wow, super ! Ik doe ook graag mee.
Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

Yvet
Gast
Yvet

Ik doe ook graag mee!

Danielle
Gast
Danielle

Ik doe graag mee

Joyce
Gast
Joyce

Ik doe mee!

Sabine ypenga
Gast
Sabine ypenga

Lijkt mij heerlijk! Ik doe graag mee!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten