Wet ‘N Wild lipstick- Sunset Peach

Wet 'N Wild lipstick- Sunset Peach 1 wet 'n wild Wet 'N Wild lipstick- Sunset Peach

Wet ‘n Wild

.

Van de MakeUpSpot kreeg ik deze Wet’n Wild lipstick en momenteel is deze mijn favoriet. Waarom? Dat ga ik nu vertellen.

WetNWild lipstick makeupspot

Bij de naam Wet ‘n Wild denk ik eigenlijk in eerste instantie aan een soort gel voor je haar. Je kent het wel, zo een natte beachlook.

Maar dat heb ik weer helemaal mis. We praten hier over make-up en nagellak.

 

De huls

Een simpele, zilverkleurige huls met een doorzichtig plastic dop waardoor je direct de kleur van de lipstick ziet. Handig! Je wilt niet weten hoe vaak ik alle doppen van mijn lipsticks er steeds af haal om ze vervolgens weer te sluiten omdat die kleur het nét niet gaat worden om die dag op mijn lippen te prijken…

WetNWild lipstick makeupspot (5)

Wet ‘n Wild Sunset Peach

WetNWild lipstick makeupspot (4)

Deze kleur past perfect bij mij. Ik ben dol op peachy kleuren. Ook qua blush is dat de tint waar mijn oog altijd het eerst op valt.

Ik vind deze kleur echt heel mooi. Er zit een glansje in, ietwat metallic voor mijn gevoel. Een kleur die je altijd kan dragen en overal bij past.

De pigmentatie is meer dan goed en deze lipstick blijft langer zitten dan de meeste crème- achtige lipsticks die ik heb. Ik kan niet zeggen hoeveel uur, want ik ben de koningin van het lipstick verzwelgen… De ene keer loop ik er een uur mee rond, de andere keer een paar minuten. Echt waar.

Mijn nieuwe lipstick  ligt nu standaard binnen handbereik. Voorlopig is dit degene die ik draag. This is the one for this moment.

Van de prijs word ik ook wel “wild”. €4,95 is een fijne prijs voor een mooie en kwalitatief goede lipstick.

wetnwild lipstick

En toen bij de MakeUpSpot rondkeek, zag ik dat de make-up van WnW  heel betaalbaar is en wat hebben die lipsticks een leuke namen! Zoals Mocca- Licious, Wine Room, Think Pink, Spiked with Rum, Don’t Blink Pink, Pink Suga’  en nog meer pink en drank namen 🙂

Wat kan ik nog meer erover vertellen…?

Kijk maar eens bij de webshop The MakeUpSpot.nl . Absoluut de moeite waard!

approved by BeautyByBabs

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. petra 15 januari, 2016
  2. Annette 14 januari, 2016
  3. jeapiebel 14 januari, 2016
  4. Mariska 14 januari, 2016
  5. chucky1012 14 januari, 2016
  6. Marushi 14 januari, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten