Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet…?)

Een tijdje geleden kreeg ik een behoorlijk groot pakket van de postbode aangereikt. Toen ik het aanpakte ging ik zowat door mijn knieën door het gewicht, haha! Ik verwachtte namelijk niet dat het een zwaar pakket was. De postbode keek vermakelijk hoe ik onhandig stond te wiebelen met die doos die zowat naar voren kiepte… Er zaten 4 flessen SPA in, lekker en hartstikke welkom natuurlijk!

SPA

Eten en drinken wordt altijd juichend verwelkomt in huize IJ. Want de mannen hebben niks aan al die rare anti-aging crèmes. Wel vinden zij alle doucheproducten en shampoo fijn als ik die mag testen. Maar hapjes en drankjes? Tja, de liefde van de man gaat hier nog steeds door de maag.

Hou je van een pittige prik of liever koolzuurvrij?

SPA Fruit- Bruist van het fruit (€1,49)

Het zuivere mineraalwater van SA gecombineerd met puur fruit vormen samen de sprankelende limonades met intense fruitsmaak. SPA Fruit heeft een laag caloriegehalte en is gemaakt van 100& ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Er worden geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen toegevoegd en er zitten geen conserveermiddelen in de limonades.

Apple Kiwi

Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?) 2 spa Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?)

Ik begin met de smaak die ik het minst lekker vond. Het rook een beetje zoals energy drink, heel zoet.

Raspberry Redcurrent

Deze vond ik super lekker, heel fruitig!

SPA DUO – Bruist niet, verrast wel (€1,54)

De koolzuurvrije limonades van SPA DUO op basis van het zuivere mineraalwater van SPA combineren twee verrassende en super lekkere fruitsoorten of kruiden. En zijn met 19 kcal. per 100ml ook nog eens lekker laag in calorieën!

Bovendien is  SPA DUO, net als SPA Fruit, gemaakt van 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

SPA DUO Lemon Cucumber

Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?) 8 spa Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?)

Lekker, deze was heel verfrissend tijden die hete dagen!

SPA DUO  Peach Apple

Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?) 10 spa Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?)

Deze vond ik het lekkerst. Een zachte fruitige smaak, deze fles was dan ook het snelst leeg!

Al met al prima smaken, behalve dan de apple-kiwi variant. Eigenlijk kopen wij nooit frisdrank maar zo af en toe kan ik het wel waarderen. En in vergelijking met cola of sinas ook veel minder calorieën.

Cheers!

Welke smaak spreekt jou het meest aan? 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. bychristiana 25 augustus, 2019
  2. Tessa 20 augustus, 2019
  3. Annette 20 augustus, 2019
  4. Rory 20 augustus, 2019
  5. chucky1012 20 augustus, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten