Wat zegt je kleding over je…

Kleding zegt heel veel over een mens vind ik. Ik ben dol op mensen kijken, hoe ze lopen, wat ze dragen en je kan daar veel informatie uit halen hoe iemand is. Vrouwen met een goede job haal ik er zo uit. Zij kunnen rondlopen met een “messy bun” en slippers, Maar wat zij dragen is altijd van een .hoge kwaliteit. Let maar eens op.

pullover-amelie mcgregor

Kwaliteit

Neem een op het oog “simpele” broek of jurk. De stof is van betere kwaliteit dan van bepaalde mode winkelketens. Ik hoef geen namen te noemen, ik denk dat jullie ze wel weten. Als je wat ouder bent zoals ik, kan je met goed fatsoen niet meer in een super stretchy jurkje lopen. Je kan wel een mooie nauwsluitende, getailleerde jurk dragen, maar de stof moet wat dikker zijn, desnoods gevoerd. En dat kleed mooi af.

Goede kleding is veelal wel duurder. Net zoals mooie make-up merken. Maar het is het investeren waard. Ik heb van mijn zus veel zakelijke kleding gekregen die zij, nu zij met pensioen is, niet meer draagt en ik zie direct het verschil. Goede stoffen en alhoewel veel kledingstukken best oud zijn, ze zijn nog in een onberispelijke staat.

Uitzonderingen daargelaten natuurlijk; bij merkkleding weet je ook dat dat niet onder erbarmelijke omstandigheden geproduceerd wordt. Ik heb laatst een blouse besteld uit China (€3) en ik schrok van de stof. Zo synthetisch, ik denk dat als ik die 5 minuten draag, het zweet al op mijn rug staat.

Eigenlijk moet je een paar tijdloze basics kopen van een goed merk zoals bijvoorbeeld McGregor en langzaam je collectie gaan uitbreiden. En check af en toe de opruiming! 50% Korting is zeker de moeite waard!

 

Ik hou van jurken!

Uit de nieuwe collectie Urban Culture Jurk Dona

jurk-dona-mc-gregor

 

  • Materiaal: 50% Katoen / 48% Polyester / 2% Elastaan

Een detail van deze jurk. Zien jullie hoe mooi deze stof is?

detail-jurk-dona

 

Deze broek en shirt zou ik zo kunnen dragen. Geweldig vind ik deze combi, ook de schoenen!

broek-andrews

 

Klasse kan je uitstralen met goede, passende kleding waar je lang plezier van hebt. Het investeren dubbel en dwars waard!

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
4 jaren geleden

Leuk om te weten.

Armande
4 jaren geleden

Ja ik zie ook altijd gelijk of een kledingstuk van goede kwaliteit is of niet. Idem met schoenen. Goeie kwaliteit schoenen zitten ook heel anders. Dure kleding blijft bij mij in de kast hangen tot ik een gelegenheid heb, want anders heb ik het al vol met haren als een keer netjes moet zijn.

Vanessa
4 jaren geleden

Leuk artikel! Je kan de kwaliteit van kleding zeker herkennen.

Melike
4 jaren geleden

Super leuk geschreven! Ik zou soms ook eens wat kwalitatief betere kleding moeten kopen. Dit is echt omgekeerd bij mij als het aan komt op make-up. Ik geef daar zo een fortuin aan uit terwijl ik met kleding altijd meer in kwantiteit denk. Ik vind vooral het jurkje met de laarzen echt prachtig!!

Tamara TS
4 jaren geleden

Vooral de lichtroze broek vind ik erg mooi. Helaas zit kwaliteit vaak niet in mijn budget, zeker omdat ik liefst mijn kleding niet al te vaak draag voordat ik het weer beu ben. Maar je hebt gelijk, het staat mooi classy en je ziet het er ook aan af!

Astrid
4 jaren geleden

Hey Babs,

Ik vind kwaliteit ook echt super belangrijk bij kleding, schoenen en accessoires.
Owww die jurk, die is echt super mooi! Kan hem alleen nu niet aan haha. Volgend jaar weer hihi.

Liefs!

Annette
4 jaren geleden

Leuk die jurk maar zelf voel ik me er nooit zo prettig in. Heb net weer een rok gekocht. Ik ga het weer proberen 😉

Astrid
4 jaren geleden

Je hebt gelijk! Goede kleding kun je inderdaad herkennen. Mooie voorbeelden!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten