Wat zegt je kleding over je…

Kleding zegt heel veel over een mens vind ik. Ik ben dol op mensen kijken, hoe ze lopen, wat ze dragen en je kan daar veel informatie uit halen hoe iemand is. Vrouwen met een goede job haal ik er zo uit. Zij kunnen rondlopen met een “messy bun” en slippers, Maar wat zij dragen is altijd van een .hoge kwaliteit. Let maar eens op.

pullover-amelie mcgregor

Kwaliteit

Neem een op het oog “simpele” broek of jurk. De stof is van betere kwaliteit dan van bepaalde mode winkelketens. Ik hoef geen namen te noemen, ik denk dat jullie ze wel weten. Als je wat ouder bent zoals ik, kan je met goed fatsoen niet meer in een super stretchy jurkje lopen. Je kan wel een mooie nauwsluitende, getailleerde jurk dragen, maar de stof moet wat dikker zijn, desnoods gevoerd. En dat kleed mooi af.

Goede kleding is veelal wel duurder. Net zoals mooie make-up merken. Maar het is het investeren waard. Ik heb van mijn zus veel zakelijke kleding gekregen die zij, nu zij met pensioen is, niet meer draagt en ik zie direct het verschil. Goede stoffen en alhoewel veel kledingstukken best oud zijn, ze zijn nog in een onberispelijke staat.

Uitzonderingen daargelaten natuurlijk; bij merkkleding weet je ook dat dat niet onder erbarmelijke omstandigheden geproduceerd wordt. Ik heb laatst een blouse besteld uit China (€3) en ik schrok van de stof. Zo synthetisch, ik denk dat als ik die 5 minuten draag, het zweet al op mijn rug staat.

Eigenlijk moet je een paar tijdloze basics kopen van een goed merk zoals bijvoorbeeld McGregor en langzaam je collectie gaan uitbreiden. En check af en toe de opruiming! 50% Korting is zeker de moeite waard!

 

Ik hou van jurken!

Uit de nieuwe collectie Urban Culture Jurk Dona

jurk-dona-mc-gregor

 

 • Materiaal: 50% Katoen / 48% Polyester / 2% Elastaan

Een detail van deze jurk. Zien jullie hoe mooi deze stof is?

detail-jurk-dona

 

Deze broek en shirt zou ik zo kunnen dragen. Geweldig vind ik deze combi, ook de schoenen!

broek-andrews

 

Klasse kan je uitstralen met goede, passende kleding waar je lang plezier van hebt. Het investeren dubbel en dwars waard!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. chucky1012 17 september, 2016
  2. Armande 16 september, 2016
  3. Vanessa 15 september, 2016
  4. Melike 14 september, 2016
  5. Tamara TS 13 september, 2016
  6. Astrid 13 september, 2016
  7. Annette 13 september, 2016
  8. Astrid 13 september, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten