Wat te doen met witte streperige nagellak?

Ik heb 2 witte nagellakjes en zij bevallen mij niet echt. Ik weet niet wat het is, maar ik stoei sowieso altijd met matte nagellak. Mooi opbrengen vind ik lastig. Het lijkt net Typex….

Ik zag op Instagram, blogs en Facebook ook witte matte lakjes voorbijkomen, die er niet tof op zaten. Zelfs die van Essie vond ik niet erg geslaagd. Of het aan mijn lak- vaardigheid ligt, ik weet het niet. Maar heel mooi? Mwah…

witte nagellak

 

Het is net zoiets als met olie en acrylverf. toen ik schilderde met olieverf duurde het eeuwig voordat het droogde, maar het schilderen ging gewoon veel vloeiender dan met acrylverf.

 

witte nagellak etos

 

witte nagellak catrice

Tja, wat moet ik nu doen met die witjes? Weggooien vind ik zonde. Ik kan ze als basis gebruiken, maar ik kwam op een ideetje. Ik heb nog allerlei glitter-lakjes en doosjes met glitters liggen!

 

Weet je wat ik doe?

Ik kiep de losse glitters er gewoon overheen. Probleem opgelost. Ik gebruikte vaker glitters als mijn nagellak niet helemaal strak erop zat en zo smokkel weer even. Zeker als ik geen zin heb om weer helemaal overnieuw te beginnen.

Ook bijvoorbeeld de Shatter lak van Opi is een goede oplossing, weg foutjes! En zo kan je nog meer variaties bedenken.

Strooien en lakken maar!

 

En zo camoufleer ik de boel… Alleen het verwijderen van al die glitters is dan wel weer een intensiever klusje. Hoe ik dat doe kan je hier lezen.

Welke matte witte nagellak kennen jullie die wel mooi op je nagels zit?

 

Geen update meer missen?

    1. Debbie 18 augustus, 2015
    2. Astrid 18 augustus, 2015

    Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.