Vroeger had ik een abonnement op een tienerblad, en nu…?

Toen ik een jaartje of 10 was, had ik een abonnement op de Tina. Iedere week nieuwe avonturen in de bus van “Het grootste weekblad voor meisjes.” In 1981 werd dat gewijzigd in “Het grootste stripweekblad voor meisjes”. Daarna ging ik over naar de Viva, en daarna een meer glossy magazine, de Cosmopolitan. Dat is de laatste keer dat ik ergens op abonnement had, of vergeet ik nu iets?

Vroeger had ik een abonnement op een tienerblad, en nu...? 1 sim only Vroeger had ik een abonnement op een tienerblad, en nu...?

Foto: Shutterstock

Gemak dient de mens…

Aan een abonnement zit je een tijdje vast, het kan een voordeel en een nadeel zijn. Iedere week lekker jouw eigen blad of dagelijks de krant door de brievenbus is een luxe én iets om naar uit te kijken. Maar je zit er ook een tijdje aan vast. Soms ontkom je niet eraan, want nog steeds moet je wel een abonnement afsluiten voor bepaalde diensten.

Abonnement op je lievelingsblad

Het handige is dat je er geen omkijken meer naar hebt. Totdat je wil switchen natuurlijk. Met een abonnement van een week of maandblad ben ik allang gestopt. Ik wilde liever af en toe een los nummer kopen, want niet iedere keer stond er iets in wat ik interessant vond. Uitzondering: Met de Tina was dat niet zo, iedere week was het genieten van al die perikelen. Je was jong en je kon je vaak helemaal identificeren met de personen in het stripverhaal. En vaak waren het vervolg verhalen, dus de week daarop moest je gewoon verder lezen! Good memories!

Abonnement om te bellen en internetten

Ik denk dat iedereen wel een smartphone heeft en en daarvoor een abonnement heeft afgesloten. Vaak vergelijken wij alle telefoonaanbieders en vergelijken wij de prijzen en de voordelen die een abonnement heeft. Ik denk dat de meeste mensen dat wel doen. Sim Only is handig als je tevreden bent over je huidige telefoon of en absoluut niet de behoefte hebt om een nieuwe te krijgen. Vaak ben ik wel tevreden maar een nieuw model blijft toch altijd wel lokken, vind ik.

Wil je een jaar lang verzekerd zijn van belplezier of liever een maand, wel of geen internetbundel? Het is maar net waar je het voor nodig hebt. Zoals voor je werk, voor op vakantie, en natuurlijk willen dat onze kinderen altijd bereikbaar zijn. Ik kies meestal voor een internetbundel maar niet de grootste, omdat ik vaak thuis ben en dan toch op onze huis-WiFi zit en dan hoofdzakelijk mijn laptop gebruik om te internetten.

Vroeger had ik een abonnement op een tienerblad, en nu...? 3 sim only Vroeger had ik een abonnement op een tienerblad, en nu...?

Foto: Shutterstock

Als ik onderweg ben vind ik het ontspannend om foto’s voor beautybybabs te bewerken en te plaatsen op Instagram met al die toffe apps die er zijn, dus een beetje bundel vind ik onontbeerlijk. Er zijn er ongelooflijk veel apps en er komen steeds betere op de markt die ik vaak dan ook direct wil uitproberen!

Aanraders van apps die ik vaak voor foto’s gebruik zijn:

 • PicsArt
 • Lidow
 • YouCam Make-up en Perfect Beauty Plus (als je eens wilt kijken hoe je eruit ziet zoals in een glamour shoot)
 • Boomerang (repeterende filmpjes maken)
 • Snapseed

Voordelig

Echt het allergrootste voordeel van Sim Only is dat het goedkoop is, verder biedt het dezelfde diensten als een abonnement met telefoon.

Kies jij ook weleens voor Sim Only of liever toch liever iedere 2 jaar een nieuwe smartphone?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 28 mei, 2018
  2. bychristiana 24 mei, 2018
  3. Annette 24 mei, 2018
  4. Kool family 24 mei, 2018
  5. Charel 24 mei, 2018
  6. chucky1012 24 mei, 2018
   • BeautyByBabs 24 mei, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten