Vissen in stijl? Mijn eerste OOTD, holadiéé!

Mijn eerste OOTHD, holadiéé!

 

Vroeger ging ik vaak vissen. Met mijn broer. Achter het Militair Hospitaal bij de woonboten of het Amsterdam Rijnkanaal, . Met mijn zwager ‘s morgens om 5 uur in de polder; je zag de zon opkomen en de vogeltjes begonnen te fluiten. Zelfs de regen deerde mij niet. Dat dobbertje moest naar beneden getrokken worden. Het was spannend, maar ook heel rustgevend. Lekker aan het water naar dat dobbertje staren.

BeautyByBabs

 

Deze post is van vorig jaar, maar omdat ik het wat rustiger aan wil doen, heb ik hem “herblogt”. …Ik had nog zoveel ideeën om een leuke outfit of the day te maken, maar het komt er maar niet van.

Afijn… wij hadden het over vissen. Laatst zag ik op tv dat kinderen nu hele competities met elkaar doen. Apart om te zien dat weer populair wordt.

 

Vissen was rustgevend maar ook heel spannend…

Urenlang naar dat dobbertje staren. Soms gebeurde er een hele middag helemaal niets. Dan zat je lekker in het gras te dagdromen.

Maar als je beet had… tadaaa! Was het een grote of een kleine vis? Wij ‘gooiden’ ze altijd weer terug, hoor. Behalve die grote alen (soort palingen)… haha, die gingen mee om ze  thuis te laten zien. Het bad werd gevuld met water en dan kijken hoe ze rondzwommen. Daarna mochten ze weer terug naar hun natuurlijke habitat. Nu zou ik niet meer gaan vissen. Eehh… Behalve voor deze foto’s dan, zonder tuigje en natuurlijk geen haakje. Want ik vind het eigenlijk best zielig voor die beestjes.

Heden

Oké, wij maken een sprong in de tijd. hoe kan ik ”mijn outfit of the day’ laten zien? Zo dus 😉

BeautyByBabs BeautyByBabs BeautyByBabs BeautyByBabs BeautyByBabs beautybybabs

 

  • Bril: Brillenkampioen
  • Schoenen: Schoenenreus
  • Jurk: Zijzoen
  • Oorbellen: Action
  • Tasje; Winkeltje in Hoog Catharijne
  • Hoed: Euroknaller (€1,99)

Tot de volgende koei!

koe

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten