VIP dag bij Lush!

lush orange

Nee Babs! Een bak met bowl is niet om je handen in te wassen 🙂

Was het druk bij de lancering van de wintercollectie bij Lush in Utrecht?

Jazekers, Lush werd zo’n beetje bestormd door meisjes met professionele camera’s, moeders met hun jonge dochters, die hun eerste stapjes op het bloggerspad zetten. Zo lief om te zien.
Wat was ik blij dat ik een VIP-pasje had, want je voelt je door al dat kleur- en geurgeweld best wel als een klein kind in een snoepwinkel!

Er liep ook een leuk elfje rond, met rose jurk en stoere laarsjes 🙂

lush elfje

Ik kreeg een rondleiding en het meisje van Lush wist alles tot in de puntjes uit te leggen. (Wat baal ik dat ik altijd namen vergeet)

Er stonden grote aluminium schalen met water, citroen- en sinaasappelschijfjes. Heb ik weer. Ik dacht in eerste instantie dat die bedoeld waren om je handen in te wassen… totdat ik zag dat er glaasjes mee gevuld werden… OMG… wat was ik blij dat ik niet mijn handjes erin gestopt heb! Ik zie ze al kijken, denkend: “Hahaha, die spoort niet helemaal!”

Bowl
Ik zal een paar, voor mij, opvallende highlights kiezen. Heel Bloggersland heeft er al over geschreven, dus ik probeer het kort te houden.. schreef ze heel stoer…
Het eerste wat ik bedacht (en dat is wel out of the box) is hoe iemand die kleurenblind is, zo’n winkel zou ervaren?
Lush is een winkel waar kleur het eerste is dat opvalt. We denken vaak aan (plastisch) chirurgische ingrepen, maar hoe zou het zijn als iemand al die kleuren kan ervaren, zoals wij? En is er eigenlijk een oplossing voor?
Mijn schoonvader is kleurenblind en hij heeft er geen problemen mee. Dat vergeet ik vaak en soms laat ik hem weer eens wat moois zien, al roepende… wat een mooie kleur is dat, hè.. gek dat je dat steeds vergeet.

Oké, Lush it is..

lush snowcake

Wat is mij het meest bijgebleven?
Eigenlijk het verhaal, de legende, achter het product Sikkim Girls.
Sikkim Girls valt onder de lijn Gorilla Perfumes. Sikkim is een deelstaat in India. Het verhaal gaat dat de dames met één subtiele beweging mannen kunnen verleiden ♥…een sensueel geurtje met o.a *frangipani , vanille, tuberoos en jasmijn. Kortom, een lekkere zware geur.. Waarom heb ik die niet gekocht? Ach, dan heb ik weer een smoesje  om terug te gaan 🙂
( *de Frangipani bloem is een symbool van zuiverheid, harmonie, liefde en romantiek. Deze geurolie heeft een zware bloemengeur)

lush sikkim girls

Bûche de Noël Gezichtsreiniger

De gemalen amandelen en porseleinklei reinigen je huid diep en polijsten dode huidcellen weg. Cacaoboter, gedroogde vruchten en een flinke scheut brandy zorgen voor een gezond velletje.

Mijn testpanellid Cas is deze aan het testen.. so, stay tuned!

Buche Noel

Hoe alles gepresenteerd werd, vond ik waanzinnig leuk, alles wat in de koelkast bewaard moet blijven en dus vers is, lag op een bed met ijs.

De Buche de Noel en andere verzorgingsproducten zagen eruit als sushi, en ik ben dol op sushi!

De cadeauverpakkingen zijn zo mooi, dat je daar iemand heel blij mee kan maken. Ik was helemaal verrukt van de retroverpakking White Christmas , maar ook de HUGE kerstbal en de gigantische WOW doos (ideaal als je iets goed te maken hebt, vertelde de verkoopster, hint, hint…) waren zeer indrukwekkend.

De afbeelding op de doos White Christmas doet je vast denken aan zo’n klassieke filmposter! Dat is ook de bedoeling… Ik zie het helemaal voor me, zo’n prachtige zonnige winterdag, heerlijk wandelen, daarna lekker met een dekentje op de bank een kerstfilm kijken en dan gezellig met zijn allen aan het kerstdiner. En daarna… Cadeaus!

De Mega kerstbal, Shooting Stars, zit vol met  schitterende producten, voor mensen die zich ook wel eens tussen de sterren willen wanen! Ga lekker op reis in je eigen badkamer. Daarin zitten de volgende heerlijkheden: Gouden Fun, 100g, voor bad, douche, haar en lekker knutselen. Shoot For The Stars bath ballistic, een honing-carameldroom die in je bad een geweldig spektakel laat zien. Rock Star zeep, 100g, lekker snoeperig in een stervorm. Star Light Star Bright, heerlijk frisse bath melt die je het idee geeft dat je in sterrenlicht baadt.

De Knot-Wraps zijn absoluut cadeau-proof!

Deze verpakkingsmethode (furoshiki) is Japans, in Japan zijn ze duurzaam bezig wanneer ze een cadeau geven als ze bij iemand op bezoek gaan. Ze knopen hun geschenk namelijk in een doek, die steeds weer hergebruikt wordt. Als je daar een cadeau ontvangt dat op een dergelijke manier verpakt is, geeft de ontvanger de Furoshiki weer terug aan de gulle gever. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Omdat wij nogal dol op duurzaam zijn, hebben we deze Japanse traditie enthousiast geadopteerd. We hebben diverse Furoshikis ofwel Knot-Wraps ontworpen, deze zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic!

Ook de Engelse traditionele verpakkingen, very sophisticated… daar krijg ik echt een Bridget Jones gevoel bij! (nu nog zo’n rendier trui kopen ;))

lush cadeau (5)

The Night Before Christmas.. een ronde doos voor het ultieme kerstgevoel, ik zou bijna kerstliedjes gaan zingen… oké,oké, ik houd mij in 🙂

the night before christmas

De Douchegels

De Rose Jam douchegel heeft een echte jam uitstraling. HIj heeft een verslavende geur, rozen met een zoet geuraccent. Behalve roos absolue en rozenolie zit hier ondermeer ook een infusie van vanillestokjes, sap van goji bessen en vitaminerijke, verzorgende argan-olie uit Marokko in.
Rose Jam Douchegel is heerlijk onder de douche, maar je kunt er ook je haar mee wassen!

Rose Jam

Ponche showergel.. waarom heb ik die niet gekocht.. Ik heb de Snow Fairy douchegel gekocht, what was I thinking?

Ponche is ‘punch’ in het Spaans. Het idee achter deze fruitige douchegel komt van een Mexicaanse vruchtenpunch met tequila, vol vruchten als guava, sinaasappel en pruimen, gezoet met rietsuiker en verder op smaak gebracht met kaneel, vanille en tamarinde. Dat vonden we zo lekker klinken dat we er een douchegel van hebben gemaakt.

De basis van deze douchegel is pruimenextract, kaneelinfusie zorgt voor een warme, kruidige noot, davana-olie heeft een citrusachtige geur en verzacht de huid, bocco ruikt naar zwarte bessen en mint.

Deze heeft meer een Punch gevoel, is wat zwaarder en eigenlijk meer mijn ding dan de Snow Fairy, hoewel deze ook lekker is, maar wel héél zoet en ik hou wel van een beetje “Bite”.

Ponche

Ik lees vaak dat je douche na gebruik heerlijk ruikt, maar ik vrees dat ik er te zuinig mee omspring. Ik zal de volgende keer wat scheutiger zijn, want wat mij betreft mag de doucheruimte (ik heb een heel kleine badkamer) best wel meer ‘Lushy’ ruiken.

Tja, Lemony Flutter, die moest ik gewoon kopen. Farah is er helemaal weg van en dan wil ik deze natuurlijk ook even proberen. Ik heb een klein puntje met een spatel eruit gehaald en inderdaad.. wat een fijn product voor je nagels! Ik had veel te veel gepikt :)… Je kan er heel lang mee doen, want je hebt aan een mini-toefje al genoeg!

Hier lees je Farah’s review over Lemony Flutter!

Bruisssshhhhhballen!

20131004_151207

Wat zien ze er mooi uit, maar ik heb geen bad.. als ik in een hotel ga slapen, dan haal ik direct zo’n magische bal!

Er werd gedemonstreerd wat The Lord of Misrule aanricht in je badkuip. Een geweldig schouwspel! De bruisbal draaide en kolkte in het water, als een vulkaan werd het water wijnrood…wauw!

Ik heb Santa’s lipscrub gekocht, ik twijfelde tussen de popcorn versie en deze, maar voor het kerstgevoel is Santa wel heel leuk! Deze scrub met suiker smaakt naar cola snoepjes en ik begrijp de connectie wel. (en er zitten kleine hartjes in, cute!)

Vlak voor kerstdagen zie je vaak de commercials van Coca Cola en de ‘Amerikaanse’ kerstman. Ik heb het thuis laten proeven, en niemand herkende de cola; eerlijk gezegd ging er bij mij ook pas een lampje branden toen de verkoopster het mij vertelde. Jamjam..je kan hem ook gewoon opeten..

DSC_0566

Lekker badderen, douchen, haren wassen en spelen met Fun!

Gouden Fun is extra feestelijk doordat hij… goud is! En vanwege de geur, want oh wat is hij lekker, Gouden Fun met de heerlijke Honey I Washed The Kids geur.

Fun is een multi-talent, je kunt het gebruiken om een schuimbad mee te maken, je kunt er mee douchen en je haar wassen.
Maar wat je natuurlijk als eerste doet is er lekker mee spelen, want Fun is kneedbaar! Je kunt er de leukste figuurtjes mee maken en Fun kun je kopen in vijf verschillende kleuren en geuren.

gouden fun

Ik heb ook heerlijke samples meegekregen, leuk dat ik zelf mocht aangeven wat ik interessant vond. ( zal ze nog een keertje apart beschrijven)

Op de foto’s zie je wat ik zoal mee naar huis heb gesleept, maar ga binnenkort nog terug, want ik heb nog zoveel gezien..en mijn wensenlijstje wordt steeds groter. als mijn knip akkoord gaat, natuurlijk!

Dames en heren, wat hebben jullie bij LUSH gekocht of wat staat er op jullie wensenlijstje?

Schrijf het hieronder op, je weet maar nooit of Santa het leest 😉

Wil je meer informatie over de producten en prijzen? Check het hier 🙂

Natuurlijk vind je nog meer informatie op de website van LUSH zelf

Geen update meer missen?

  1. Eva | Realitijd 2 juli, 2014
  2. inspiredbylifee 14 oktober, 2013
  3. Eline 13 oktober, 2013

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten