Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

“Een crème die je gezichtscontouren mooier maakt, de kaaklijn en verslapping van je hals aanpakt… daar wil ik meer van weten” dacht ik toen ik het persbericht las. Vichy Neovadiol Phytosculpt belooft het mij dus had ik snel het product aangevraagd om te testen. Hoe het mij beviel?

Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review 1 vichy Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

Over Vichy Neovadiol Phytosculpt

Vanaf de overgang vermindert de huiddichtheid, waardoor plooien in de hals ontstaan en gezichtscontouren verslappen.. Het verlies van stevigheid veroorzaakt huidverslapping van de kaaklijn en verslapping van de hals.

  • NEOVADIOL PHYTOSCULPT IS DE 1STE CRÈME VAN VICHY LABORATOIRES SPECIFIEK VOOR DE ZONE VAN DE HALS EN KAAKLIJN.
  • VERFIJNT DE TONICITEIT EN DICHTHEID VAN DE HALS – HERMODELLEERT EN LIFT.
  • VERSTEVIGT DE HALS EN DE HUID VAN DE KAAKLIJN.

LANGE TERMIJN WERKING

  • -33% huidverslapping van de kaaklijn
  • -25% verslapping van de hals

Actieve ingrediënten :

Phytosterol + Substitutief complex

Deze crème zit in een tube met draaidop .Je moet het ‘s morgens en ‘s avonds gebruiken. Wat ik ook gedaan heb, de tube is ditmaal helemaal leeg. De crème is stevig, smeert lekker uit en trekt ook goed in. De geur is vrij neutraal, wel heel aangenaam.

Maar werkt het ook?

Ik zag bij het persbericht behoorlijk indrukwekkende foto’s en ja, dat resultaat wilde ik ook wel! Die kaaklijn, hè…één van de dingen die zeker gaan verslappen zodra je in de overgang bent geweest. Om maar niet over je hals te spreken. Het zit allemaal wat losser en rimpeliger.

De jongeren onder ons zullen vast denken dat dat allemaal niet zo een vaart zal lopen maar op een dag kijk je in de spiegel of je maakt een selfie en dan denk je: Hé, mijn gezicht is uit vorm, alsof de was van Madame Tussaud’s noeste arbeid aan het smelten is… en alles druipt gestaag naar beneden. Voor de ene persoon pure horror, voor de ander een teken dat je gewoon wat ouder bent en het hoort er nu eenmaal bij.

Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review 3 vichy Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

Maar ik vind het natuurlijk leuker als een “simpele” crème de boel nog even strak kan trekken en dan pas als ik een jaartje of 80 ben mag alles van mij wel gaan hangen.

Vichy was overigens zo een beetje het eerste “duurdere” huidverzorgingsmerk wat ik vrij regelmatig voor mijzelf kocht. Ik moest toch iedere maand naar de apotheek voor mijn medicijnen en dan genoot ik van de mooie schappen van Vichy en La Roche- Posay. Als ze het bij de apotheek verkochten, dan moet het wel goed zijn, toch?

Heerlijke dagcrèmes, de reinigingsmelk, zalig! En dan ging ik mooi voor de 30+ en 40+ producten. Want “regeren is vooruitkijken” vind ik.

Voor en na…

Ik heb weer heel veel vóór en na foto’s gemaakt van mijn kaaklijn en hals, want ik wilde het ook echt zien. Als je begint met smeren dan kan ik niet op het oog zien of er iets veranderd is. En wil ik bewijs. Net zoals bij de foto’s bij het persbericht….  Op de foto hieronder lijkt het resultaat bijna spectaculair. Maar op de rechter foto houd ik mijn kin ietsje hoger…

Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review 5 vichy Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

Op deze foto zie je een miniem verschil…

Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review 7 vichy Vichy Neovadiol Phytosculpt- Pakt verslapping van je hals en kaaklijn aan- Review

Conclusie:

Nu is de stand van mijn hoofd en de lichtval cruciaal om een perfecte voor en na foto te maken. Maar ik zie zelf geen opzienbarend verschil. Mijn kaaklijn lijkt ietsje strakker te zijn geworden (die hamsterfoto’s van mijn profiel heb ik maar niet geplaatst) en mijn hals, die ik ook graag steviger wil zien… Het ziet er op voor en na foto’s die ik gemaakt heb toch bijna hetzelfde uit. De horizontale lijnen/ rimpels lijken iets korter te zijn geworden maar dat mag geen naam hebben.

Je voelt wel een tijdje na het opbrengen van de crème dat je huid zich enigszins aanspant, dat hij wat steviger is. Alsof er een onzichtbaar gaasje omheen zit.

Zoals ik hierboven al aangaf is het geen spectaculaire metamorfose. Toch blijft Vichy voor mij nog steeds een fijn en steady merk met genoeg producten in hun assortiment die simpelweg helemaal prima zijn. Om mijn huidverslapping echt te tackelen met deze crème? Ik vrees dat bij mij alleen meer ingrijpende cosmetische behandelingen dat resultaat kunnen geven.

Vichy Neovadiol Phytosculpt is te koop bij de apotheek en online. Prijs: €24

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

5
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Annelou BangertAnnettebychristianaRorychucky1012 Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Annelou Bangert
Gast

Ach ja… kon het maar met een beetje smeren… mijn huid druipt ook langs mijn botten naar beneden en ik overweeg inmiddels (ooit) een face(hals)lift om de Sharpei-look (die chinese rimpelhonden) tegen te gaan. Ik volg nu een (gesponsorde) IPL breedband kuur bij een dermatoloog, die de veroudering zou moeten terugdraaien. Die behandelingen hebben in elk geval al mijn sproeten en pigmentvlekken als sneeuw voor de zon doen verdwijnen maar de verjonging moet op langere termijn blijken. Beschermen tegen de zon in trouwens wel heel zinvol en effectief. Mijn favo merk is Sisley (wel schreeuwend duur, maar geregeld is er… Lees verder »

Annette
Gast

Toch jammer, je hoopt toch wakker te worden met een strakke(re) kaaklijn, maar als het al fijn voelt vind ik het toch een prima product, helaas zal voor de verslapping wel wat snijwerk nodig zijn om het echt strak te krijgen. Ik ga me ook steeds meer ergeren aan mijn ‘druipers’ hahaha balen maar ja, het hoort het erbij zullen we maar zeggen.

bychristiana
Gast

Ik heb zelf dan geen last van verslapping maar ik moet zeggen dat ik ook niet vaak een heel opzienbarend verschil aan mijn huid zie (op welk vlak dan ook) met bepaalde merken skincare. Op producten met hyaluronzuur na trouwens, als ik die maanden achtereenvolgens gebruik, ervaar ik altijd een meer glowy skin. En toch blijf ik trouw smeren; ik geloof oprecht dat goed voor je huid zorgen op elke leeftijd belangrijk is om je huid langer mooi en gezond te houden.

Rory
Gast

Ik snap wat je bedoelt met voorzichtig zijn, maar toch zie ik echt resultaat. Met name op de onderste foto’s. Mijn tube is overigens ook bijna op en ik ga zéker een nieuwe kopen (bij de apotheek inderdaad. Iets met stempelkaartjes en korting).

chucky1012
Gast
chucky1012

Dit ziet er zeer interessant uit.
Het proberen waard door jou fijne review.
Op middelbare leeftijd ziet de huid er bij de nek en hals er niet meer glad uit maar hangt het en is het slap en niet stevig….
Zo wil ik er n iet meer graag bijlopen….
Dus zou dit product een grote uitkomst biedden…..

Xoxo

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten